Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Parador Eco Balance: Milieu vriendelijk laminaat voor uw woonruimtes

Voor degenen voor wie het belangrijk is dat producten milieuvriendelijk zijn geproduceerd, presenteert Parador met haar nieuwe collectie een vloer collectie met vele prijzen, en vooral op het gebied van milieubescherming. Terwijl de Parador Eco Balance vloeren ook extreem stevig zijn, hierbij krijgt u ook nog 15 jaar fabrieksgarantie bij particulier gebruik.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Planken met een klassieke flair – Eco Balance

Met deze Parador laminaat, kunt u kiezen uit negen verschillende varianten in een authentieke hout look, hiermee haalt u een natuurlijke atmosfeer in huis. Alle versies zijn ontworpen als een elegante plank met de afmetingen 128,5 x 19,4 cm, en dit werkt goed samen in kleine en grote ruimtes. Sinds de collectie zich concentreert op grijze en bruine tonen, u kunt deze flexibel combineren met verschillende kleuren. De ontwerp varianten zijn divers, zo zijn er rustieke ontwerpen, maar ook iets stillere varianten. De oppervlakte van de panelen zijn beschikbaar in zijdematte, een geborstelde, of antiek matte structuur, dankzij deze structuren doen de vloeren aan echt hout denken. Als u dit effect wilt versterken, dan zijn er ook verscheidene varianten met 4-zijdige v-voeg, hierbij zijn er kleine kanten tussen de individuele vloerdelen te zien.

Duurzame laminaat vloeren voor uw welzijn

Zoals de naam van deze collectie al doet denken, heeft dit Duitse bedrijf uit Münsterland extra veel aandacht gegeven aan milieuvriendelijke productie omstandigheden voor de Parador Eco Balance vloeren. De fabrikant koopt ook alleen hout van biologisch en duurzaam beheerde bossen, dit is waarom deze collectie de PEFC label heeft. De zorgvuldig ontworpen productie methoden zijn er niet alleen om het milieu te beschermen, maar heeft ook belangrijke voordelen voor u. Omdat deze vloeren lage uitstoot hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken voor negatieve effecten op uw gezondheid en kunt u altijd genieten van schone lucht binnen uw huis. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze laminaat vloeren dankzij de certificaten van Blue Angel en het eco-instituut. Hiernaast hoeft u geen chemicaliën die irritaties en onaangename geuren kunnen veroorzaken.

Betrouwbare partners voor appartement renovatie

Of u nu uw huis compleet opnieuw wilt ontwerpen of het interieur alleen wilt opfrissen, Parador Eco Balance is een fantastische keuze. Alle varianten hebben een Gebruikersklasse 23, dit staat voor intensief particulier gebruik. Hierdoor kunt u deze vloer flexibel in elke kamer leggen, bijvoorbeeld in uw woonkamer, in u eetkamer of gangen. Hiernaast is deze vloer ook geschikt voor licht commercieel gebruik zoals hotel kamers. Dankzij hun krasbestendige oppervlakken en de kantbescherming tegen zwelling, kunnen de planken goed tegen dagelijkse stress maar op lange termijn blijven ze er ook goed uitzien. Dit komt door de hoge lichtechtheid van niveau 6, dit beschermt ook tegen kleurvervaging door de zon. Er is ook een brand beveiligende klasse Cfl-s1 dit geeft u een extra bescherming tegen brand.

Parador laminaat met praktisch kliksysteem voor gemakkelijke installatie

Een van de speerpunten van laminaatvloeren is een eenvoudige installatie. Dit voordeel betekent ook dat u geen professional hoeft in te schakelen om u te helpen met het leggen van de vloer. Dankzij de voor geïnstalleerde klik connecties, kunnen doe-het-zelvers deze vloer leggen in een mum van tijd. Als preparatie raden wij een geluiddempende ondervloer aan, deze garandeert dat voetstappen geen vervelende geluiden geven. Hiernaast moet u erop letten dat tijden de installatie van deze vloer u ongeveer 10mm moet overlaten bij de muren, dit is gemakkelijk te doen met hulpstukjes. De ruimte die wordt overgelaten is om wat speling over te laten voor als de vloer gaat uitzetten bij veranderingen in temperaturen. Een correcte installatie betekent ook dat u deze vloer kunt combineren met vloerverwarming, deze geven uw voeten wat extra comfort in het dagelijkse leven.

Vraag naar de Parador Eco Balance in de Bricoflor winkel

Als u uw vloer wat mooier wilt maken met de eerste klas laminaat van Parador Eco Balance, dan kunt u het gemakkelijk bestellen via onze online winkel. Binnen enkele klikken vindt u ons assortiment de mooiste ontwerpen voor uw renovatieproject en die kunt u gegarandeerd krijgen voor de scherpste prijs dankzij onze beste prijs garantie. Als u niet weet welke keuze u wilt maken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u een staaltje bestellen van enkele producten om er zeker van te zijn dat u de juiste vloer in huis haalt. Als u een grote hoeveelheid nodig heeft dan kunt u ook een persoonlijke offerte aanvragen. In dit geval kunt u simpelweg contact opnemen met ons via een mailtje of het contactformulier. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons team om u te helpen met alle vragen die u heeft over de producten of uw bestelling.

+ lees meer