Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Lodge houten vloeren – Een werkelijke prachtige parketvloer

Berry Alloc is een merk uit België dat gespecialiseerd is in niet alleen coatings voor vloeren, maar ook voor wanden. De collectie van gemanipuleerde parket, de Berry Alloc Lodge is zowel geschikt voor huishoudelijk als professioneel gebruik. Alle producten worden gemaakt van echt hout met de nieuwste technologie. In de loop der jaren hebben te het voordeel te verfraaien en u dus niet teleur te stellen!

Geen filters geselecteerd
€ 105,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 105,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Natuurlijk parket in het beeld van de natuur en het buitenleven

Door de eikenhout essentie is de authenticiteit van de parketvloer van Berry Alloc met de tijd verouderd. Het is nu nog authentieker, omdat het hout een rustieke kraak heeft en natuurlijke kloven. Bij BRICOFLOR bieden wij 6 intense kleuren uit deze collectie aan, variërend van licht naar donker. Hier onder een aantal voorbeelden van verschillende ontwerpen en kleuren parket die te verkrijgen zijn:

Om te beginnen spreken we over de lichtste kleur van de collectie, de Berry Alloc Lodge Oak Himalaya. Deze kleur ontleent zijn naar aan de beroemde Himalaya-gebergte. Vanuit een zeer helder opzicht, zal het frisheid en vrolijkheid toevoegen aan uw kamer met de indruk dat u beschikt over een grotere ruimte. Het brengt ook een authentieke en tijdloze touch aan een ontwerp met een moderne uitstraling.

Ten tweede, is er een donkere kleur, die zich met de strakheid en authentiekheid een ware uitblinker maakt. Het Berry Alloc Lodge Oak Fuji parket ontleent zijn naam aan de Japanse Fuij gebergte die u aan de kleur zal herinneren. Het is te associëren met lichte kleuren om zo opmerkelijke contrasten te creëren. Vermijd het gebruik van overmatig donkere kleuren die de ruimte een donkere sfeer kunnen geven. Als u dit niet doet, ontvangt u een prachtige vloer die klasse uitstraalt en uw vloer zal het plaatsen waard zijn.

Het Berry Alloc Lodge Oak Kenia is een natuurlijk bruine, veilige en comfortabele parketvloer. Het zal u herinneren aan de nabijheid van de aarde en de natuur. Gepaard met lichte kleuren en te gebruiken als decor voor rustieke meubels en heldere kleuren. Hiermee ontwikkelt u een heldere sfeer waarbij de juiste kleuren uw ruimte zullen oplichten en zo u een authentieke sfeer ontwikkelen.

Berry Alloc Lodge: een gelamineerde high-end parketvloer

Door het gebruik van klasse 31 zijn de houten parket vloeren van de collectie Lodge van Berry Alloc ideaal voor commerciële en professionele gematigde overgang zoals kantoren, hotelkamers of conferentiezalen. Lodge XL versie is goed voor gebruik van klasse van 33,  passen perfect in high-stress-bedrijfsleven (warenhuizen, openbare gebouwen, kantoren, polyvalente zaal). De vloeren hebben ook nog eens een Dfl-s1 reactie die de verspreiding van het vuur in geval van brand kan voorkomen. Ook eikenhout, gebruikt bij de vervaardiging ervan, geeft het uitstekende sterkte en slijtvastheid.

Er zijn twee formaten beschikbaar, voor de structuur, met lange afkantingen aan de zijkanten: een conventioneel formaat 1900 x 190 mm (B x L) en XL formaat 2800 x 260 mm (B x L) en een gewicht van 11 kg / m². Elke plank is opgebouwd uit 3 lagen met een centralen HDF kern voor een totale dikte van 15 mm voor de uitvoering Lodge (inclusief 3,5 mm edele deel) en 20 mm bij uitvoering Lodge XL (inclusief 5 mm nobel deel). Getrakteerd op een rustieke natuurlijke olie-wax side afwerking, die de vloer doordringt met olie van hoge kwaliteit wax in combinatie met een diep geborstelde “Rustic Cracks”, geeft het de vloeren een natuurlijke en authentieke uitstraling met daarbij een oud effect. U krijgt standaard bij deze collectie 30 jaar garantie voor residentieel gebruik van dit parket. U maakt gebruik van het beste Loc X-Treme systeem gegarandeerd voor het leven.

Berry Alloc Lodge houten vloeren: de plaatsing en onderhoud zijn simpel

Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn daarbij dé vijanden van een houten vloer. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Zo kan de vloer zich aanpassen aan de vochtigheid en warmte.

Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Zo blijft uw vloer mooi en krijgt u daarbij de beste duurzaamheid uit uw vloer. Echter kunt u ook het parket opnieuw zandstralen waardoor u een nieuwe laag te zien krijgt, waardoor de vloer ook een totaal andere uitstraling krijgt. Dit zorgt voor een schitterende innovatie voor uw ruimte, waardoor de kwaliteit natuurlijk niet ten onder gaat.

De beste keuze van Berry Alloc houten vloeren: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert haar producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs voor een parketvloer, die wij ook altijd proberen na te streven. Om een gratis sample aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de vloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u!

+ lees meer