Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Play parket vloeren – Unieke designs en creatieve kleuren

De Tarkett parket collectie Play is een assortiment van verschillende kleuren vloeren met ieder een beetje chic maar toch een gezellig uiterlijk. U krijgt hierbij ook nog eens vele technische eigenschappen waar u dagelijks van genieten zal bij deze houten vloer. Deze verscheidenheid aan verschillende tinten maken de Play collectie een ultiem genot.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

U heeft een breed scala aan kleuren die aangeboden worden in de Tarkett Play collectie, die ieder hun eigen charme en warmte met zich meebrengen. Nieuwe technologieën en verbeterde oppervlakte structuren voegen toe aan het hoogwaardige idee van Tarkett. De kwaliteit en duurzaamheid van een Tarkett Play parketvloer zal u doen verbazen.

Laat uw ideeën loslopen met deze parket vloeren van Tarkett Play

Het unieke en opnieuw verbeterde assortiment van de Tarkett Play parket collectie bestaat uit 8 verschillende designs die ieder met hun eigen sfeer, de toon durven te zetten in uw ruimte. De collectie van deze soorten houten vloer laten de creatieve kant spreken en zijn gemaakt voor uw eigen plezier. Er zijn verschillende tinten te vinden, variërend van wit tot aan diep donkerbruin. Er kunnen zoveel verschillende sferen worden gemaakt, dat het bijna niet kan misgaan. De kleuraccenten in samenwerking met uw gordijnen en muren zullen uw ruimte opfrissen en u een comfortabeler gevoel geven. Het parket van Tarkett is buiten modern, ook nog mogelijk in een retro ruimte, aangezien er zo een groot kleur verschil is. Het ondersteunt, bijvoorbeeld met de donkere kleur vloeren, iedere stijl van interieur. Alles wat u nodig hebt, is een goede samenstelling uw wensen. U kunt hier altijd wel uw nieuwe vloer vinden, aangezien er zo een grote keuze is. Zo is er voor ieder wat wils.

Proteco Hardwax olie is de oplossing voor uw Tarkett parketvloer

Zeer rustieke houten vloeren reageren, door middel van hun scheuren en andere cosmetische gebreken, gevoeliger voor veranderingen dan andere vloerbedekkingen. De vloeren trekken samen, door een verandering in het microklimaat en verandert bij luchtvochtigheid zeer regelmatig. Dit kan zorgen voor problemen, aangezien de vloer niet altijd op dezelfde wijze blijft liggen. Tarkett heeft hiervoor een oplossing gevonden, namelijk de Proteco Hardwax Olie. Deze olie trekt in het hout, waardoor er een glans ontstaat, terwijl de wax zorgt voor een beschermlaag die slijtage vermindert en minder snel de vloer beïnvloedt. De sfeer van de parketvloer van Tarkett verandert hierdoor positief, omdat de vloer u nu de luxe geeft waar u op heeft gewacht! U zal kunnen verwachten dat de Heritage collectie zijn best zal doen om zo langdurig mooi en schoon te blijven.

Tarkett van de Play collectie – parket dat tijdbesparend snel te leggen is

Een houten vloer van Tarkett is eenvoudig te leggen en kan zo tijd besparen! Of u nu een woonkamer, keuken of hal wilt volleggen, in een weekend tijd kunt u de hele ruimte afmaken. U kunt bij BRICOFLOR ook eenvoudig een installatiehandleiding vinden, die u laat zien hoe en wat het beste werkt. Lees deze zorgvuldig door, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden. Een ideale ondervloer is een schone, egale en droge vloer. Dit voorkomt moeilijkheden bij de plaatsing en maakt het alleen maar simpeler voor u. Vóór de plaatsing kunt u daarbij de vloer ook al in uw ruimte leggen, in de verpakking, zodat uw parket zich al aan kan passen aan de warmte en luchtvochtigheid van uw ruimte. Het enige wat dan nog gedaan moet worden is het openen van de pakketten kort voor de installatie en u kunt beginnen.

Hoogwaardige producten naar aanleiding van de productie - Tarkett parket collectie Play

De marktleider Tarkett heeft een zeer ecologisch beleid in hun bedrijf, wat resulteert in een constante ondersteuning van de bosbouw die samenwerkt met duurzaamheid en voldoet aan de sociale en ecologische richtlijnen. De fabrikant blijft daarom ervoor zorgen dat hun hout van gecertificeerde industrieën komt. De productievestigingen zijn volgens FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hier haalt Tarkett dan hun hoogwaardig natuurlijke grondstoffen vandaan. Het bedrijf zorgt er ook constant voor dat de onderaannemers in het productieproces getest worden of ze deze regels volgen. Hierdoor krijgt u een parketvloer waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dus een kwalitatief hoog product is. U krijgt, als vertrouwen van de producent in hun producten, een garantie van 20 jaar bij residentieel gebruik.

Tarkett Play parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Wacht dan niet langer, bestel snel en eenvoudig bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze standaard services. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Wij bieden u daarnaast ook de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen daarom graag van u!

 

+ lees meer