Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Bennett & Jones Grand Houses - Een koninklijke vloer voor een magistraal huis

Koninklijk leven - dat wil iedereen. De nobele paleisvloeren van de Bennett & Jones Grand Houses Collection zorgen voor een vorstelijk gevoel in uw huis. Echt, handgemaakt houten parket met 30 jaar fabrieksgarantie voor privégebruik zorgt voor een eersteklas gevoel in uw huis.

Geen filters geselecteerd
€ 80,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 87,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 87,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 91,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 91,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 91,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 91,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Jouw koninklijk interieur met de stijlvolle bennett & jones parketvloeren

De acht decors van de Bennett & Jones Grand Houses collectie dragen de namen van de koninklijke dynastieën en belichamen Engelse charme en traditioneel vakmanschap. De kleuren bieden veel ruimte voor de inrichting van de kamers en omvatten een uitgelezen palet van bruine en beige tinten, die enerzijds minimalistisch en elegant zijn en anderzijds sterk en rustiek. Voor nog meer individualiteit en een bijzonder karakter van het koninklijke Bennett & Jones- parket worden de individuele modellen zorgvuldig gesorteerd en met de hand afgewerkt. De oppervlakken van de kasteelvloeren zijn geborsteld en met de hand geschaafd, waardoor ze een heel bijzondere authentieke kleur hebben. Behandeling met natuurlijke olie ondersteunt een perfecte natuurlijke uitstraling en een merkbare houtbeleving onder je voeten.    

Dankzij zijn koninklijke formaat en eenvoudige elegantie is parket van Bennett & Jones een juweel in elke kamer en past het met zijn natuurlijke gratie bij elke stijl. Door meubels en decoratieve elementen in bruin, grijs en authentieke aardetinten te gebruiken , krijg je een harmonieus woongevoel en een gemoedelijke sfeer. Kleuraccenten geven je meer levendigheid en dynamiek .     

Briljante technische kwaliteit voor een speciaal ruimtekarakter

Naast de optische componenten speelt de hoge technische kwaliteit van de Bennett & Jones Grand Houses Collection een grote rol. De vloerdelen zijn indrukwekkend in afmeting van 2200x260x15 mm en geven elke faciliteit een nobele en koninklijke flair, ondersteund door de heldere decors. Met een 4 mm dikke slijtlaag blijft de vloer robuust en resistent, ook bij plaatsing in commerciële ruimtes. Door de aanzienlijke dikte van de bovenlaag kunnen de parketvloeren in deze collectie bij normale slijtage minimaal 2x geschuurd worden. Bij gebruik op kantoor is de natuurlijke bekleding gemakkelijk bestand tegen de druk van bureaustoelen. Slijtvast en schokbestendig: zo zien de echte houten planken van de Bennett & Jones Grand Houses Collection eruit en kun je lang genieten van de esthetiek van de planken.           

De brandwerendheidsklasse Dfl-s1 garandeert meer veiligheid, waardoor je kunt uitsluiten dat het materiaal bij brand gemakkelijk ontbrandtDe 30 jaar fabrieksgarantie voor woonruimtes bevestigt de overtuiging dat u met deze vloeren een bijzonder slijtvast en resistent oppervlak koopt. Bennett & Jones is een milieubewuste fabrikant en voldoet met zijn Grand Houses Collection, met de classificatie van formaldehyde-emissies in klasse E1, bovengemiddeld aan de Europese normvereisten. Koninklijk comfort: De royale parketvloeren uit de collectie laten zich uitstekend combineren met warmwater vloerverwarming voor een aangename wandeling.         

Kliksysteem of verlijmijng - multifunctionele vloer montage voor meer stabiliteit en zekerheid

Dankzij een geïntegreerd kliksysteem kunnen de houten vloeren van het Bennett & Jones Grand Houses paleisparket snel en eenvoudig zwevend gelegd worden. Dankzij een eenvoudig slot kan elke leek dit probleemloos thuis doen. Je moet er gewoon voor zorgen dat het oppervlak droog, schoon en glad is.     

Voor meer stabiliteit kan het parket ook over het gehele oppervlak verlijmd worden. Omdat de plaatsing in het lijmbed moeilijker en complexer is dan het zwevend leggen van de vloer, raadt de fabrikant aan dit aan een specialist over te laten.    

Bennett & Jones parket nu verkrijgbaar bij bricoflor!

Bent u overtuigd van de sublieme Engelse kwaliteit, dan kunt u nu de vloeren van de Bennett & Jones Grand Houses Collection bestellen in onze online shop. Bij aankoop profiteert u van de onverslaanbare beste prijsgarantie. Met onze gratis sample service bieden wij u een hulpmiddel bij het nemen van beslissingen. Bestel vandaag nog verschillende stalen en vergelijk het uiterlijk en de eigenschappen van onze producten bij u thuis. Voor grotere hoeveelheden maken wij graag een offerte op maat voor u! Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om online contact met ons op te nemen via e-mail via het contactformulier of telefonisch via onze hotline. We helpen u graag verder!            

+ lees meer