Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Parket vloeren van Tarkett Elegance – Niet alleen een parketvloer, maar een uitzonderlijke design ervaring

Laat u inspireren door Tarkett Elegance in uw woonkamer. Deze collectie parketvloeren zijn zorgvuldig geproduceerd en van hoge kwaleit. Tegen een natuurlijke vloer kunnen maar weinig kunstmatig geproduceerde vloeren tegenop. Dit vanwege de uitstraling die parket heeft; het warme gevoel van hout gecombineerd met de kalmerende uistraling in uw ruimtes.

Lees verder

Tarkett Elegance

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Op het moment is het bereik, van de nieuwe collecties van Tarkett parket, geschikt om voor een fascinerende sfeer te zorgen. De Tarkett Elegance collectie is te verkrijgen in drie prachtige kleuren. Als u bijvoorbeeld zoekt naar een helder en fris parket, dan zult u zich zeer goed vinden in het Eik Champagne design van deze collectie. Met deze lichte tint is het zeer eenvoudig om een heldere sfeer te ontwikkelen, waarbij u ook kunt spelen met het daglicht. U creëert hiermee een prachtige open sfeer waardoor uw ruimte groter lijkt en u zo een imposanter uiterlijk van de ruimte maakt. Daarnaast is er ook de Eik Sterling, wat een stedelijker uiterlijk heeft. Deze grijze kleur brengt u een neutralere uitstraling, waardoor u een rustgevend gevoel ontwikkeld. Mocht u dan voor een klassiek houten vloer willen gaan, dan is er het standaard Eik parket. Dit is een prachtige eiken design, waarbij u een authentieke vloer krijgt met de normale houtkleur. Ieder van deze vloeren heeft natuurlijk zijn eigen charme en structuur. Het is enkel aan u, welke kleur het beste past bij uw interieur.

Een overtuigende houten flair dankzij de wax olie die een Tarkett houten vloer compleet maakt

De onvergelijkbare uitstraling van deze houten vloer collectie van Tarkett Elegance wordt benadrukt door de oppervlaktebehandeling van Proteco hardwax olie, die haar karakteristieke graan markeert met hun beroep. Proteco hardwax olie is een kruidenproduct dat proportioneel is samengesteld uit zonnebloem, vlas en daarbij ook sojaolie. Met de juiste combinatie van producten is uw vloer in een mum van tijd weer schitterend. Dit creëert namelijk een zijdezachte matte afwerking die de authentieke uitstraling van een parketvloer laat zien. De olie dringt in het hout door, waardoor er een mooie glans onstaat, terwijl de wax bovenop blijft liggen en het hout beschermt tegen slijtage. Zoals met alle geoliede houten vloeren is na enkele jaren een nieuwe olie-procedure aangeraden om zo de glans te behouden van de vloer. Het is echter juist dit soort oppervlaktebehandelingen die het verschil in elegantie van Tarkett bieden. Het vereist een sterke bescherming tegen slijtage, schade, krassen en blekken om zo lang mogelijk mooi te blijven. De Proteco coating blijft een van de meest effectieve coatings, die gebruikt wordt bij het parket van Tarkett.

Met de Atelier collectie van Tarkett legt u de parketvloer binnen één dag

Tarkett Elegance van de Atelier collectie: Hét parket voor mensen met een visie

Zoekt u een nieuwe parketvloer die meteen goed is? Dan zit u bij de Tarkett Elegance collectie ook meteen goed. De brede planken bieden u een formeel uiterlijk, die samen worden gevoegd met een vlakke ondergrond, om zo uw ruimte met de perfecte maat te leggen. De planken staan u toe om uw persoonlijke sfeer te geven aan uw ruimte, door de 28 cm brede planken. Deze breedte biedt u een ontzettend breed scala aan opties voor al uw ideeën. De planken zijn daarbij ook nog eens 250 cm lang, dat u een authentiek grote vloer biedt. Hiermee is het zeer eenvoudig om een chique uitstraling te ontwikkelen, die daarnaast tóch ook de sfeer creëert die u zoekt. Dit beroemde effect van deze collectie van Tarkett maakt uw kamer inrichten alleen maar interressanter, omdat u alleen maar meer ontwerpen bedenken kan. Niet alleen de lengte en breedte van het parket van de Tarkett Elegance collectie zijn te benoemen, echter is ook de dikte aanzienlijk anders dan de andere collecties van een houten vloer. Daarbij zijn ze wel minder eenvoudig te transporteren en niet bestemd voor de losse legwijze. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om het te verlijmen met de vloer, om zo een zo stevig mogelijke vloer te creëren.

Lees verder

Het leggen van een houten vloer van Tarkett is eenvoudiger dan gedacht. De vloer kan namelijk gelegd worden in iedere ruimte, door de eenvoudige installatiewijze van Tarkett Elegance. Met een weekend aan tijd kunt u een gehele woonkamer, keuken of hal volledig leggen. Ieder product heeft een installatiehandleiding in PDF-formaat, waardoor u de aanpak simpel en snel vervullen kan. Lees deze zorgvuldig door voordat u begint, waardoor u enkele problemen voorkomen kan. Door de ondergrond schoon, vrij van oneffenheden maakt en droog houdt, kan er geen enkel probleem ontstaan onder het parket. De pakketten moeten enkele dagen van tevoren in de ruimte worden gelegd om zo aan te passen aan de warmte. Daarna kunt u eenvoudig de pakketten openen en direct aan de slag gaan.

Tarkett Elegance parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Bedenkt u zich dan niet langer, bestel eenvoudig en snel bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze services. Om te beginnen, bieden wij u de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen graag van u!