Close icon

Tarkett Viva Line parket vloeren – Een collectie van hoogwaardig parket

Tarkett, een …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

De parket vloeren zijn hierbij van hoge kwaliteit en duurzaamheid die dan ook ieder met zijn eigen eigenschappen zijn ontworpen. U geniet hierbij bijvoorbeeld van een prachtige houten vloer waarmee innovatie en design centraal staan. Tarkett Viva Line is daarbij een collectie waar men dit goed ervaren kan. Met verschillende hout structuren, hoeveelheid stroken en tinten maakt deze collectie zich zeer aangenaam voor de markt.

Parket met een specifiek scala aan ontwerpen – Tarkett Viva Line

Binnen het assortiment van de Tarkett Viva Line collectie zijn edele designs en structuren van houten vloeren te vinden. Dit assortiment heeft een verscheidenheid aan kleuren, coatings, oppervlaktebehandelingen en soorten hout. U kunt bijvoorbeeld met de lichte kleuren uit deze collectie een zeer frisse en heldere omgeving creëren. Door het gebruik van daglicht kunt u een prachtig uitstraling ontwikkelen in uw ruimte, waarbij u daarna samen met donkere kleuren een schitterend contrast ontwerpt. Met iedere houtkleur ontwikkelt u zo ook uw eigen creatie, wat het een nog persoonlijkere vloer maakt. Met de donkere kleuren zorgt u er ook snel voor dat de vloer zeer warm aanvoelt. Door een licht interieur creëert u een prachtige verhouding van tinten.

Proteco Hardwax oppervlaktebehandeling - Tarkett parket vloeren extra goed beschermd

De oorspronkelijke Proteco Hardwax-olie is een kruiden-behandelingsmethode van het bedrijf Tarkett, verkregen van olie van vlas, zonnebloem en soja. De middelen kunnen leiden tot een verrassend vlotte en overdekte structuur op het parket, waarbij de oppervlakte de natuurlijke sfeer met zich meebrengt. De oppervlaktebehandeling dringt door in het hout, waarmee het een glans op zich krijgt en een beschermlaag er bovenop komt. Dit zorgt ervoor dat de houten vloer, ongeveer 2 tot 3 jaar, een schitterende uitstraling creëert en daarbij de ruimte een prachtige sfeer biedt. De beschermlaag biedt u een betere bescherming tegen krassen, vuil, normale slijtage en schade. De oppervlaktebehandeling van Tarkett biedt u de Proteco Hardwax olie om zo uw waarde van het parket te behouden.

Tarkett parket bespaart u tijd bij het leggen – Tarkett Viva Line

Het leggen van een houten vloer van Tarkett is eenvoudiger dan gedacht. De vloer kan namelijk gelegd worden in iedere ruimte, door de eenvoudige installatiewijze van Tarkett Viva Line. Met een weekend aan tijd kunt u een gehele woonkamer, keuken of hal volledig leggen. Ieder product heeft een installatiehandleiding in PDF-formaat, waardoor u de aanpak simpel en snel vervullen kan. Lees deze zorgvuldig door voordat u begint, waardoor u enkele problemen voorkomen kan. Door de ondergrond schoon, vrij van oneffenheden maakt en droog houdt, kan er geen enkel probleem ontstaan onder het parket. De pakketten moeten enkele dagen van tevoren in de ruimte worden gelegd om zo aan te passen aan de warmte. Daarna kunt u eenvoudig de pakketten openen en direct aan de slag gaan.

Tarkett Viva Line – Strengen normen en regels zorgen voor hoge kwaliteit parket vloeren

De marktleider Tarkett heeft een zeer ecologisch beleid in hun bedrijf, wat resulteert in een constante ondersteuning van de bosbouw die samenwerkt met duurzaamheid en voldoet aan de sociale en ecologische richtlijnen. De fabrikant blijft daarom ervoor zorgen dat hun hout van gecertificeerde industrieën komt. De productievestigingen zijn volgens FSC- en PEFC-gecertificeerd. Hier haalt Tarkett dan hun hoogwaardig natuurlijke grondstoffen vandaan. Het bedrijf zorgt er ook constant voor dat de onderaannemers in het productieproces getest worden of ze deze regels volgen. Hierdoor krijgt u een parketvloer waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en dus een kwalitatief hoog product is. U krijgt, als vertrouwen van de producent in hun producten, een garantie van 20 jaar bij residentieel gebruik.

Tarkett Viva Line parket collectie: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u uw nieuwe vloer van Tarkett gevonden? Wacht dan niet langer, bestel snel en eenvoudig bij BRICOFLOR en maar gebruik van onze standaard services. U kunt daarbij, wanneer u onzeker bent over de kleur of structuur, een gratis sample bestellen zodat u een voorbeeld ontvangt van uw parketvloer. Door middel van dit voorbeeld, krijgt u een indicatie van hoe het er uitziet en kunt u zo beter bepalen welke bij uw interieur past. Wij bieden u daarnaast ook de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw renovatie. Mocht u een grotere bestelling doen, dan bestaat de mogelijkheid dat u een nóg scherpere prijs ontvangt voor uw product. Tenslotte kunt u met eventuele vragen terecht bij ons competente service team, die u graag te woord staan om u zo te assisteren. Wij, bij BRICOFLOR, horen daarom graag van u!

Plus icon lees meer