Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Prestige parketvloer collectie: Een prachtig aanzien voor uw renovatie

Zoekt u een nieuwe houten vloer ervaring? Misschien is de nieuwe Tarkett Prestige dan iets voor u. Deze gebruikte uitstralingen laat het zo lijken dat de vloeren weer, wind en zon hebben doorstaan om zich bij u te kunnen presenteren. De techniek van het verouderen van het uiterlijk van dit parket is een zeer aangename ontwikkeling. De verschillende kleuren en structuren zorgen voor een nog groter aanbod, om u een groot aantal sfeermogelijkheden aan te bieden. Door de geborstelde uiterlijkheden krijgt u daarbij ook nog een rustieker uiterlijk, dat resulteert in een echt authentiek houten vloer. Bekijk de mogelijkheden van de Tarkett Prestige collectie.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het parket van de collectie Tarkett Prestige – De magie van het verleden

Bij deze producten van de Atelier-serie uit de Prestige collectie, heeft u keuze uit 6 verschillende designs. Ieder Tarkett parket heeft natuurlijk zijn eigen sfeer, waarbij het ook nog kan variëren per ruimte. Daarbij, om de authentieke houten sfeer te bevorderen, zijn deze vloeren vaak voorzien van knopen, natuurlijke groeven en eventuele natuurlijke vlekken. De lichte kleuren uit deze collectie brengen een frisse en heldere uitstraling met zich mee, waardoor u een gezonde sfeer ontwikkelen zal in uw ruimte. Bij de lichtere kleuren heeft u vele opties wat betreft ontwerpen van het interieur. U kunt samenwerken met nog meer lichte tinten om zo een zeer lichte ruimte te creëren of u werkt met donkere tinten om zo een prachtige verhouding te maken tussen licht en donker. Daarna komen de normale houten tinten, die warmte en authentiek uitstralen wanneer u ernaar kijkt. Tenslotte heeft u nog de donkerste variant, namelijk Eik Dark Slate, wat een donkerbruin parket is. Hiermee kunt u zeer eenvoudig een knusse en gezellige sfeer scheppen waarbij u het versterken kan met donkere kleuren of juist een mooi contrast kan ontwikkelen door het gebruik van lichte kleuren.

Tarkett Prestige – het parket dat van een overtuigende hout flair geniet door de Hardwax olie

Een zeer rustiek houten vloer, met scheuren en andere cosmetische gebreken zoals Tarkett Prestige, reageert gevoeliger op veranderingen dan andere vloerbedekkingen. Parket verandert bij de verschillende luchtvochtigheden. Hierdoor kunnen nog enkele problemen ontstaan op het oppervlak. Bij Tarkett Prestige krijgt u een hardwax olie behandeling waardoor u een langdurig gebruik van de vloer nog kunt verlengen. Bij iedere wintermaand wordt wel aangeraden om de laag te vervangen, om zo de beste uitstraling te behouden. Naast de optische voordelen, wordt de vloer sterker en meer bestand tegen onzuiverheden. De producten blijven verbeterd worden waarbij het parket van de Tarkett Prestige collectie zich alleen maar verbeterd.

De Atelier serie met de Prestige collectie van Tarkett: Parket met hoge standaarden

De installatiewijze is niet te vergeten, aangezien dit eenvoudiger is als dat u denkt. De parketvloer is gemakkelijk te verplaatsen en binnen een weekend te verleggen. De installatie instructies worden zeer goed uitgelegd, waarbij u dan enkel maar beginnen hoeft en zo de renovatie afmaken kan! Voordat u echter de vloer leggen gaat, moet u ervoor zorgen dat de ondervloer vrij van oneffenheden, schoon en droog is. Hierdoor ontstaan er geen problemen bij het leggen van de houten vloer. Leg de pakketten één dag voor het plaatsen in de ruimte, zodat de vloer zich aanpassen kan aan de temperatuur en luchtvochtigheid van de kamer. Daarna kunt u beginnen met het leggen van het Tarkett parket en ontstaat er een prachtige sfeer!

Tarkett, een bedrijf dat altijd het hoogste doel blijft volgen, die de bosbouw wil ondersteunen door te voldoen aan de richtlijnen van het sociale en ecologische bosbeheer en daarbij te handelen in duurzaamheid. Het bedrijf probeert daarom volledig zijn middelen aan te passen die uitsluitend afkomstig zijn van gecertificeerde hout verwerkingsindustriëen. Hierdoor heeft iedere productievestiging van Tarkett een FSC en PEFC certificaat, om zo ook een milieubewuster uiterlijk te verkrijgen. Zo behoudt daarbij het merk ook volledig en vrij het overzicht, waar de natuurlijke materialen vandaan komen. Daarnaast is het bedrijf ook continu bezig dat iedere onderliggende onderneming het certificaat overneemt om zo ook een betere uitstraling te ontwikkelen. U ziet bij Tarkett, dat zij werkelijk bezig zijn met het milieu en zorgen zo voor een milieuvriendelijke uitstraling. Dit laten ze dan ook zien bij hun parket!

Parket in veelvoud – Tarkett Prestige: Bestel nú bij BRICOFLOR

Wij bieden u bij ieder product de beste prijsgarantie, waardoor u nooit te veel betaald voor uw bestelling. Naast de beste prijsgarantie, krijgt u ook een gratis sample service aangeboden, zodat u de vloer al ervaren kan door middel van een voorbeeld die u de kleur en structuur toont. Verder, met eventuele vragen, kunt u terecht bij ons competente service team, die u zullen assisteren met de hulp die u nodig heeft. Heeft u daarbij ook een grotere bestelling, dan bestaat de mogelijkheid er dat u een nóg scherpere prijs ontvangen kan voor uw bestelling. Het parket van Tarkett Prestige blijkt de goede te zijn? Wacht daarom niet langer, dan kunt u deze vloer eenvoudig bij BRICOFLOR bestellen.

+ lees meer