Close icon

Slaapkamer tapijt tegels - perfecte ontspanning in de ochtend en avond

Ook al brengen we de hele dag meer tijd door in de woonkamer of keuken, weinig kamers zijn zo belangrijk als de slaapkamer…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 118 Producten

Een uitgebreide collectie slaapkamer tapijt tegels biedt u een verscheidenheid aan design alternatieven

Bij het kiezen van uw vloer is het belangrijk om bepaalde factoren in overweging te nemen om uw slaapkamer zo in te richten dat u zich er echt prettig bij voelt.Tapijt tegels zijn een prachtige optie omdat het meestal aan deze eisen voldoet. De stoffen vloerbedekking voelt goed aan uw voeten en nestelt zich aangenaam en zacht om uw voeten. Dit is vooral handig als u 's morgens opstaat, omdat u dan niet van een warm bed op een koude vloer hoeft over te stappen. Een ander belangrijk voordeel van het plaatsen van vloerbedekking in de slaapkamer is het brede assortiment aan vloeren dat voor u toegankelijk is. Omdat er een groot assortiment aan keuzes beschikbaar is voor de slaapkamer kunt u zig helemaal uitleven. In dit geval kan de belangrijkste eis dus een hoge luxeklasse en een velours oppervlaktestructuur zijn. Dit gaat over het algemeen gepaard met een hoge contactgeluidsverbetering, zodat u snel rust vindt in uw slaapkamer, vooral met dikkere oppervlakken.

Met tapijt tegels krijgt u een betere kwaliteit van de binnenlucht

U kunt de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren door gebruik te maken van tapijt tegels. Comfort en welzijn zijn echter niet de enige redenen waarom tapijt de beste keuze is voor uw slaapkamer. Textiele vloerbedekkingen bieden namelijk het extra voordeel dat ze de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren. Hoewel u uw kamers altijd voldoende moet ventileren, onderscheiden kamers met tapijt tegels zich door het feit dat ze het stofgehalte in de lucht verlagen. Dat komt doordat de textielvezels als een filter werken en stofdeeltjes tegenhouden die met u in contact komen. Als gevolg daarvan wordt er minder stof opgewerveld en ziet de kamer er minder benauwd uit. Dit is niet alleen erg prettig in het dagelijks leven, maar het kan zelfs uw levenskwaliteit verbeteren als u allergisch bent voor stof of huisstofmijt. Naast een betere luchtkwaliteit wordt de stof opgevangen, dit kunt u eenvoudig met een gewone stofzuiger verwijderen. Bovendien bieden verschillende van onze tapijt tegels voor de slaapkamer een onderscheidende oppervlaktebehandeling. Balsan Protect, bijvoorbeeld, van het merk Balsan tapijttegel, is een van deze coatings. Dit is een bekleding die niet zichtbaar is, niet voelbaar is en niet geurt. Het fungeert als een onzichtbare barrière over de textielvezels, die voorkomt dat verontreinigingen snel toegang krijgen tot de diepere structuren van de vloer.

Tapijt tegels in de slaapkamer - maak uw eigen paleis met mooie velours varianten

De meeste vloerbedekking voor de slaapkamer zijn ook geschikt voor de woonkamer. Want praktisch alles wat u van een vloer in de slaapkamer verlangt, zal ook in de woonkamer mooi zijn. Vooral varianten met een fluffy velours oppervlak zijn hiervoor zeer geschikt. Wij stellen u graag enkele van onze gezelligste collecties voor.

Balsan is een gekroesd velours met een aantrekkelijke uitstraling.

Welke vloerbedekking zou meer geschikt zijn voor plaatsing binnen uw vier muren dan de Balsan collectie? Met een totaalgewicht van 2200 g/m2 en een dikte van 8,5 mm krijgt u een enorme hoeveelheid fijn materiaal dat als een zeer zachte gekroesde velours wordt geproduceerd. Polyamide garen wordt geacht zeer zacht te zijn, terwijl het ook vrij duurzaam is. Hoewel de collectie tot de premiumklasse 4 behoort, is zij zo stevig dat zij zonder problemen in de contractsector kan worden gebruikt. De uitstekende lichtechtheid wijst er ook op dat dit een vloerbedekking van zeer hoge kwaliteit is met langdurige comforteigenschappen. Het materiaal past zich niet alleen aan uw voeten aan, maar vermindert ook het contactgeluid tot wel 30 decibel! Bovendien kan Balsan worden gecombineerd met vloerverwarming op basis van warm water om een nog aangenamere omgeving voor uw voeten te creëren.

Balsan Feelings is een uiterst zachte stof die een uitstekend welzijn bevordert

Balsan Feelings is een lijn die als geen ander elegantie en comfort uitstraalt. Het tapijt straalt, volgens zijn naam, charme uit door de sensatie van het strelen van de textielvezels. Ook in dit geval heeft de fabrikant gebruik gemaakt van polyamidevezels, die vervolgens zijn behandeld tot een zacht krimpvelours. Met een totaalgewicht van 2575 g/m2 is het duidelijk hoeveel materiaal hier verwerkt is. De contactgeluidsisolatie van 28 dB zorgt bovendien voor voldoende rust in uw woonruimte. U kunt Balsan Feelings in alle kleuren van de regenboog aanschaffen en uw eigen vier muren in blauw, crème, geel, groen, rood, turquoise, violet, wit of grijs sieren.

Doe-Het-Zelf - voor iedereen die zelf zijn tapijt tegels wil leggen

Veel van onze klanten kiezen ervoor om zelf tapijt tegels te leggen in de slaapkamer. Professionele installatie is immers niet goedkoop en niet altijd nodig, zeker niet in dit geval. Ook u kunt het textiel met de juiste voorbereiding gemakkelijk installeren. Bekijk onze kleine tapijt installatie tutorial om te zien of je het echt zelf kan doen. Er zijn verschillende tips en technieken te vinden. Houd er rekening mee dat de installatie verschilt van product tot product. Lees daarom eerst de originele installatie-instructies van de fabrikant voordat u onze aanbevelingen opvolgt.

Ontdek nu tapijt voor de slaapkamer bij BRICOFLOR en plaats uw aankoop online!

Wilt u ook tapijt in uw slaapkamer leggen en heeft u een favoriet? Haal dan uw zachte tapijt bij BRICOFLOR, de online winkel waarop u kunt vertrouwen voor wand- en vloerbekleding, en geniet van onze eersteklas diensten vanuit het comfort van uw eigen huis. Vraag op voorhand samples van uw favoriete decors aan via onze gratis stalen service en neem uw tijd om uzelf te overtuigen van de kwaliteit en uitstraling van onze selectie. Als u eenmaal voor een product hebt gekozen, krijgt u uw vloer altijd van ons tegen onze bewezen beste prijsgarantie, wat betekent dat u nog meer geld zult besparen. Zelfs voor grotere hoeveelheden zullen wij met u samenwerken om een prijs te vinden die voor u werkt. Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan, en wij zullen zien wat we voor u kunnen doen! Als u nog vragen heeft over onze producten of uw bestelling, staan wij u graag telefonisch te woord via onze hotline, online via e-mail, of maak gebruik van ons handige contactformulier of de live service chat! Wij kijken nu al uit naar uw reactie!

Plus icon lees meer