Parador laminaat: duurzame planken in een aantrekkelijk ontwerp

Parador laat in haar uitgebreide nieuwe lijnen zien wat een moderne laminaat vloer te bieden heeft. De fabrikant uit M&uum…

lees meer
1 - 20 van 55 Producten

Hoogwaardig laminaat met vele voordelen

Met Parador’s producten van wereld klasse, kunt u niet alleen vertrouwen op de gemeenschappelijke voordelen van laminaat zoals het lage onderhoud of het natuurlijke aanzien. Het Duitse bedrijf streeft naar een hoge kwaliteit standaard in de productie van het laminaat, dit is van nature te zien in de vloeren. Daarom hebben bijna alle collecties op zijn minst Gebruikersklasse 32, dit zorgt ervoor dat de vloer ook gebruikt kan worden in veelgebruikte ruimtes. Uiteraard, moet een robuuste vloer makkelijk tegen het dagelijks gebruik kunnen van een woonruimte. Om de vloerdelen resistenter tegen vocht te maken, de fabrikanten zorgen ook dat de randen beschermd zijn tegen zwelling. Sommige versies hebben een geïmpregneerde kernplaat dit belooft nog meer bescherming tegen vocht.

Er is ook nauwelijks gevaar tegen vuur, het is vlam vertragend als je afgaat op de vuurbescherming klasse Cfl-s1. Als u nog meer functionaliteit wilt, dan kunt u kiezen voor een variant met antistatische oppervlakte of resistentie tegen micro krassen. Ongeacht uw keuze, krijgt u een fabrieksgarantie van 12 jaar bij particulier gebruik. Hiernaast, hebben de vloeren ook verschillende certificaten op aan te tonen hoe groen ze zijn, waaronder de Blue Angel en de PEFC label, het bedrijf gebaseerd in Coesfeld toegewijd aan milieu vriendelijke productie en presenteert een duurzame, lage uitstoot vloerbedekking zonder twijfel in uw huis.

Uitgebreide oppervlakken voor een fascinerende ervaring

Als het kleine broertje van de parket vloer, zijn laminaat vloeren altijd ontworpen om hout zo goed als mogelijk te imiteren. Naast het ontwerp, speelt het gevoel van het product ook een grote rol. Parador is zich hiervan bewust als een expert op het gebied van vloerbedekking en combineert een grote selectie van verschillende structuren in de product portfolio, deze maken de vloerdelen nog authentieker. In totaal kunt u kiezen uit 14 varianten, van zeer gedetailleerde tot aan de rustiek en expressieve oppervlakten. Er is ook een realistische steen structuur voor de producten in tegelvorm, op deze manier is het altijd een realistische representatie van het product. Hiernaast gebruikt Parador een 4-zijdige v-voeg op sommige van de vloeren,  dit creëert een subtiele voeg tussen de individuele panelen. Hierdoor zijn de producten nauweljiks van echte keramische tegels of houten vloeren te onderscheiden met een fantastisch stilistisch ontwerp.

Omvangrijke collecties van eerste klas laminaat vloeren

Zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten gaan in uw huis, biedt Parador een zeer uitgebreide en aantrekkelijke ontwerpen aan. Deze zijn verzamelt in vijf collecties,  Deze kunnen elk in kleinere selecties onderscheiden worden. Op deze manier verzekert het bedrijf u ervan dat u gegarandeerd de juiste kleuren en patronen kunt vinden, maar ook het juiste formaat voor uw renovatie project. Onderstaand, vind u een kort overzicht van de belangrijkste collecties van de fabrikant:

Basic: Ideale instapmodellen voor thuis

Laminaat vloeren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunnen gevonden worden in de Parador Basic collectie. Deze bevat de Basic 200, Basic 400 en Basic 600 selecties en het bevat meer dan 40 verschillende ontwerpen. Naast de tijdloze landhuisdelen en dynamische scheepsdekvloeren, zijn er ook zogenaamde kasteelplanken, deze hebben een zeer luxueus aanzien dankzij de royale afmetingen. Bij thuisgebruik, kunt u de vloeren leggen in kamers die licht of intensief gebruikt worden, dankzij de Gebruikersklasse 23. Er staat dus niets in de weg  om deze te leggen in uw hal of in uw woonkamer.

Flexibel kamer ontwerp met Trendtime

Er zijn nog meer opties beschikbaar bij Parador Trendtime, hierin zijn er zes verschillende selecties. Naast de variaties in de klassieke hout look, bevat de collectie ook aantrekkelijke decors in stenen look, deze zijn beschikbaar in neutrale tonen maar ook in blik vangende roestbruin. Voor een traditioneel stijl design, kunt u kiezen voor panelen in standaard of Frans visgraat. Aan de andere kant, vloerdelen met een geraffineerd oppervlak decoreren verfijnde tegel patronen of technische tekeningen. Deze gediversifieerde collecties verzekeren dat u uw persoonlijke twist kan geven aan uw vloer.

Edition: stilistische oplossingen voor verschillende ruimtes

Als u individuele kamers wilt uitlichten qua uitstraling of Parador Edition. simpelweg een individuele touch wilt geven, dan maakt u gegarandeerd de juiste keuze met de Deze collectie was ontworpen in samenwerking met verschillende gerenommeerde ontwerpers en architecten en stalen vooral door de ongewone decors die u niet zult vinden bij andere fabrikanten. Van vloerdelen met blik vangende spatten kleur tot futuristische geometrische patronen – er zijn geen limieten als het gaat om uw creativiteit in interieur design. De extravagante vloerbedekkingen zijn ontworpen voor particulier en commercieel gebruik waardoor ze extra uitstralen in elke locatie.

Eenvoudige installatie van Parador vloeren

Tijdens de productie let Parador niet alleen op het een authentiek ontwerp en hoogwaardige materialen, maar ook dat de vloeren eenvoudig te leggen zijn. Daarom kunt u deze vloer van het Duitse bedrijf ook in een zwevende installatie leggen. Een eenvoudige leg proces – zonder voorkennis in de sector te hebben – laten het toe dat er twee verschillende klik systemen zijn, deze worden gebruikt voor bijna al hun laminaat vloeren. Met behulp hiervan kunt u meerdere panelen aan elkaar bevestigen zonder lijm te gebruiken. Alleen bij de Parador Edition Open Frameworks is het noodzakelijk om lijm te gebruiken bij hun messing-en-groef verbinding, dit komt door de kleinere panelen. Natuurlijk hoeft u ook niet te doen zonder vloerverwarming, deze vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming systemen op warm water om uw voeten een aangename warmte te geven.

Koop nu eerste klas Parador laminaat bij BRICOFLOR!

Langdurigheid, verschillende applicatie mogelijkheden en een esthetiek in een vloer – dit zijn de onverslaanbare voordelen van Parador laminaat. Alle varianten kunnen eenvoudig besteld worden van onze onlineshop met beste prijs garantie. Als u overweldigd bent door de grote product selectie, dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u een kleine selectie maken van onze producten en daarvan een staaltje thuis ontvangen, en rustig een keuze maken. Als u van plan ben om een grote hoeveelheid aan te schaffen, dan kunnen wij u ook een persoonlijke offerte aanbieden. Neem simpelweg contact op met ons service team en laat uw vraag bij ons achter. We zijn beschikbaar per telefoon, email of via het contactformulier. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over specifieke vloeren of als u problemen heeft ervaren met uw aankoop. Onze competente technische ondersteuning staat klaar om u vragen te beantwoorden.

Plus icon lees meer