Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Parador Edition: laminaat in unieke ontwerpen

Voor iedereen  die niet van laminaatontwerp in een traditioneel hout of steen houdt, zullen aangenaam verrast zijn door Parador Edition: Achter de nieuwe collectie van deze bekende Duitse fabrikant, schuilen talloze ongebruikelijke en blik vangende ontwerpen, waarmee u uw persoonlijke smaak kunt verbeelden, de vloer overtuigt niet alleen met zijn fantastische look, maar ook met zijn uitstekende technische eigenschappen, waarmee het een echte all-rounder is.

Geen filters geselecteerd
€ 29,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 37,49 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 37,49 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Creatieve patronen en aantrekkelijke kleuren – de ontwerpkeuze van Edition

In de Edition Parador zijn er een totaal van vier verschillende selecties, met elk een verschillend formaat en stijl. In de vloeren van Open Frameworks kunt u handige planken verwachten in de afmetingen van 85,8 x 14,3 cm, dit is ideaal voor een serre. Alle vier decor zijn in gemiddeld grijze tinten, deze zijn gekenmerkt door hun moderne flair. Voor de overige drie selecties Floor Fields, New Classics en Edition 1, zijn de panelen 128,5 cm lang en 40 cm breed. Alleen al om deze ongewone afmetingen zijn deze vloeren aantrekkelijk. Floor Fields combineert neutrale basis tinten met sterke kleur accenten, terwijl New Classics vloeren worden bevorderd door een klassiek ontwerp in opwindende patronen. Edition 1 brengt futuristische ontwerpen en geometrische vormen die elke kamer in een eye-catcher veranderen. Verschillende prominente ontwerpers en architecten zoals Hadi Teherani en Zaha Hadid hebben mee ontworpen in deze collectie, dit is waarom de verschillende decors zo stilistisch en verfijnd zijn.

Aantrekkelijk laminaat voor leef en project ruimtes

De opmerkelijke laminaatvloeren van Parador kunnen in verschillende locaties en hebben een specifieke toon. Alle varianten hebben de Gebruikersklasse 32, dit correspondeert met intensief gebruikte locaties. Hierom kunt u de vloer ook leggen in hotel kamers of kleine winkels. Zelfs in uw huis kan de zeer robuuste vloer gelegd worden, bijvoorbeeld in de hal of in uw woonkamer. De slijtlaag van de panelen zijn krasbestendig en kunnen onderhouden worden zonder al teveel moeite. Ook tegen vocht is de vloer goed beschermd, met zijn kantbescherming tegen zwelling en een geïmpregneerde kernplaat. Als er naar de classificatie van de brandbeveiliging Cfl-s1 van het product wordt gekeken, dan kunt u ervan uitgaan dat de vloer moeilijk vlam vat, en als het gebouw in brand staat, dan kunt u erop vertrouwen dat de rookontwikkeling minimaal is. Al deze eigenschappen maken de laminaat extreem stevig, zodat u kunt vertrouwen op levenslange fabrieksgarantie bij particulier gebruik en een 5-jarige fabrieksgarantie bij commercieel gebruik.

Goed geweten met ecologische planken

Als u veel waarde hecht aan milieu vriendelijke productie van uw nieuwe vloer, dan kunt u met een gerust hart gebruik maken van de vloerdelen van Edition. Parador is een Duits bedrijf gebaseerd in Coesfeld dat hout gebruikt dan van duurzaam bosbeheer komt voor hun productie. Dat is waarom deze collectie het logo van PEFC. Hiernaast zijn er ook verschillende certificaten zoals de labels van Blue Angel en het eco-instituut. Dankzij deze prijzen kunt u ervan verzekerd zijn dat uw vloer niet alleen milieu vriendelijk is maar ook laag in uitstoot en verontreinigende stoffen. Dit maakt het de ideale kandidaat voor woonruimtes, zodat u kunt geniete van een schone lucht in uw kamer.

Zwevende installatie van uw Parador laminaat

Als u wilt genieten van een volledige verlijmde vloer, zonder functionaliteit te verliezen, is de Parador laminaat uitgerust met praktisch klik-in systemen. Hierdoor kan de vloer ook zwevend gelegd worden, hierdoor is het een aantrekkelijke optie voor doe-het-zelvers. De producten van New Classics, Edition 1 en Floor Fields hebben een klik systeem die ervoor zorgt dat een installatie zonder lijm mogelijk maakt. Omdat de panelen van Open Frameworks kleine afmetingen hebben, hebben die iets meer grip nodig. Daarom moeten deze een groef-veer-verbindingen verlijmd worden, om te voorkomen dat de planken slippen als er gewicht op staat. Onafhankelijk van het type zwevende installatie is een ondervloer met geluiddemping aangeraden om onaangename geluiden te voorkomen.  Als het noodzakelijk is dan kunt met deze vloer ook gebruik maken van vloerverwarming. Hiermee creëert u een warm oppervlak waarvan u elke dag zal genieten.

Ontdek Parador Edition nu bij BRICOFLOR!

Met Parador Edition geeft u uw kamers een onvergelijkbare charme. U kunt op de website een kijkje nemen naar alle opwindende ontwerpen van de collectie in onze online winkel en kunt in alle vrede uw favoriete kiezen. Wanneer de beslissing gemaakt is, dan kunt u ook nog genieten van onze beste prijs garantie, hierdoor hoeft u niet veel tijd te spenderen aan prijs vergelijkingen. Hiernaast kunt u nog meer geld besparen als u een grote order plaatst, in dat geval kunt u vragen om een persoonlijke offerte. Dit kunt u doen door contact op te nemen via email, het contact formulier of per telefoon. Als u van tevoren de kwaliteit en ontwerp van de producten wilt zien, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. U kunt simpelweg de varianten kiezen waarin u geïnteresseerd bent en wij zullen daarvan staaltjes naar u sturen. Als u vragen of problemen ondervindt, dan kunt u altijd technisch advies krijgen, neem hiervoor simpelweg contact op met ons.

+ lees meer