Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT
Geen filters geselecteerd
€ 42,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 45,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Berry Alloc Pure Click 55 - robuuste PVC-vloeren voor alle omstandigheden in huis

Berry Alloc, een dochteronderneming van Beaulieu Flooring Solutions Group staat klaar om alle delen van de PVC vloeren markt, voor thuis én professioneel gebruik, te domineren. In de Pure Click 55 collectie kan u vele verschillende kleuren en tinten ontdekken. Dat Berry Alloc voortdurend innoveerd, ziet u aan de realistische hout imitaties die zij aanbiedt in deze collectie. De PVC vloerelementen in de Pure Click 55 collectie biedt u geweldige prestaties en groot gebruiksgemak. Laat u verleiden door de vele uiterlijken van deze PVC vloerelementen. Maar niet alleen zijn de vloeren in deze collectie prachtig, ook bieden zij optimaal comfort. En dat alles in één, betaalbaar kwaliteits product. Bovendien is deze vloercollectie ontwikkeld met oog op ecologisch, duurzame productie, die alle consumenten aanspreekt. "DreamClick" is het nieuwe kliksysteem waarmee Berry Alloc er voor zorgt dat haar PVC vloerelementen stevig, stabiel, en veilig op hun plaats blijven liggen. Het innovatieve systeem zorgt er ook voor dat installatie makkelijker is dan ooit, en het resultaat stabiel is.

Berry Alloc Pure Click 55 PVC kliklaminaat - het verbindend element tussen uw interieur en het design effect van hout

De 4 belangrijkste inspiratiestromen van de Pure Click 55 collectie zijn de Geest, de Oorsprong, de Toekomst, en het Volk. Met deze collectie streeft Berry Alloc naar natuurlijke idealen, en tracht een brug te slaan tussen u en de natuur. Dan komt omdat de dessins er uit zien als een echte houten vloer, en niet meer als een PVC vloer. Bij Berry Alloc staat innovatie centraal, en dat ziet u aan het kliksysteem waarmee deze vloerpanelen zijn uitgerust. Het bestaat uit twee afschuiningen aan de lange zijde van iedere plank, en maakt installatie makkelijk. Haal het "parket-effect" in huis, maar dan beter!

Prachtig en slijtvast: Berry Alloc Pure Click 55 PVC kliklaminaat

De vloerelementen van Berry Alloc's Pure Click 55 collectie zijn beschikbaar in diverse aantrekkelijke tinten. Deze zijn allen vrijelijk te combineren, waardoor u uw interieur nóg persoonlijker kan maken. En dankzij het stabiele, innovatieve kliksysteem blijft uw vloer er vele jaren lang goed bij liggen. Maar niet alleen dat: ook het realistische oppervlak van de vloer blijft een hele tijd mooi. Dit is dankzij de 0,55 mm dikke slijtlaag die bovenop het houtdessin is aangebracht. Een Pure Click 55 vloer is dus zeer slijtvast, in elke toepassing. Thuisgebruik, professioneel of project, of industrieel gebruik: Berry Alloc Pure Click 55 PVC kliklaminaat kan de uitdaging aan.

XXL formaat - een extra ruimtelijk effect

Sommige uitvoeringen van Pure Click 55 PVC kliklaminaat planken zijn ook beschikbaar in XXL formaat. Dit wil zeggen dat de vloerelementen langer en breder zijn. Hierdoor lijkt uw ruimte nóg groter en indrukwekkender.

Berry Alloc Pure Click 55 - PVC kliklaminaat met hoge prestaties

Het PVC kliklaminaat in de Pure Click 55 collectie is ongelooflijk robuust, dankzij de 0,55 mm dikke slijtlaag. Hierdoor hebben deze vloeren een gebruiksklasse aanduiding van 23/33/42, wat wil zeggen dat deze vloer in te zetten is van thuisgebruik tot licht industrieel gebruik. Berry Alloc heeft er dus voor gezorgd dat investeren in één van haar producten, ook op lange termijn, een uitstekende keuze is. Dat komt door de gelaagde opbouw, die bestaat uit Rigid Composite Board (RCB) met DreamClick klikelementen, een geluiddempende vinyl bovenlaag (met glasvezel), een slijtagelaag van 0,55 mm, en ten slotte beschermende PU lak voor optimale bescherming van uw nieuwe vloer, zodat deze er lange tijd als nieuw uit blijft zien. Zit verzorgd ook een optimale warmtedistributie, waardoor de vloer niet alleen altijd aangenaam warm aanvoelt, maar ook volledig compatibel is met vloerverwarming.

De innovativiteit van het kliksysteem is ook niet iets dat Berry Alloc onder stoelen of banken steekt. Het is namelijk het eerste "360 graden" kliksysteem, wat er op neer komt dat iedere zijkant, op iedere zijkant past. Daardoor kan u uw creativiteit de vrije loop laten. De klassieke "verband" verlegging van laminaat is nu slechts één van de eindeloze opties. Een andere optie is, bijvoorbeeld, laminaat in vissengraad patroon, en dat zonder dat de vloer instabiel wordt of er optisch onder leidt. Ook is deze vloer waterdicht, wat niet alleen betekend dat het knoeien van vloeistoffen geen probleem is, maar deze vloer is zelfs geschikt voor verlegging in een vochtige of natte ruimte zoals een badkamer of keuken. Dit is natuurlijk ook een voordeel bij het schoonmaken, want niet alleen hecht vuil slecht aan het speciale oppervlak, ook is het schoonmaken met een natte dweil geen probleem. Tel daar bij op dat de vloer ongelijkheden in de ondervloer opvangt, licht inveert voor extra loopcomfort, én geluiddempend werkt, en u heeft een prachtig product, dat ook nog eens een technologische duizendpoot is.

Ambitieus op gebied van milieu

Berry Alloc heeft milieuzorg hoog in het vaandel staan. Dat ziet u terug in dat de producten 100% recyclebaar zijn, en volledig ontwikkeld en geproduceerd zijn in België. Dat betekend niet alleen dat de productie onderworpen is aan strenge eisen, maar ook dat u er zeker van kan zijn dat deze eisen nageleefd worden. Zo weet u, als consument, zeker dat een Berry Alloc vloer een verantwoorde keuze is. En dat zonder dat de kwaliteit daar door minder is. Want Berry Alloc is zó overtuigd van haar producten, dat zij op haar volledige assortiment levenslange garantie biedt bij thuisgebruik.

Pure Click 55 PVC kliklaminaat bij Bricoflor

Natuurlijk is ook Berry Alloc Pure Click 55 PVC kliklaminaat deel van ons gigantische assortiment. We zijn er ons bewust van dat een renovatie een dure onderneming is, en daarom bieden wij u de laagste prijs van Nederland. Gegarandeerd. Onzeker of deze vloer de juiste keuze is voor uw ruimte? Bestel dan een gratis sample, zodat u een weloverwogen keuze kan maken vanuit het comfort van uw woonkamer.

+ lees meer