Forbo PVC vloer; Ruime collectie aan vloeren

Het merk Forbo biedt meerdere collecties vinyl vloeren van zeer hoge kwaliteit. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor …

lees meer
20 / 230 Producent

Door de geruime keuze in verschillende collecties van vinyl vloer, zit er altijd een geschikte keuze voor u tussen! De houtpatronen hebben verschillende kleuren, groottes en hebben tweezijdig, vierzijdig of niet-afgeschuinde kanten. Afhankelijk van het ontwerp zijn deze producten beschikbaar met of zonder afgeschuinde kanten.

Kwaliteit boven alles – Forbo Allura PVC vloer

Forbo Allura PVC vloeren hebben een toplaag met PUR-afwerking, en zijn hierdoor erg gemakkelijk schoon te houden. De vloeren kunnen dus gereinigd worden met gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Ook zijn de vloeren getest op aanraking met verdunde zuren, vetten en oliën. Uit deze test bleek dat deze aanraking geen verschil gaf in de kwaliteit van de oppervlakte, waardoor u de vloer hierbij dus gewoon met water schoon kan maken.

De hoge lichtechtheid zorgt ervoor dat de vloeren lang als nieuw blijven, zelfs bij langdurige blootstelling aan zonlicht. Alle vloeren van dit merk zijn ftalaat-vrij en voldoen aan de huidige eisen van de Europese REACH-afspraken.

Ook hebben deze vloeren een non-slip coating die zorgt voor een slip-weerstand van R10. Met een vlam vertragende coating bereiken de vloeren een brandgedrag van categorie Bfl-s1. De Forbo Allura PVC vloeren zullen u overtuigen met design en functionaliteit. Laat u inspireren door de kwaliteit van de in Europa gemaakte producten!

Forbo vinyl dryback vloeren – Perfecte oplossing voor renovatieprojecten

De plak PVC vloeren van Forbo hebben een dikte van 2 mm. Doordat ze zo dun zijn, zijn ze ideaal voor renovatieprojecten en hoeft u dus geen rekening te houden met de hoogte van bijvoorbeeld een deur.

De gebruiksclassificatie van 23,32 en 41 hebben deze vloeren te danken aan de slijtlaag van 0,4 mm. Ook zijn deze vloeren gekeurd met weerstandstype W (staat voor wielen van bureaustoelen), waardoor ze dus geschikt zijn voor gebruik in kantoren.

De vloeren zijn uitermate geschikt voor het gebruik met een vloerverwarming, of deze nou een warmwater systeem of elektrisch systeem heeft. Bovendien zijn de vloeren anti statisch waardoor ze geen schade toebrengen aan elektronica in de ruimte.

Forbo PVC vloer - eenvoudig en snel

De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen gaan kiezen voor Forbo PVC vloer. Met deze vloeren geniet u van een zeer hoge kwaliteit die samen gaat met innovatieve eigenschappen en gemakkelijk te installeren producten. Hiermee is het de perfecte oplossing voor een gemakkelijke doe-het-zelf renovatie. De vloeren kunnen door iedereen geplaatst worden, zelfs wanneer u weinig of geen ervaring hiermee heeft.

Pas de planken aan, aan de maten van uw ruimte, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, klik de vloerelementen samen en de vloer is klaar. Hierdoor is dus geen lijm, extra materialen of speciaal gereedschap nodig.

Het zelf plaatsen van de vloer kan u flink wat kosten schelen, aangezien u geen vaklui meer hoeft in te huren om de vloer te komen plaatsen. Ook geven deze PVC kliklaminaat vloeren meer stevigheid dan bijvoorbeeld de meeste soorten pakket. Het is dus niet alleen een goedkopere maar ook nog eens een stevigere optie.

Gemakkelijke installatie, onderhoud, en verwijdering: loose lay Forbo Allura PVC

Loose-lay vinyl is het nieuwste en gemakkelijkste installatiesysteem onder de PVC vloeren. De vloeren maken alleen van de zwaartekracht gebruik om op hun plaats te blijven liggen. Vergeleken met bijvoorbeeld gelijmde vloeren, hebben deze vloeren dus weinig onderhoud nodig aangezien zij geen hulpmiddelen hebben die kunnen vergaan of veranderen. Ook Forbo verkoopt deze innovatieve PVC variant, genaamd de Forbo Allura Ease Loose Lay collectie. Een perfecte vloer voor hobbyisten en doe-het-zelvers met tal van kleuren en designs. 

De grip die deze vloerelementen hebben op de ondergrond is indrukwekkend, en maakt het praktisch onmogelijk het verschil te zien tussen gelijmde vloerelementen en deze loose-lay vloerelementen. Waar het verschil wel duidelijk wordt, is wanneer u één van de vloerelementen wilt vervangen. Waar de gelijmde vloeren bij het weghalen schade achterlaten, blijft de ondervloer bij Loose-lay PVC vloeren heel en zonder schade.

Doordat de planken niet aan elkaar vast plakken worden de omliggende planken niet beschadigd en hoeft u alleen de planken te vervangen die u wenst te vervangen. Doordat de vloeren massiever zijn ondervinden zij minder invloed van vocht, warmte of zonlicht.

Forbo vinyl vloer – vindt ze in de BRICOFLOR online webwinkel!

Op onze website bieden wij een geruime collectie van Forbo Allura PVC vloer aan. Neem een kijkje en vind de vloer die het beste bij u en uw interieur past. Voor alle producten geven wij een beste prijs garantie, en weet u dus zeker dat u niet te veel betaald. Mocht u nog niet zeker zijn welke vloer u het mooiste vind, dan kunt u ook gebruik maken van onze gratis sample service.

U krijgt dan een sample van de door u gewenste vloer of vloeren toegestuurd en kunt met u eigen ogen zien hoe de vloer er bij u thuis uitziet. Bent u van plan een grote bestelling te plaatsen, twijfel dan niet om voor een persoonlijke offerte te vragen. Mocht u verder nog vragen hebben dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar!

Plus icon lees meer