Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Garage Vloertegels - ECO: Gerecycleerd, Innovatief en Heavy Duty

De ECO garage vloertegels zullen u zeker overtuigen door de sterkte, de makkelijke omgang en het geweldige prijskaartje. &…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De Tsjechische fabrikant Fortemix, heeft een ecologische collectie gemaakt, namelijk de Fortelock 2010/2020 ECO garage vloertegels collectie. Deze klikvinyl tegels zijn enorm veelzijdig en kunnen tegen enorme massa's. Dit maakt deze tegels de beste vloer opties voor garages, fitnessruimtes en warenhuizen. Bent u met al een tijdje opzoek naar nieuwe vloer opties voor uw garage of werkplek, maar heavy duty vloeren zijn te duur en komen altijd met speciale methodes of experts die het moeten installeren?

Het team van Fortemix is bekend met deze problemen en is daardoor gekomen met een perfecte oplossing: de kliksysteem garagevloeren! Deze vloeren kunnen worden gelegd door iedereen. Het enige wat u nodig heeft, is een rubbere hamer en een mes. Dankzij het innovatieve Air-Flow Systeem, wat de tegels helpt om water te 'ademen', blijven de tegels niet vastzitten wat rotting en schimmel voorkomt.

Fortelock 2010/2020 ECO garage vloertegels: Hoge gebruikswaarde en een geweldig design

De Fortelock 2010/2020 ECO vinyl tegels zijn sterk, duurzaam en mooi. Ze komen in de kleuren zwart en grijs. Deze kleuren kunnen oneindig worden gecombineerd. Een ander voordeel van deze tegels als garagevloer, is dat de tegels compleet geschikt zijn om ze te gebruiken in elk patroon dat u maar wilt. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk verschillende gebieden op een bepaalde plek aangeven en kan alles zo heel overzichtelijk worden gemaakt. Daarnaast zijn er twee verschillende oppervlakte patronen beschikbaar voor de Fortelock 2010/2020 ECO tegels: diamond of skin.

Heel erg snel, Industriële kracht & boven alle concurrentie: garagevloer tegels van Fortelock 2010/2020 ECO

Het renoveren van uw vloer neemt veel tijd in beslag en is vaak ook duur. Ten eerste moeten er experts worden ingehuurd die de tegels voor u moeten plaatsen en ten tweede duurt het ook lang voordat u uw garage, werkruimte of fitnessruimte weer kunt openen. Laat al dit gedoe achter u met de Fortelock 2010/2020 ECO garage vloertegels! Een ruimte van 46m² kan gemakkelijk worden gelegd binnen een uur met slechts het gebruik van een rubbere hamer en een mes. Er hoeft hiervoor geen expert worden ingehuurd om de tegels voor u te leggen.

Met deze geweldige vinyl vloer tegels is er van alles mogelijk. Het enige wat u moet doen om uw vloer Fortelock ready te maken, is het grondig vegen van uw vloer. Olie vlekken of andere soorten vlekken zijn geen probleem voor de Fortelock ECO garage vloertegels, aangezien de polymetrische structuur van deze tegels bestendig is tegen olie en andere chemicaliën.

Als u een oneven vloer heeft, wordt er aangeraden om de vloer rechter te krijgen door middel van het gebruik van een een concreet mengsel. Dit wordt echter alleen aangeraden om het beste resultaat er uit te halen. Kleinere oneffenheden of gaten zullen geen probleem zijn voor de tegels, aangezien de tegels zich hier bij kunnen aanpassen.

De Fortelock 2010/2020 ECO vinyl vloertegels, worden vanuit het midden van de ruimte gelegd tot aan de zijkanten van de ruimtes met een openstaande ruimte van 5 mm. Dit alles gebeurd in een tijdsbestek van een uur (50m²) en na deze tijd kan de vloer meteen worden gebruikt. Deze geweldige tegels kunnen gelijk worden gebruikt. Het is zelfs mogelijk om meteen na het leggen van de tegels, over de tegels heen te rijden met een auto.

Omgaan met industriele vlekken, olie en andere chemicaliën: Garage vloertegels Fortelock 2010/2020 ECO zijn klaar voor de klus

Zijn olie, chemicaliën en water een dagelijkse uitdaging voor uw vloer? Geen probleem! De polymetrische structuur van de Fortelock 2010/2020 ECO vinyl tegels zijn bestendig tegen de meeste olie en chemicaliën. Bovendien zijn de tegels ook nog waterdicht. De kleine hoeveelheid water die de tegels in gaat, wordt gemakkelijk verdampt onder de tegels.

Dit is gegarandeerd door het innovatieve Air-Flow systeem wat de tegels helpt te ademen om zo rotting en schimmel te voorkomen. Als u ook een hekel heeft aan het goed schoonhouden van uw tegels is er zelfs meer goed nieuws: het enige wat u hoeft te doen om te tegels schoon te houden is het gebruik van water en standaard wasmiddelen. Als u specifieke vlekken uit uw tegels wilt verwijderen, adviseert het Fortemix team de producten van Dr. Schutz. Fortelock ECO kent geen grenzen!

Denk outside the box: Toepassingsgebieden voor de Fortelock 2010/2020 ECO

De Fortelock kunststof vloerplaten worden voornamelijk gebruikt als garagevloeren, maar bekijk het ook eens als bedrijfsvloeren of industrievloeren. Fortemix maakt gebruik van een EN14041-erkend product dat kan dienen in treinstations, distributie centers, tentoonstellingszalen en politie stations. Aangegeven als vlamvertrager, gebruiken de PVC garagevloeren bijna geen industriële verbindingen en bieden enorme besparingen aan tegen geweldige vloer opties.

Als u kiest voor de Fortelock 2010/2020 ECO als uw vloerbedekking, zal de Tsjechische fabrikant u aanbieden om de gebruikte of gebroken tegels te recyclen. Duurzaamheid en recyclen zijn belangrijke begrippen voor het team van Fortemix. Wie kiest voor Fortelock 2010 of 2020 ECO, bespaart niet alleen geld, maar spaart ook het milieu.

Koop uw nieuwe garage vloertegels online bij Bricoflor

Wij werken al jaren met top fabrikanten om hun beste producten voor de beste prijs aan te bieden. U kunt gebruik maken van de free sample service om kennis te maken met de kleur, het design en om de tegel in het echt te kunnen voelen. Twijfel niet om om ons een e-mail te sturen of om ons te bellen als u enige vragen heeft wat betreft de Fortemix kunststof vloertegels. Ons team staat altijd klaar om u te helpen!

Plus icon lees meer