Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Straight parket collectie – niet contrasten maken verschil, maar interactie

Het succesvolle bedrijf Ter Hürne staat voor hoogwaardige en duurzame producten. De reden hiervoor is het samenspel van traditioneel Duits vakmanschap, technische innovaties en hightech productieprocessen. Het basismateriaal is hout – een grondstof die niet alleen leeft maar ook een eigen verhaalt vertelt.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De Ter Hürne Straight parketvloeren collectie pikt het verhaal van het hout op en vertelt u meer. Het resultaat is een afgewerkt parket, dat niet alleen kwaliteit en 30 jaar fabrieksgarantie in de praktijk heeft, maar wordt verwerkt met hout dat de natuurlijke sterkte ondersteund, extra functies geeft en de volledige mogelijkheden uitput.

Elk parket vertelt zijn eigen verhaal, gekenmerkt door uniciteit en schoonheid

Het Ter Hürne Straight collectie parket is uitgevoerd in donkere en sterke kleuren en heeft opvallende oppervlakken in termen van veroudering, structuur en profiel. De collectie heeft een ongelooflijke zeggingskracht en stelt elke ruimte niet alleen elegant ten toon, maar vooral zijn eigenaardigheden worden opzettelijk benadrukt.

Vele houtsoorten en designs beschikbaar met Ter Hürne Straight parket collectie

De collectie bestaat uit houtsoorten zoals eiken, essen en walnoot. Daarnaast hebt u de keuze uit 1-strook en 3-strook parketvloer. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunt u bepalen welke variant het beste is. 1-strook planken zijn met name goed voor grotere ruimtes om deze een prachtige sfeer te geven. Vooral de donkere, kenmerkende houtsoorten van de Ter Hürne Straight collectie parket sluiten visueel aan op grote ruimtes en geven het karakter. Maar zelfs kleine kamers kunnen genieten van donker hout zonder overweldigend te zijn. Bijvoorbeeld parketvloer Ter Hürne Straight Collection parket “Alpine Oak Pacific Blue”. Deze is niet alleen opwindend vanwege de speciale rokerige kleur, maar ook vanwege de kwaliteit die onderdeel is van de vloer.

Afwerking van de parketvloer

Voornamelijk komen de parketvloeren van Ter Hürne met een natuurlijke olieafwerking. De olie is gekleurd voor sommige vloeren en penetreert het hout door de open poriën. Bovendien is de olie gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Deze laag kan van tijd tot tijd ververst worden of, indien nodig, zelfs volledig opnieuw worden geolied. Andere opties zijn lak en was. De meerdere lagen afwerking beschermd het oppervlak en sluit deze af. De vloeren zijn bijzonder eenvoudig schoon te maken.

Onder de indruk van kwaliteit: de technische kenmerken van Ter Hürne Straight collectie

De slijtlaag van Ter Hürne parket heeft een slijtlaag van 3,5 centimeter en kan indien nodig worden geschuurd om deuken en krassen te verwijderen. De parketvloer bestaat uit drie lagen; de edele houtlaag die tevens de slijtlaag is, de middelste laag van echt hout en de houten onderlaag. Deze collectie van parket kan op twee manieren gelegd worden. Elk houten vloerdeel is uitgerust met het gepatenteerde kliksysteem van Ter Hürne. Een snel en gemakkelijk te gebruiken kliksysteem dat elke vloerplaat met elkaar verbindt en veilig vergrendelt. Bovendien is het mogelijk om het parket geheel te lijmen en zo voor absolute stabiliteit te zorgen. Met de 30 jarige fabrieksgarantie bewijst Ter Hürne vertrouwen in het product en de kwaliteit ervan te hebben.

Duurzaamheid en ecologisch verantwoord handelen laten zien dat hout meer is dan alleen een grondstof

De aarde beschermen is een goede zaak. Ter Hürne kijkt daar ook zo naar. Om duurzaam te produceren beginnen ze bij de bron. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen waarvoor de PESC certificering gegeven wordt. Daarnaast investeert Ter Hürne in energiezuinige machines om zo minder belastend te zijn voor de natuur.

Koop parket uit de Ter Hürne Straight collectie bij BRICOFLOR voor de beste prijs

Bij BRICOFLOR weet u zeker dat de prijs goed is door de beste prijsgarantie. Daarnaast is het grote aanbod perfect om de juiste keuze te maken. Natuurlijk weten wij dat een vloer uitzoeken niet makkelijk is, daarom hebben wij een stalenservice voor u. Zo kunt u in het echt ervaren hoe een vloer eruitziet en voelt. Voor deze service betaalt u alleen de verzendkosten en die krijgt u terug wanneer u een aankoop doet. Mocht u een grotere hoeveelheid nodig hebben voor bijvoorbeeld een project of meerdere ruimtes dan kunt u eenvoudig een persoonlijke offerte aanvragen. Laat het maar weten!

+ lees meer