Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Bennett & Jones Shire Landscapes - Rustieke motieven en gewaardeerde tradities

De parketvloeren van de Bennett & Jones Shire Landscapes Collection vertegenwoordigen een geslaagde m…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Meer leven in de kamer met een opvallend parket van bennett & jones

De laminaatvloeren van de Bennett & Jones Shire Landscapes collectie worden gekenmerkt door vijf smaakvolle dessins gemaakt van 100% echt hout. Het kleurenpalet varieert van sterke bruintinten tot elegante decors in zilvergrijsVerschillende oppervlaktekwaliteiten zorgen voor een chique retrolook. Om de optische "gebruikte look" te creëren werden de parketplanken geborsteld, gebeitst en in sommige gevallen voorzien van kenmerkende zaagsporen. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook aangenaam om op te merken: het reliëf houten oppervlak voelt authentiek en levendig aan onder je voeten.           

Ook de scheepsvloeren en planken van deze collectie scoren met hun forse afmeting van 1900 x 190 x 15 mm. Het charmante Engelse design wordt afgerond met een natuur geolied of gelakt oppervlak, wat de planken een luxe uitstraling en krasvastheid geeft. Een rondom of in de lengterichting geprofileerde voeg benadrukt de expressieve afmetingen van de planken en maakt elke ruimte visueel compleet.        

Traditioneel vakmanschap en moderne technologie

Naast hun onberispelijke uiterlijk maken de planken van de Bennett & Jones Shire Landscapes collectie ook indruk met hun technische en functionele voordelen. De slijtlaag is gemaakt van stevig hardhout en is dankzij de oppervlakteafdichting goed beschermd tegen dagelijkse belasting. Dergelijke parketvloeren zijn dan bij normaal gebruik minimaal tweemaal schuurbaar. Ook op het gebied van veiligheid blijken de parketvloeren stabiele allrounders. De planken van Bennett & Jones met Dfl-s1 laten een solide resultaat zien qua brandgedrag en kunnen zowel privé als in commerciële kantoren geplaatst worden, doordat het gebruik van zachte rollen op je bureaustoel geen veranderingen aan het vloeroppervlak veroorzaakt.          

De positieve eigenschappen zijn niet in de laatste plaats te danken aan de speciale houtverwerking. Engelse degelijkheid wordt weerspiegeld in de optiek en technische verfijning van elke plank of longstrip in de Bennett & Jones Shire Landscapes collectie. Het hout wordt verwerkt met traditionele technieken, gekoppeld aan de ervaring en het perspectief van een houtontwerper uit de 21e eeuw. Het resultaat is een parketvloer die op een slimme manier oorsprong, zorg en tijdloosheid in uw woonruimte combineert en weerspiegelt.     

Goed voor uw gezondheid, comfort en budget

De waardevolle parketvloeren van Bennett & Jones zijn gemaakt van 100% echt hout en verwerkt met natuurlijke oliën. Daarnaast levert de fabrikant een enorme bijdrage aan het milieubewust omgaan met hulpbronnen. Wilt u meer comfort voor uw vier wanden, dan bent u bij deze vloerbedekking aan het juiste adres, want deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Als u alle renovatiewerkzaamheden liever zelf doet, zit u goed met de Bennett & Jones Shire Landscapes collectie! De planken zijn voorzien van een simpele 2G klikverbinding waardoor je zonder professionele hulp de zwevende plaatsing kunt uitvoeren. Hiervoor heb je geen lijm of duur gereedschap nodig. Voor een beter resultaat en meer rust raden wij aan om extra contactgeluidsisolatie aan te brengen. Het vermindert de overdracht van voet- en loopgeluiden en zorgt zo voor een aangenaam achtergrondgeluid. Indien u echter 100% stabiliteit wenst, kunt u de plaatsing ook volledig verlijmd uitvoeren. Omdat het proces echter niet eenvoudig is en veel handvaardigheid vereist, raden wij u aan een specialist in te huren.            

Ontdek de bennett & jones shire landscapes collectie bij Bricoflor

Het hoogwaardige parket uit de Bennett & Jones Shire Landscapes Collection heeft u overtuigd en wilt u het direct bij u thuis plaatsen? Bespaar dan uw kostbare tijd en bestel uw favoriete vloer nu gemakkelijk bij Bricoflor, de grootste Europese online shop voor wanden en vloeren. Dankzij onze beste prijsgarantie krijgt u onze producten altijd voor een uitstekende prijs. U kunt extra kortingen krijgen als u grotere hoeveelheden van een vloer bestelt. In dat geval kunnen we mogelijk een individuele offerte voor u samenstellen. Kunt u niet kiezen tussen verschillende decors? Maak dan gewoon gebruik van onze gratis sample service . Hierdoor kunt u voor meerdere versies maximaal acht samples opvragen en deze vervolgens vergelijken. Als u vragen heeft over uw bestelling of over afzonderlijke producten, kunt u ons uw plannen laten weten door ons een korte e-mail te sturen of een bericht te sturen via het contactformulier. We helpen u graag!

 

Plus icon lees meer