Ter Hürne Sensual parket collectie – de absolute harmonie

Met Ter Hürne Sensual Collection parket kunt u een tijdloze en gepassioneerde vloer installeren die op zichzelf harmo…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De Duitse kwaliteitsfabrikant Ter Hürne stelt hoge eisen aan haar producten. Niet minder dan het best mogelijke resultaat is het doel, en dat kan alleen worden bereikt door de hoogwaardige grondstof perfect te verwerken.

Milieubewust creëeren - Ter Hürne Sensual parket collectie

Respect voor de natuur en een effectief bewust gebruik van ruwe materialen zijn de leidende principes voor de productie van Ter Hürne parketvloeren. Alleen gecoördineerde processen kunnen optimale resultaten bereiken – het is het samenspel van traditioneel vakmanschap, technische innovatie en hoogtechnologische productieprocessen die van het Ter Hürne Sensual parket collectie een uniek, hoogwaardig product maken waar u van profiteert. Met een 30-jarige fabrieksgarantie weet u dat dit een product is met kwaliteit in uiterlijk en robuustheid. Ter Hürne parket is hout op zijn best – perfect aangevuld en onderstreept in zijn natuurlijke textuur. Tijdloos en gepassioneerd – de Ter Hürne Sensual collectie parket maakt van uw kamers een podium van sensualiteit.

Ter Hürne Sensual parket collectie – prachtige warme kleuren

Warme, hartstochtelijke kleuren zijn het motto van het parket in de Ter Hürne Sensual collectie. Voel de aantrekkingskracht van de collectie en creëer een unieke sfeer, uitnodigend, maar ook voor kleine, gezellige ruimtes het bijpassende parket dat de grootte optimaal benut. Bijzonder ruime kamers hebben baat bij 1-strooks planken, deze benadrukken de ruimtelijkheid en maken de ruimte gezellig warm. Maar ook de 3-strookse scheepsvloer en multi-strook vloer zorgen voor een mooi sfeer. “Caramel Oak” is een voorbeeld van een vloer die de ruimtelijkheid accentueert. Het bruine hout is ideaal voor grotere ruimtes en zorgt voor een visueel harmonieus beeld met lichte meubels. De v-groef aan de omtrek draagt hieraan bij, bovendien vangt deze groef vuil, stof en zand op zodat de parketvloer minder slijt.

Klassiek en exotisch – alles is mogelijk

De collectie vertegenwoordigt niet alleen de klassieke houtsoorten beuken en eiken, maar ook exotische houtsoorten zoals kersenboom en bamboe. “Bamboo Caramel Beige” heeft een extravagante elegantie en zorgt in combinatie met meubilair van hoge kwaliteit voor een Oriëntaals geïnspireerde ambiance.

De opbouw van Ter Hürne Sensual parket

De parketvloer bestaat uit verschillende lagen: de edelhouten deklaag, die een slijtlaag van 3,5 cm heeft, ligt op een onderliggende middenlaag van echt hout. Dit wordt gestabiliseerd door een onderlaag van hout. Ter Hürne parket belooft 30 jaar fabrieksgarantie en is ook geschikt voor uw warm water vloerverwarming. Dankzij gepatenteerde installatiesysteem van CLICKitEASY is het mogelijk om het eenvoudig neer te leggen. Ook is het mogelijk om de vloer te verlijmen voor betere weerbaarheid. Ter voorbereiding voor het leggen moet de vloer stof en vuil vrij zijn. Ook onregelmatigheden moeten bijgewerkt worden voor de installatie.

Duurzaamheid en milieubewust – Ter Hürne neemt verantwoordelijkheid voor het milieu

De omgeving is een goede zaak om te beschermen. Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw. Ter Hürne heeft hiervoor de PESC certificering. Dit is een essentieel onderdeel om milieu bewust te zijn als bedrijf. Daarnaast investeert Ter Hürne ook in energiezuinige machines. Zo weet u zeker dat er het milieu aspect niet overgeslagen wordt bij Ter Hürne.

Koop Ter Hürne Sensual collecite parket bij de online webwinkel BRICOFLOR

Voel de harmonie en koop het parket, dat uw zintuigen activeert. Kies uit het ruime aanbod op BRICOFLOR en krijg de beste prijsgarantie. De keuze is groot en daarom de beslissing wat lastig, om daarin tegemoet te komen bieden wij onze stalenservice aan. Daarmee kunt u in uw eigen huis ervaren hoe een vloer eruitziet en voelt. Bestel eenvoudig uw selectie vloeren en bekijk het in alle rust thuis. Voor de stalen betaald u alleen de verzendkosten, als u een bestelling plaatst krijg u deze verzendkosten weer terug. Wanneer u een grotere bestelling nodig heeft kunt u gerust een offerte aanvragen, geef simpelweg door welk(e) product(en) u verlangd dan zullen wij u een persoonlijke offerte sturen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefoon!

Plus icon lees meer