Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Sample service
Ter Hürne

Parketvloer

Ter Hürne Satin Elements Collection "Beuk U12"


 • 3-Strip Shipsdeck Style voor drijvende installatie

 • 3,5 mm slijtlaag.

 • Geschikt voor drijvende installatie

 • Gelakt oppervlak

x
€ 37,79 per m²
dat is
€ 126,45
per pakket
incl. BTW
Verzenden: € 20,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 8-13 werkdagen
Totale prijs:€ 126,45
 • Minimum bestelhoeveelheid 5 pakketten = € 632,25
Vergelijkbare producten
Product hoogtepunten
 • Dfl
  Dfl
 • A+
  A+
 • CE keurmerk
  CE keurmerk
 • E1HCHO
  E1HCHO
 • Geschikt voor gebruik i.c.m. vloerverwarming
  Geschikt voor gebruik i.c.m. vloerverwarming
 • Gefabriceert in Duitsland
  Gefabriceert in Duitsland
Ter Hürne Satin Elements Collection "Beuk U12"

Wilt u meer licht en luchtigheid in uw leefruimte door middel van een parket? Dan zijn de vloeren van de ter Hürne Satin Elements-collectie precies wat u zoekt! Elf verschillende parketvloeren gemaakt van overwegend lichte houtsoorten met een scheepsvloerlook zorgen voor een zichtbare vergroting van de ruimte en een uitgesproken gevoel van welzijn. Een speciaal kenmerk van deze collectie is een individueel oppervlakontwerp en verfijning van elke plank. Zo wordt de bovenste laag van de vloeren van de ter Hürne Satin Elements Collection "U06 Ash Grey" extra kalkvrij. Dit geeft het bewerkte hout een compleet nieuwe kleurindruk en witte pigmenten zorgen voor een vrolijke levendigheid in de kamer.

De planken van de ter Hürne Satin Elements-collectie hebben een stevige 3,5 mm dikke slijtlaag van gelakt hardhout, daarom kunnen ze zelfs met normale slijtage tot twee keer worden geschuurd. Bij het kiezen van materialen biedt de fabrikant u een aanzienlijke selectie houtsoorten uit duurzame bosbouw. U kunt kiezen tussen stevige en stijlvolle parketvloeren gemaakt van eiken, essen, esdoorn, walnoot en kersen. Alle vloerbedekkingen van ter Hürne hebben een lage uitstoot en zijn daarom erg milieuvriendelijk. Dit bevestigt de toekenning van het eco-instituut, dat alle producten regelmatig aan een strenge controle onderwerpt.

De ter Hürne Satin Elements-collectie is uitgerust met het gepatenteerde CLICKitEASY-systeem. Zodat u geniet van het plezier om uw droomvloer eenvoudig en snel aan te brengen! Als u kiest voor een zwevende installatie, raden we aan een geluidsisolatie te gebruiken om het geluidsniveau te minimaliseren. Een ander voordeel van ter Hürne-vloeren - de parketvloer kan worden gecombineerd met een vloerverwarming met warm water. U hoeft nooit het comfort van aangename warmte onder uw voeten op te geven!

De houten vloeren van de ter Hürne Satin Elements-collectie overtuigen niet alleen met hun ongewone uiterlijk en een tactiele ervaring, maar ook met de eersteklas kwaliteit "Made in Germany". Een opmerkelijke fabrieksgarantie van 30 jaar voor gebruik in privékamers is hiervan het bewijs.  

Data papier
Properties
Opbouw
3 laags
Afmetingen
2390 x 200 x 13 mm
Gewicht
6,57 kg/m²
Zijkant
Geen schuine kant
Uitvoering
3-strip
Stijl
Expressief
Ontwerp
Scheepsdekvloer
Totale dikte
13 mm
Slijtlaag
~ 3,5 mm
Oppervlaktebehandeling
Gelakt
Panelen/Paket
7 panelen = 3,346 m²
Warmtegeleiding
0,091 m²K/W
Brandweringsklasse
Dfl
Installatiesysteem
CLICKitEasy
Installatie
Zwevend of verlijmd (dryback)

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 09:00 tot 17:00

Sven de Bruijn
Consultant