Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Shade – elegante en duurzame parket vloeren voor u

Tarkett is een van de grootste wereldwijde marktleiders op het commercieel en residentieel gebied. Met hun sublieme aanwezigheid op de markten door hun kennis van verschillende vloeroplossingen. Met hun collectie van parket, zoals de Tarkett Shade collectie, tonen ze daarbij ook aan dat ze weten wat de klanten willen. Deze collectie is voorzien van verschillende warme houtkleuren die uw ruimte een knusse en gezellige sfeer bieden. Van licht tot donker, Tarkett heeft het allemaal. Verder, vanwege deze verscheidenheid, wordt u de optie gegeven om iedere ruimte aan uw persoonlijke wensen te laten voldoen.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een groot scala aan tinten en structuren – Parketvloeren van Tarkett Shade

De Tarkett Shade collectie is één van de meest veelzijdige assortimenten van parket. Met meer dan 30 verschillende designs en structuren maakt deze collectie zichzelf bekend. Van enkele lichte tinten waarmee u een frisse en heldere sfeer ontwikkeld, tot aan de donkerbruine kleuren die uw ruimte omgooien in een knusse, gezellige omgeving. Met de lichte kleuren, zoals wit, beige en lichtgrijs, geniet niet alleen deze collectie maar ook uw omgeving van de lichte uitstralingen die deze vloer met zich meebrengt. Mocht u een warmere kleur zoeken, dan zijn hier ook de normale houtsoorten beschikbaar, die met hun authentieke uitstraling, uw ruimte omzet tot een ware oase van rust. Is dit ook nog te licht voor u? Dan kijkt u een naar de donkere bruine kleuren waar deze collectie van geniet. Dit geeft u een zeer warme en knusse uitstraling, waarmee u met een zeer mooi contrast een prachtige ruimte ontwikkelen kan.

Tarkett Shade – het parket dat van een overtuigende hout flair geniet door de Hardwax olie

Een zeer rustiek houten vloer, met scheuren en andere cosmetische gebreken zoals Tarkett Shade, reageert gevoeliger op veranderingen dan andere vloerbedekkingen. Parket verandert bij de verschillende luchtvochtigheden. Hierdoor kunnen nog enkele problemen ontstaan op het oppervlak. Bij Tarkett krijgt u een hardwax olie behandeling waardoor u een langdurig gebruik van de vloer nog kunt verlengen. Bij iedere wintermaand wordt wel aangeraden om de laag te vervangen, om zo de beste uitstraling te behouden. Naast de optische voordelen, wordt de vloer sterker en meer bestand tegen onzuiverheden. De producten blijven verbeterd worden waarbij het parket van de Tarkett Shade collectie zich alleen maar verbeterd.

Tarkett van het Atelier assortiment – parket dat eenvoudig te leggen is dus u ook nog eens tijd bespaard

Een houten vloer van Tarkett is eenvoudig te leggen en kan zo tijd besparen! Of u nu een woonkamer, keuken of hal wilt volleggen, in een weekend tijd kunt u de hele ruimte afmaken. U kunt bij BRICOFLOR ook eenvoudig een installatiehandleiding vinden, die u laat zien hoe en wat het beste werkt. Lees deze zorgvuldig door, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden. Een ideale ondervloer is een schone, egale en droge vloer. Dit voorkomt moeilijkheden bij de plaatsing en maakt het alleen maar simpeler voor u. Vóór de plaatsing kunt u daarbij de vloer ook al in uw ruimte leggen, in de verpakking, zodat uw parket zich al aan kan passen aan de warmte en luchtvochtigheid van uw ruimte. Het enige wat dan nog gedaan moet worden is het openen van de pakketten kort voor de installatie en u kunt beginnen.

Tarkett parket collectie Shade – Hoogwaardige producten naar aanleiding van de productiemaatregelen

De marktleider Tarkett heeft een zeer ecologisch beleid in hun bedrijf, wat resulteert in een constante ondersteuning van de bosbouw die samenwerkt met duurzaamheid en voldoet aan de sociale en ecologische richtlijnen. De fabrikant blijft daarom ervoor zorgen dat hun hout van gecertificeerde industrieën komt. De productievestigingen zijn volgens FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hier haalt Tarkett dan hun hoogwaardig natuurlijke grondstoffen vandaan. Het bedrijf zorgt er ook constant voor dat de onderaannemers in het productieproces getest worden of ze deze regels volgen. Hierdoor krijgt u een parketvloer waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dus een kwalitatief hoog product is. U krijgt, als vertrouwen van de producent in hun producten, een garantie van 20 jaar bij residentieel gebruik.

Tarkett Shade parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Wacht dan niet langer, bestel snel en eenvoudig bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze standaard services. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Wij bieden u daarnaast ook de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen daarom graag van u!

+ lees meer