Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en innovatie PVC ontwerpen – Forbo

Het Zwitserse bedrijf Forbo, opgericht in 1928, is al velen jaren bezig met het produceren van PVC laminaat vloeren, en ve…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een groot palet aan decors en afmetingen voor elke toepassing – Plak PVC vloeren van de Forbo Allura Collectie

De decors van de Forbo Allura collectie inspireren door haar grote scala aan hout en steen imitaties die worden aangeboden in de Allura collecties. Forbo begrijpt dat elke klant een unieke interieur smaak en stijl heeft, en de Allura collecties zijn gemaakt om deze individuele behoeftes tegemoet te komen. Met ruim 200 verschillende ontwerpen in de gehele Allura collecties, wordt u verwend door de aantal keuzes die u kunt maken in stilistische kleuren pallets. Of u nu op zoek bent naar een Scandinavisch geïnspireerd chic interieur of traditionele honing eiken kleuren, de drie collecties van Forbo Allura zullen indruk maken! Hiernaast zijn er de steen varianten van donker leisteen tot aan licht mineralen ontwerpen, deze zijn allemaal afgewerkt met een indrukwekkende textuur oppervlakte embossing die vangen de look en textuur van de natuurlijke versies. De drie hoofd collecties zijn beschikbaar in verschillende Gebruikersklassen om aan uw individuele toepassing keuze te voldoen.

Allura Domestic 0,40 MM – Luxueuze PVC vloeren voor uw huis

De selectie van glue-down vinyl vloeren van de Allura Domestic 0,44 mm lijn bevat de beste slijt Klasse voor thuis gebruik. Met de Gebruikersklasse 23, 32, en 41 en met een slijtlaag van 0,40 mm, kunnen de PVC planken van dit ontwerp voor de meest intensief gebruikte kamers in uw huis. Ontworpen om alledaags gebruik aan te kunnen, kunnen deze vloeren zelfs gebruikt worden voor commercieel en licht industriële sectors. De PVC vloeren van deze collecties zijn zeer vriendelijk voor renovatie dankzij de lage totale dikte van 2 mm. Dus als u op zoek bent naar een robuuste en duurzame vloer met een permanente en secure installatie, de lijm PVC vloeren van de Allura Domestic 0,40 mm lijn van Forbo is de ideale vloer voor u. Bovendien is deze collectie anti-statisch, is geschikt voor bureaustoelen, waardoor het ook gelegd kan worden op kantoren. Met een fantastische lichtechtheid van ≥ 6, beloven de vloeren om hun levendige kleuren te behouden.

De superieure optie met technische excellentie – Forbo Allura Premium 0,70 mm

De PVC laminaat vloeren van Allura Premium 0,70 mm van Forbo bieden u een vloer met uitstekende technische eigenschappen. Met meer dan 100 verschillende vloer ontwerpen die natuurlijk hout of steen imiteren, de collectie biedt u een uitgebreide keuze voor de ultieme finishing touch aan elke kamer. De PVC laminaat heeft de Gebruikersklasse 23, 34, en 43 gekregen, daardoor is het ook geschikt voor zeer intensief industriële gebieden. De collectie dankt zijn naar dankzij de zeer sterke slijtlaag van 0,70 mm die beschermt de vloer van schadelijke invloeden. Hiernaast is de oppervlakte afgewerkt met een PUR oppervlakte afwerking hierdoor is de vloer enigszins resistent tegen chemicaliën. Dit betekent dat onderhoud en schoonmaak van deze collectie zeer eenvoudig is. De Forbo Allura Premium 0,70 mm collectie is precies wat de naam zegt, een premium kwaliteit selectie van plak PVC vloeren – laat uzelf overtuigen door de velen decors die beschikbaar zijn en vindt precies de juiste stijl vloerbedekking voor uw ruimtes. Of het nu rustiek of een stedelijk ontwerp is of moderne strakke planken en tegels, de decors van de Allura Premium collectie zullen uw interieur naar het volgende niveau tillen.

Transformeer uw kantoor ruimte – PVC laminaat vloeren van Allura Commercial 0,55 mm

Als u naar het kijken bent om PVC laminaat vloeren aan te schaffen voor uw commerciële ruimtes, de Allura commercial 0,55 mm collectie is dé oplossing. De vloer kan intensief verkeer in de commerciële sector aan, en zelfs licht gebruikte industriële gebieden, dit is dankzij de Gebruikersklassen van 23, 33 en 42. Dankzij de geschiktheid om de vloer te installeren in combinatie met vloerverwarming systemen, en hoge lichtechtheid, brengen de PVC vloeren van de Allura Commercial lijn een ambiance van luxe in elke kamer. De collectie heeft een slip resistentie van R10 en een vlam vertragende categorie van Bfl-s1, hierdoor is deze vloer een veilige keuze. Bovendien biedt de stevige slijtlaag van 0,55 mm een robuuste oppervlakte die de vloer beschermt tegen alledaags gebruikt. Hiernaast is de vloer ook nog geschikt om gebruikt te worden met bureaustoelen waardoor het een geschikte keuze is voor commerciële kantoren en winkelgebieden.

Voor een stevige en permanente vloer – PVC plakvloeren van Forbo Allura

De PVC vloeren die aangeboden worden van de Forbo Allura collecties zijn bedoeld voor elk soort gebruik, daarom, moet de installatie van deze vloeren die ook reflecteren dat ze voor een lange levensduur bestemd zijn. Dankzij de volledige hechting van deze plak PVC planken en tegels, bent u ervan verzekerd dat de installatie van deze vloer permanent is. Voordat u begint met het leggen van deze PVC vloer, moet u eerst de ondervloer prepareren voor renovatie. Dit is onder andere het elimineren van oneffenheden, maar ook van stof en vet van de oppervlakte van de ondervloer. Als het eenmaal volledig is voorbereid, kan er een lijm laag over de oppervlakte van de ondervloer gesmeerd worden, en is het klaar om planken en tegels er boven op te leggen. Als de lijm laag eenmaal opgedroogd is, en de PVC vloer stevig is geworden, is het bestand tegen zware gewichten.

Forbo Allura beschikbaar bij BRICOFLOR – Ontdek de voordelen van premium PVC vloeren

Dankzij de extra aandacht die Zwitserse fabrikant heeft gegeven aan zijn productieproces, wordt er u een PVC laminaat vloer aangeboden zonder schadelijke stoffen, dit is voor veiligheidsredenen en om het milieu te beschermen. Niet alleen dat maar de technische eigenschappen van elke collectie van deze lijn maken het geschikt om in elke ruimte te leggen. De sterke slijtlagen variëren van 0,40 mm tot aan 0,55 mm en zelfs 0,70 mm, dit zorgt ervoor dat ongeacht het ontwerp wat u kiest, u de juiste vloer voor de juiste ruimte kunt vinden. Verken de lijnen nu, selecteer uw favoriete ontwerp tussen de verschillende decors en vindt uw ideale PVC laminaat vloer. Als u naar een aanzienlijke kwantiteit op zoek bent, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte! Als er andere vragen zijn, maak dan gebruik van ons contact formulier, of stuur email naar onze klantenservice. We horen graag van u!

Plus icon lees meer