Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Heritage parketvloer: Ooit bestemd als brandhout, tegenwoordig als nobel parket

Een nieuw leven wordt gegund aan eiken hout door Tarkett. De robuustheid en charme van een eikenhouten vloer is ongekend in vergelijking met andere vloeren. De collectie Tarkett Heritage is duidelijk een kwaliteitsvloer met dessins voor elke smaak of stijl van het huis. Met parketvloer hebt u het karakter van een massief houten vloer, maar met een gunstigere prijskaartje.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Jaren geleden, werd eiken beschouwd als ouderwets en werd daarbij verkocht als brandhout. Het werd niet goed genoeg gezien om te gebruiken als een vloer. Maar tijden veranderen, want nu is er geen ander soort houten vloer te zien, Tarkett parket. Natuurlijke materialen zijn de mode en zijn charme van ouderwets, massief rustiek eiken. De verscheidenheid van hout uit de Atelier groep van Tarkett zorgt voor een unieke glans bij het opnieuw gerecycled hout en het is zo mooi om naar te kijken, dat ze eigenlijk afkomstig moeten zijn van het land van adel. Het potentieel wordt meteen ontdekt bij de eerste aanraking met het parket. U voelt de natuurlijke scheuren en vertakkingen bij een normaal generfte oppervlak, dat absoluut verbazend is. Tarkett heeft niets minder met de Heritage-serie in gedachten: Het optische genot van houten vloeren met het eenvoud van onderhoud en de hoge duurzaamheid van andere vloeren. U kunt deze vloeren zeer eenvoudig toevoegen aan uw ruimte, waardoor ervoor gezorgd wordt dat uw ruimte de historische en authentieke uitstraling overneemt van de parketvloer. Tarkett biedt u een langdurig rustieke en schitterende vloer, die uw ruimte verrijkt met zijn uiterlijk.

Parket van Tarkett Heritage – Designs op designs van houten vloeren

Deze Tarkett collectie van parket biedt u verschillende designs, waarmee u vrijwel iedere sfeer kunt ontwikkelen. Dit assortiment bestaat uit, bijvoorbeeld, lichte kleuren zoals wit en beige tot aan donkere kleuren zoals donkerbruin en grijs. Iedere parketvloer geniet van zijn eigen karakteristische eigenschappen, waarbij iedere tint, knoop, vlek en scheuren van het hout, het een uniek design maakt. Met de lichte tinten kunt u bijvoorbeeld eenvoudig en snel, een prachtige heldere sfeer ontwikkelen in uw ruimte. Daarbij creëert u ook een prachtig uiterlijk van uw kamer, bij het gebruik van het daglicht. Met de donkere tinten kunt u zeer simpel een gezellige en warme sfeer ontwikkelen. Het oppervlak is daarbij ook bewerkt met Protecto Hardwax olie, dat ervoor zorgt dat de vloer beter bestand is tegen slijtage en een mooie glans ontwikkeld.

Proteco Hardwax olie is de oplossing voor uw Tarkett parketvloer

Zeer rustieke houten vloeren reageren, door middel van hun scheuren en andere cosmetische gebreken, gevoeliger voor veranderingen dan andere vloerbedekkingen. De vloeren trekken samen, door een verandering in het microklimaat en verandert bij luchtvochtigheid zeer regelmatig. Dit kan zorgen voor problemen, aangezien de vloer niet altijd op dezelfde wijze blijft liggen. Tarkett heeft hiervoor een oplossing gevonden, namelijk de Proteco Hardwax Olie. Deze olie trekt in het hout, waardoor er een glans ontstaat, terwijl de wax zorgt voor een beschermlaag die slijtage vermindert en minder snel de vloer beïnvloedt. De sfeer van de parketvloer van Tarkett verandert hierdoor positief, omdat de vloer u nu de luxe geeft waar u op heeft gewacht! U zal kunnen verwachten dat de Heritage collectie zijn best zal doen om zo langdurig mooi en schoon te blijven.

Producten die aan de hoogste normen voldoen – Tarkett Heritage parketvloeren

Tarkett is een bedrijf dat altijd het hoogste doel blijft volgen, die de bosbouw willen ondersteunen door te handelen in duurzaamheid en voldoet aan de richtlijnen van het sociale en ecologische bosbeheer. Het bedrijf probeert daarom volledig zijn middelen aan te passen die uitsluitend afkomstig zijn van gecertificeerde hout verwerkingsindustriëen. Hierdoor heeft iedere productievestiging van Tarkett een FSC en PEFC certificaat, om zo ook een milieubewuster uiterlijk te verkrijgen. Zo behoudt daarbij het merk ook volledig en vrij het overzicht, waar de natuurlijke materialen vandaan komen. Daarnaast is het bedrijf ook continu bezig dat iedere onderliggende onderneming het certificaat overneemt om zo ook een betere uitstraling te ontwikkelen. U ziet bij Tarkett, dat zij werkelijk bezig zijn met het milieu en zorgen zo voor een milieuvriendelijke uitstraling. Dit laten ze dan ook zien bij hun parket!

Daarnaast is de installatie ook niet te vergeten, aangezien dit eenvoudiger is als dat u denkt. De parketvloer is gemakkelijk te verplaatsen en binnen een weekend te verleggen. De installatie instructies worden zeer goed uitgelegd, waarbij u dan enkel maar beginnen hoeft en zo de renovatie afmaken kan! Voordat u echter de vloer leggen gaat, moet u ervoor zorgen dat de ondervloer vrij van oneffenheden, schoon en droog is. Hierdoor ontstaan er geen problemen bij het leggen van de houten vloer. Leg de pakketten één dag voor het plaatsen in de ruimte, zodat de vloer zich aanpassen kan aan de temperatuur en luchtvochtigheid van de kamer. Daarna kunt u beginnen met het leggen van het Tarkett parket en ontstaat er een prachtige sfeer!

Parket in veelvoud – Tarkett Heritage: Bestel nú bij BRICOFLOR

Het parket van Tarkett Heritage blijkt de goede te zijn? Dan kunt u deze vloer eenvoudig bij BRICOFLOR bestellen. Wij bieden u bij ieder product de beste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaald voor uw bestelling. Naast de beste prijsgarantie, krijgt u ook een gratis sample service aangeboden, zodat u de vloer al ervaren kan door middel van een voorbeeld die u de kleur en structuur toont. Verder, met eventuele vragen, kunt u terecht bij ons competente service team, die u zullen assisteren met de hulp die u nodig heeft. Heeft u daarbij ook een grotere bestelling, dan bestaat de mogelijkheid er dat u een nóg scherpere prijs ontvangen kan voor uw bestelling. Wacht daarom niet langer, bestel bij BRICOFLOR!

+ lees meer