Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Tarkett Pure parket vloeren – de design houten vloeren met tijdloze ontwerpen

De nieuwe parket collectie, d…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De parket vloeren hebben ieder een uniek karakter die uw ruimte een eindeloze charme geeft. De vloeren zijn een product van eenvoud, wat hun collectie wil aantonen door de natuurlijke uiterlijkheden van de houten vloeren. Het oppervlak is alleen behandeld met een beschermende coating, wat de kleur en de uitstraling tot zijn goede laat komen. Deze collectie werpt zich volledig op de natuurlijke uitstralingen van hout. Met een brede keuze aan designs en oplossingen is het mogelijk om iedere sfeer te creëren en om een oneindige en natuurlijke stijl te behouden.

Rijke en natuurlijke kleuren met het parket van de Tarkett Pure collectie

De selectie van de houtkleuren in de Pure collectie van Tarkett is een breed scala van eik, esdoorn, beuk en es. De kleuren zijn ieder een natuurlijk bruine tint van hout, die volledig de authentiek en het design omarmen. De oorspronkelijke kleuren en structuren worden versterkte door de schuine kanten, waardoor de planken u enkel nog een natuurlijkere uitstraling geeft. Het gevoel dat u verkrijgt door dit parket zorgt voor een zeer warme en uitnodigende sfeer. Echter in de collectie zijn de uitstralingen opgesplitst in vier categorieën: Select, Natuur, Rustiek en Robuust. De namen helpen u de vloeren te onderscheiden en zorgen zo voor een betere keuze die u wilt ontwikkelen in uw ruimte. Structuur en kleur staat centraal, wat u het beste resultaat biedt.

De houten vloer van Tarkett Pure – Duurzame en betrouwbare vloeren

Ieder parket van de Tarkett Pure collectie is daarbij ook voorzien van talrijke technische kwaliteiten die de kern opmaken en zo uw ruimte zullen aanvullen en versterken. Met een drie-laags constructie is deze vloer ongelooflijk duurzaam en zeer stabiel. De vloeren zijn brand- en slipresistent en kunnen worden gelegd bij het gebruik van een vloerverwarming. Door de slijtlaag van 2,5-3,5 mm biedt de parketvloer u een bescherming tegen verschillende krassen, scheuren en deuken. De Tarkett Pure collectie is duurzaam en zal u een veilige omgeving bieden. Een gelijmde installatie is ook ondertussen verleden tijd door middel van het innovatieve 2-Lock systeem van Tarkett. U hoeft langer uw vloer te verwijderen om deze installatie te kunnen doen, echter natuurlijk om enkel van deze vloer te genieten wordt dat toch aangeraden. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te laden verlopen wordt geïnstrueerd dat de ondervloer schoon, droog en vrij van oneffenheden zal zijn.

Protecto oppervlaktebehandeling waarmee uw Tarkett Pure parket nieuw blijft uitzien

Deze collectie is niet alleen indrukwekkend qua uiterlijk, echter biedt u deze vloer ook veel haptische voordelen. Om de technische voordelen te behouden, kunt u kiezen om de bovenlaag te behandelen met één van de twee Proteco lakken. De Proteco Natura biedt u een matte afwerking wat de natuurlijke kleur en het gevoel van de parketvloer u wilt behouden. Daarnaast is er ook de Proteco Hardwax olie, die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, waarbij u een zacht, mat uiterlijk creëert en zo de authentiek behoudt van het hout. De olie dringt door tot in de houtvezels wat zo uw vloer verrijkt met hun kleuren. Daarnaast geeft de hardwax u een beschermende coating om zo uw vloer nog meer bestand te maken tegen krassen, deuken en scheuren. De Proteco oppervlaktebehandelingen zijn een van de sterkste op de markt. Deze coatings zorgen voor een langere levensduur van de all round Tarkett parket vloeren en maakt het onderhouden van deze vloeren alleen maar sneller en gemakkelijker.

Tarkett parket vloeren die voldoen aan de hoogste normen – Tarkett Pure

Tarkett is ondertussen gegroeid tot een van de marktleiders in de vloerenindustrie, hierbij ook kijken naar duurzame producten. Als één van de meest milieubewuste bedrijven biedt Tarkett niet alleen duurzame vloeren, echter ook betrouwbare en betaalbare en stijlvolle producten. Door middel van hernieuwbare materialen en recyclebare grondstoffen is er aan het einde van de levensduur van deze producten ook weer een nieuw begin mogelijk.

Tarkett Pure parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Bedenkt u zich dan niet langer, bestel eenvoudig en snel bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze services. Om te beginnen, bieden wij u de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen graag van u!

Plus icon lees meer