Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Vintage parketvloer uit de Atelier serie – Een gouden tijdperk, maar in een hedendaags jasje

Tarkett, een producent met veel ervaring die alleen maar het beste van het beste wilt aanbieden. Er zijn vijf redenen waarom dit product aan de stop staat van uw aanbod. Ten eerste, is het parket van deze collectie 14 mm dik, een van de dikste van Tarkett. Er wordt u een verscheidenheid aan verschillende designs aangeboden waarmee u, met een mooie patina lak, een prachtig parket ontvangen mag. Door de productie is deze houten vloer ideaal voor uw ruimte en wordt u daarbij vele voordelen aangeboden. Onder andere is de collectie Tarkett Vintage bekroond met het certificaat “Cradle-to-Cradle Silver”.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Iedere design wordt aangeboden met planken in een breedte van 19 cm. Deze “verouderde” vloer wordt geproduceerd onder strenge eisen waardoor u een hoogwaardige parketvloer krijgt en zo daarbij ook lang genieten kan van uw vloer. Het uiterlijk heeft natuurlijk niets te maken met hoe de vloeren geproduceerd worden, aangezien de nieuwste technieken hierop worden toegepast om bij te blijven met de productie.

Ontwerpen met charme bij de parket collectie Vintage van Tarkett

De Vintage collectie is een van de bekendste parket vloeren die Tarkett aanbiedt, enkel alleen al omdat het zeer mooi te combineren is met het interieur van uw ruimte. Door de vele verschillende tinten hout heeft u de optie om vrijwel met ieder decor te combineren. Om te beginnen heeft de Tarkett Vintage collectie enkele lichte designs waarmee u heel eenvoudig een lichte, heldere en frisse sfeer ontwikkeld in uw ruimte. Daarnaast zijn er ook de standaard hout designs, waarmee u een warme en natuurlijke sfeer creëren kan. Deze originele uiterlijkheden geven u een authentiek gevoel. Daarnaast zijn er tenslotte ook nog enkele donkere hout tinten waarmee u een gezellige en knusse sfeer ontwikkeld. Door deze grote variatie aan designs heeft u eindeloze keuze aan parket en opties voor uw desbetreffende kamer.

Proteco Hardwax olie op het Tarkett parket met een matte optiek en bescherming

De oorspronkelijke Proteco Hardwax-olie is een kruiden-behandelingsmethode van het bedrijf Tarkett, verkregen van olie van vlas, zonnebloem en soja. De middelen kunnen leiden tot een verrassend vlotte en overdekte structuur op het parket, waarbij de oppervlakte de natuurlijke sfeer met zich meebrengt. De oppervlaktebehandeling dringt door in het hout, waarmee het een glans op zich krijgt en een beschermlaag er bovenop komt. Dit zorgt ervoor dat de houten vloer, ongeveer 2 tot 3 jaar, een schitterende uitstraling creëert en daarbij de ruimte een prachtige sfeer biedt. De beschermlaag biedt u een betere bescherming tegen krassen, vuil, normale slijtage en schade. De oppervlaktebehandeling van Tarkett biedt u de Proteco Hardwax olie om zo uw waarde van het parket te behouden.

Het eenvoudige installatiesysteem van Tarkett parket vloeren – Tarkett Vintage van de Atelier serie

Een houten vloer van Tarkett is eenvoudig te leggen en kan zo tijd besparen! Of u nu een woonkamer, keuken of hal wilt volleggen, in een weekend tijd kunt u de hele ruimte afmaken. U kunt bij BRICOFLOR ook eenvoudig een installatiehandleiding vinden, die u laat zien hoe en wat het beste werkt. Lees deze zorgvuldig door, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden. Een ideale ondervloer is een schone, egale en droge vloer. Dit voorkomt moeilijkheden bij de plaatsing en maakt het alleen maar simpeler voor u. Vóór de plaatsing kunt u daarbij de vloer ook al in uw ruimte leggen, in de verpakking, zodat uw parket zich al aan kan passen aan de warmte en luchtvochtigheid van uw ruimte. Het enige wat dan nog gedaan moet worden is het openen van de pakketten kort voor de installatie en u kunt beginnen.

Tarkett parket collectie Vintage – Hoogwaardige producten naar aanleiding van de productiemaatregelen

De marktleider Tarkett heeft een zeer ecologisch beleid in hun bedrijf, wat resulteert in een constante ondersteuning van de bosbouw die samenwerkt met duurzaamheid en voldoet aan de sociale en ecologische richtlijnen. De fabrikant blijft daarom ervoor zorgen dat hun hout van gecertificeerde industrieën komt. De productievestigingen zijn volgens FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hier haalt Tarkett dan hun hoogwaardig natuurlijke grondstoffen vandaan. Het bedrijf zorgt er ook constant voor dat de onderaannemers in het productieproces getest worden of ze deze regels volgen. Hierdoor krijgt u een parketvloer waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dus een kwalitatief hoog product is. U krijgt, als vertrouwen van de producent in hun producten, een garantie van 20 jaar bij residentieel gebruik.

Tarkett Vintage parketvloer collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Wacht dan niet langer, bestel snel en eenvoudig bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze standaard services. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Wij bieden u daarnaast ook de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen daarom graag van u!

+ lees meer