Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Parador Trendtime: De laminaat voor de stijl-bewuste interieur

U zult niet veel collecties vinden die zo veelzijdig zijn als de Parador Trendtime. De bekende fabrikant uit Münsterland heeft een aantal verschillende vloeren bijeen gebracht voor een breed publiek, hiermee bent u zich ervan verzekert dat u de juiste variant in huis haalt. Tegelijkertijd , is de Parador straalt de Parador laminaat door zijn uitstekende kwaliteit, hierdoor is het een betrouwbare dagelijkse compagnon.  Dit wordt benadrukt door het feit dat de fabrikant levenslange fabrieksgarantie aanbiedt, bij particulier gebruik.

Geen filters geselecteerd
€ 28,49 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,49 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 33,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Veelvuldige ontwerpen met Trendtime

De laatste creatie van het Duitse bedrijf komt in zes selecties, en zijn gekenmerkt door de nummers 1, 3, 4, 5, 6 en 8 en bevatten panelen in verschillende formaten. En bevat een breed scala aan verschillende ontwerpen, hierdoor hoeft u geen compromissen te sluiten. Voor een klassieke stijl zijn er verschillende varianten beschikbaar in de vorm van planken, deze zijn zelfs beschikbaar in een XXL formaat met een lengte van 220 cm en een breedte van 24,3 cm. Deze collectie bevat bovendien ook een aantal traditionele versies in visgraat, deze zijn erg elegant en nobel. Als u er tussen uit wilt springen, dan kunt u met de Parador Trendtime 6 “1601146 Scientific” een unieke vloer in huis halen, die versierd is door uitgebreide technische tekeningen. U kunt ook een simpele maar elegante look bereiken door de verschillende ontwerpen in een steenlook, zonder uw voeten bloot te stellen aan een koud oppervlakte of keramieken tegels. Als u uzelf creatief volledig wilt laten gaan, dan kunt u individuele varianten combineren en uw kamer met uw eigen patroon ontwerpen.

Stevige laminaat vloer voor commercieel en particulier gebruik

Ondanks alle verschillende formaten die aangeboden worden in deze collectie, zijn de laminaatvloeren in deze collectie Gebruikersklasse 32. Dit laat zien dat ze geschikt zijn om geplaatst te worden in kantoren met gemiddeld intensief gebruik. Daarom kan deze laminaat vloer ook gebruikt worden in hotel kamers of in kleine winkels en boetiekjes. Natuurlijk kunt u ook genieten van de uitstekende stevigheid van de panelen binnen uw eigen huis en kunt u het leggen bij de entree of woon ruimtes. De antistatische technologie belooft u dat noch u of uw elektrische apparaten onverwachte statische ladingen zullen bevatten. Nog meer veiligheid wordt geboden dankzij de vlam vertragende Cfl-s1 klasse, hierdoor kan het ook commercieel gebruikt worden. Hiernaast is de vloer ook extra beschermd tegen vocht, dit is dankzij de kantenbescherming tegen zwelling en de geïmpregneerde kernplaat.

Een betere welzijn dankzij de milieuvriendelijke vloer

Tegenwoordig is milieubescherming belangrijker dan ooit tevoren voor consumenten en producenten. Als een duurzame productie belangrijk is voor u bij het aanschaffen van een vloer, dan kunt u met een gerust hart een Parador vloer aanschaffen. De vloeren dragen labels van de Blue Angel en PEFC en overtuigen daardoor sterk op het vlak van groen. De twee certificaten bevestigen dat de vloeren gemaakt zijn van hout wat gewonnen is van duurzaam bosbeheer. Hiernaast blijf de lucht binnenshuis puur omdat de vloer laag is in uitstoot en verontreinigende stoffen. Met deze kennis, kunt u gerust deze vloer leggen!

Gemakkelijk te installeren laminaat door Parador

Bij het installeren van de panelen hoeft u niet per sé een specialist in te schakelen. Deze hebben praktische klik verbindingen aan de randen, waardoor de vloerdelen verbonden kunnen worden zonder het gebruik van lijm. Op een succesvolle zwevende installatie te bereiken zonder problemen te ervaren, moet u er ook aan denken om een geschikte ondervloer te leggen. Dit verzekert u ervan voetstappen op deze laminaatvloer geen geluidsoverlast zullen verookzaken. Bij het leggen van deze vloer moet u eraan denken om ongeveer 10mm ruimte over te laten bij de muur, zodat wanneer de vloer uitzet door verandering in temperatuur er voldoende ruimte is. Als u uw huis wilt verwarmend met vloerverwarming, dan wordt het aangeraden om dit te doen met een warm water systeem. Deze systemen verwarmen de vloer langzaam en geleidelijk in vergelijking met een elektrische variant, hierdoor loop u geen risico tot schade. Dit betekent dat u van een knusse warmte kunt genieten in uw huis, zonder al te veel zorgen te maken dat u de vloerdelen op korte termijn hoeft te vervangen.

Bestel nu Parador Trendtime bij BRICOFLOR

Als u moeite heeft met het kiezen van een variant, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u monsters bestellen van verschillende versies, deze kunt u in alle rust in uw eigen huis vergelijken. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor uw project, dan kunt u deze voor een aantrekkelijke prijs krijgen dankzij onze beste prijs garantie. Bovendien kunt u nog meer korting krijgen wanneer u in grote hoeveelheden koopt. In dit geval, kunt u een persoonlijke offerte aanvragen van onze service team. U kunt ons bereiken via ons contact formulier, per telefoon, of een mailtje sturen. We zullen ook voor u klaar staan wanneer u onzeker bent over uw keuze of andere vragen heeft.

+ lees meer