Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Satin Elements - Het natuurlijke parket voor een positieve levenshouding

De vloeren van de Satin Elements Collectie van ter Hürne bewijzen dat een parket er niet altijd massief en ouderwets uit hoeft te zien. Een brede selectie van harmonieuze kleuren en houtsoorten helpt u de kamers te ontwerpen volgens uw individuele smaak. De planken hebben echter één ding gemeen: hoge duurzaamheid betekent een lange levensduur, dus u krijgt een fabrieksgarantie van 30 jaar voor gebruik in de woonkamer.

Geen filters geselecteerd
€ 48,70 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 49,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 52,30 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 53,20 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 53,20 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 54,10 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 55,90 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 58,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 59,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 60,40 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 60,40 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 67,05 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 74,80 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 76,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Harmonie in uw huis - met de uitgebalanceerde kleuren van ter Hürne Parket

De ter Hürne Satin Elements-collectie bevat 16 hoogwaardige en stijlvolle decors, die overwegend in heldere kleuren zijn uitgevoerd. De 3-laags scheepsvloeren presenteren zich in een tijdloze vorm en bieden uw ruimte door een symmetrische opstelling met dynamische flair en levendigheid. Een royale afmeting van 2390 x 200 mm zorgt voor een zichtbare vergroting van het pand. Het kleurenpalet van de decors is zeer uitgebreid en biedt planken in vriendelijke en elegante grijze, beige, witte en natuurlijke bruine nuances. Met deze parketvloer kunt u uw huis openheid en licht geven. De lichte kleuren harmoniëren bijzonder goed met meubels en elementen van hout en andere natuurlijke materialen.

De ter Hürne Satin Elements-collectie laat u ook vrij om te beslissen over de gewenste materiaalvorm. Er zijn zeven prachtige houtsoorten beschikbaar: tijdloze klassiekers zoals eiken en walnoot, vriendelijke beuken en kersenboom, evenals harmonieuze natuurlijke essen en esdoorn zorgen voor een vriendelijke en gezellige sfeer voor uw huis.

Aantrekkelijke parketoppervlakken voor een individuele woonsfeer

Het echte houten parket van ter Hürne Satin Elements-collectie biedt u een breed scala aan ontwerpmogelijkheden met een veelheid aan producten. De bodems zijn beschikbaar in zowel evenwichtige als rustieke en impulsieve sortering, die discreet de natuurlijke textuur van de respectieve houtsoorten benadrukt en optimaal reproduceert. De ter Hürne Satin Elements-collectie "U06 Ash Grey White" en ter Hürne Satin Elements-collectie "U04 Gray Oak" ontwerpen zijn gelimiteerd voor een speciale kleurbeleving, en de ter Hürne Satin Elements-collectie "U07 Oak Tobacco Brown" heeft zijn rijkheid gekregen bruine kleur door een rokerig proces. Alle producten zijn verzegeld met lak, waardoor de oppervlakken bijzonder hoogwaardig en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Aarzel niet om te leven met het gezonde parket van ter Hürne

De planken van de Satin Elements-collectie van ter Hürne optimaliseren uw woning optisch en dragen bij aan een gezond binnenklimaat. Omdat de uitstekende kwaliteit en gezondheid van de klanten de prioriteiten van de fabrikant zijn, worden de producten van de Munsterland-vloerexpert onderworpen aan strikte controle door het eco-instituut en verdedigt zijn badge van jaar tot jaar. Het bijbehorende teken is een indicatie dat de vloer van duurzame bosbouw bijzonder weinig vervuilende stoffen en emissies bevat.

Het ter Hürne-parket is gemaakt van 100% echt hout, bevestigd door het label Real Wood. Voor u betekent dit dat u indien nodig zonder aarzelen het oppervlak kunt schuren om uw eersteklas parketvloer een nieuwe glans te geven. De vloeren zijn voorzien van een stevige 3,5 mm dikke slijtlaag die gemakkelijk bestand is tegen ten minste twee schuurcycli onder normale slijtage zonder in te boeten aan uiterlijk.

Snelle en kostenbesparende doe-het-zelf vloerbedekking dankzij het CLICKitEASY-systeem

De ter Hürne Satin Elements-collectie bad voor een verdere vrijheid bij de installatie van uw parketvloer, omdat ze op uw hele oppervlak kunnen worden gelijmd of zwevend kunnen worden gelegd. Als u de tweede optie kiest, zal het gepatenteerde CLICKitEASY-systeem u enorm helpen, omdat volgens een deurslotprincipe de individuele planken geleidelijk aan elkaar worden geklikt om een ​​vloer te vormen met een paar handige manipulaties. We raden u aan een geluidsisolatie te installeren voordat u begint met werken, zodat u niet wordt blootgesteld aan vervelende geluiden in uw huis.

Ter Hürne Satin Elements Collection nu verkrijgbaar in onze online winkel

Met de parketvloeren van ter Hürne krijgt u kwaliteit en pure natuur in uw appartement. Krijg een idee van de vele ontwerpen van deze collectie in de online winkel van BRICOFLOR. Als u niet kunt kiezen tussen verschillende heldere en hoogwaardige decors, kan onze sampleservice u helpen! Stel tot acht decors samen, die we u naar huis sturen en overtuigen van de kwaliteit "Made in Germany". Dankzij onze Beste Prijs Garantie kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke aanbieding hebt voor het product van uw keuze. U kunt ook profiteren van onze op maat gemaakte aanbiedingen bij het bestellen van grote hoeveelheden goederen, neem gewoon contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

+ lees meer