Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Noble parket vloeren – Een andere soort optische ervaring met dezelfde kwaliteit

Tarkett Noble maakt oude uiterlijkheden helemaal nieuw. Met een nieuwe vloer kleedt u uw huis perfect aan en brengt u er nieuw leven in. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd om het te verlijmen met de vloer, om zo een zo stevig mogelijke vloer te creëren. Het geeft u dan ook een duurzaamheid wat u niet meer kunt vergeten.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De collectie uit 2015 blijft zich vernieuwen door middel van de optische apartheden die u hier kunt vinden. Dit beroemde effect van deze collectie van Tarkett maakt uw kamer inrichten alleen maar interressanter, omdat u alleen maar meer ontwerpen bedenken kan. Niet alleen de lengte en breedte van het parket van de Tarkett Elegance collectie zijn te benoemen, echter is ook de dikte aanzienlijk anders dan de andere collecties van een houten vloer.

Het borstelen speelt een grote rol – Het oppervlak van het nobele parket van Tarkett

De oppervlakte is het belangrijkste optische aandeel van een vloer waar naar gekeken wordt. Deze zijn bij de Tarkett Noble collectie afgewerkt met een Hardwax olie, waarbij het ook nog eens een borstel beurt gekregen heeft. Dit heeft Tarkett mogelijk gemaakt aan u, zodat er nog meer opties zijn bij het parket. Bij de productie kunnen nu de planken worden bewerkt met zachte borstels, wat ervoor zorgt dat het hoogteverschil tussen de bovenlaag en de groeven aanzienlijk vergroot wordt. Dit creëert een nóg realistischere houtoptiek waarmee het gevolg is dat u een natuurlijker uitziende houten vloer ontvangt. Door deze productietechnologie krijgt u het edele hout die samengaat met een verrijking van vitaliteit van uw ruimte.

Houten vloeren met een matte optiek en beschermt – Proteco Hardwax olie op het Tarkett parket

De oorspronkelijke Proteco Hardwax-olie is een kruiden-behandelingsmethode van het bedrijf Tarkett, verkregen van olie van vlas, zonnebloem en soja. De middelen kunnen leiden tot een verrassend vlotte en overdekte structuur op het parket, waarbij de oppervlakte de natuurlijke sfeer met zich meebrengt. De oppervlaktebehandeling dringt door in het hout, waarmee het een glans op zich krijgt en een beschermlaag er bovenop komt. Dit zorgt ervoor dat de houten vloer, ongeveer 2 tot 3 jaar, een schitterende uitstraling creëert en daarbij de ruimte een prachtige sfeer biedt. De beschermlaag biedt u een betere bescherming tegen krassen, vuil, normale slijtage en schade. De oppervlaktebehandeling van Tarkett biedt u de Proteco Hardwax olie om zo uw waarde van het parket te behouden.

Tarkett van het Atelier assortiment – parket dat eenvoudig te leggen is dus u ook nog eens tijd bespaard

Een houten vloer van Tarkett is eenvoudig te leggen en kan zo tijd besparen! Of u nu een woonkamer, keuken of hal wilt volleggen, in een weekend tijd kunt u de hele ruimte afmaken. U kunt bij BRICOFLOR ook eenvoudig een installatiehandleiding vinden, die u laat zien hoe en wat het beste werkt. Lees deze zorgvuldig door, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden. Een ideale ondervloer is een schone, egale en droge vloer. Dit voorkomt moeilijkheden bij de plaatsing en maakt het alleen maar simpeler voor u. Vóór de plaatsing kunt u daarbij de vloer ook al in uw ruimte leggen, in de verpakking, zodat uw parket zich al aan kan passen aan de warmte en luchtvochtigheid van uw ruimte. Het enige wat dan nog gedaan moet worden is het openen van de pakketten kort voor de installatie en u kunt beginnen.

Tarkett parket collectie Noble – Foutloze producten dankzij de hoogste normen

De marktleider Tarkett heeft een zeer ecologisch beleid in hun bedrijf, wat resulteert in een constante ondersteuning van de bosbouw die samenwerkt met duurzaamheid en voldoet aan de sociale en ecologische richtlijnen. De fabrikant blijft daarom ervoor zorgen dat hun hout van gecertificeerde industrieën komt. De productievestigingen zijn volgens FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hier haalt Tarkett dan hun hoogwaardig natuurlijke grondstoffen vandaan. Het bedrijf zorgt er ook constant voor dat de onderaannemers in het productieproces getest worden of ze deze regels volgen. Hierdoor krijgt u een parketvloer waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dus een kwalitatief hoog product is. U krijgt, als vertrouwen van de producent in hun producten, een garantie van 20 jaar bij residentieel gebruik.

Tarkett Noble parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Wacht dan niet langer, bestel snel en eenvoudig bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze standaard services. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Wij bieden u daarnaast ook de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen daarom graag van u!

+ lees meer