Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Base.59 parket – de echte houten vloer die de natuur bij u thuis brengt

Met het echte houten parketvloer van de collectie base.59 kunt u de natuur nu in uw eigen vier muren brengen. Het afgewerkte parket straalt tegelijkertijd waarde en gezelligheid uit en transformeert elke kamer in een oase van welzijn.

Lees verder

Base.59

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De parketvloer is gedurende vele jaren op vakkundige wijze gemaakt om alle dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden. Krijg nu een stukje natuur in uw woonkamer – met lamelparket uit de collectie base.59. Binnen deze collectie vindt u de loofbomen, eiken, essen en beuken. Deze zijn dankzij hun natuurlijke patroon elk uniek, waardoor elke ruimte een eigen karakter krijgt.

Parket die een leven lang meegaat: base.59 

Parket is een trouwe metgezel voor tal van kamers. Met de professionele installatie en onderhoud is het bestand tegen alle dagelijkse lasten voor jaren. Bij lichte schade zoals krassen of deuken die na verloop van tijd in de vloer kunnen komen kunt u de vloer laten schuren en opnieuw laten behandelen. Daarmee wordt de vloer weer als nieuw. Het 11 mm of 14 mm dikke parket wordt geleverd met een mat gelakte of geoliede oppervlak. Hierdoor straalt het natuurlijke materiaal zijdezacht uit. Daarnaast wordt de natuurlijke houtlook ondersteund.

Kies uw favoriet: parketvloeren in aantrekkelijke uitvoeringen

Met een collectie van vele verschillende ontwerpen, biedt base.59 parket een natuurlijke houten vloer voor elke natuurliefhebber. Of het nu eiken, essen of beuken moet zijn – hier vindt u voor elke smaak een aantrekkelijke variant. Ontdek bijvoorbeeld  base.59 parket 11 mm “oak 1108”. De mat geborstelde parketvloer in een plankstijl geïnspireerd op een medium bruin klassieke eiken look en straalt zo absolute natuurlijkheid uit. Ook in de variant base.59 14 mm “oak 1408” vindt u de populaire plankstijl weer terug. De gerookte, met de hand geschaafde, geborstelde en natuurlijk geoliede kleurenschema. Gecombineerd met rustieke, maar ook moderne elementen, kunnen hier adembenemende contrasten worden gecreëerd die inspireren. Ontdek nu de wereld van Ter Hürne parket in de online ship van Bricoflor.

Base.59 – echte houten vloer in aansprekende varianten 

Parketvloeren zijn de klassiekers om te gebruiken voor renovaties. De sterkte van het natuurlijke materiaal, de individuele structuur en de rustieke charme van parket maken het tot een echte blikvanger die waarschijnlijk nooit uit de mode raakt. In de collectie base.59 vindt u lamelparket van eiken, essen en beukenhout. Afhankelijk van kleur en materiaal, kunt u een landhuisvloer of een scheepsvloer creëren in uw huis – hier vindt u voor elke smaak een passende variant.

Verschillende legmanieren mogelijk met de collectie base.59

Vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Of het nu over de gehele oppervlakte wordt gelijmd of er gebruik gemaakt wordt van het kliksysteem: er is een geschikt legsysteem voor elke vloerbedekking. Lijmen draagt bij aan de stabiliteit van de vloer, dit zodat het parket stevig is verbonden met de ondergrond. Op deze manier geïnstalleerd is de parketvloer bestand tegen alle uitdagingen.

Base.59 parket – parketvloeren die een leven lang meegaan

Eenmaal gelegd zal het lamelparket van de collectie base.59 parket alle uitdagingen voor hun leven aankunnen. Voor een permanente bevestiging op de grond is het goed om de vloer te verlijmen. Voor het verlijmen moet de gehele oppervlakte vuil- en stofvrij en leeg zijn. Ook is het belangrijk dat de vloer vlak is. Daarom moeten scheuren, gaten en hobbels worden weggewerkt, zodat de vloer perfect gelegd kan worden. Als deze voorbereidingen getroffen zijn kan de eigenlijke installatie beginnen. De planken kunt u eenvoudig in elkaar klikken door middel van het ClickTec kliksysteem. Doe dit tot de vloer in de hele ruimte ligt.

Nu in de Bricoflor webshop: base.59 parket 

De parketvloer van de base.59 is nu te vinden met plankhoogtes van 11 mm en 14 mm in de online shop van Bricoflor. Naast de visuele voordelen maakt het parket indruk met een grote verscheidenheid aan technische productspecificaties . De parketvloer, bijvoorbeeld, is geschikt voor zwenkwieltjes (type W) en het op plaatsen warm water vloerverwarmingen (tot een maximum van 24° C) is geen probleem voor het natuurlijke product. Ontdek deze en vele andere kwaliteitskenmerken en laat u inspireren. Base.59 parket – u kunt nu upgraden naar deze gunstige kwaliteit parketvloer!