Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Berry Alloc Pure Click 55 / 55 XXL – Veelzijdigheid met PVC kliklaminaat vinyl

Met een Berry Alloc Pure Click 55 of 55 XXL klik PVC vloer bieden wij u een hoge kwaliteit vinyl laminaat met een verfijnde uitstraling. Het geluidsabsorberende en anti-slip klik vinyl zorgt voor een aangenaam loopcomfort. Daarnaast is de vloer ook voorzien van een warmtevaste constructie, waarbij de vloer ook aangenaam warm aanvoelt als u erover loopt.

Lees verder

BerryAlloc Pure Click 55

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Er zijn twee verschillende maten waar u deze vloer in kan krijgen, de normale variant en de XXL-variant. De normale variant heeft een standaard uiterlijk met planken van 132,6 x 20,4 cm. De XXL-variant planken hebben een afmeting van 183,6 x 20,4 cm. Het PVC vloer heeft een totale dikte van 5 mm, waarvan een slijtlaag van 0,55 mm bovenop ligt.

De lage verleggingshoogte zorgt ervoor dat u deze vloer ook eenvoudig in de buurt van deuren kan plaatsen, zodat deze niet over de vloer schuren. Bovendien heeft de Pure Click 55 ook een steen decor, waarbij het een tegel formaat heeft van 61,2 bij 30,2 cm. Deze indeling biedt u nog meer opties om uw ruimte te decoreren en zo een andere uitstraling te geven.

Het maakt niet uit welke inrichting u heeft – Berry Alloc Pure Click 55 vinyl laminaat past erbij

Met de kleuren van Berry Alloc Pure Click 55 kunt u bijna in iedere stijl terecht. De verscheidenheid aan kleuren en decors geven u de opties om het op iedere wijze te implementeren. Door de verschillende uitstralingen van het vinyl kliklaminaat kunt u op iedere ruimte uw inspiratie loslaten. Van de lichte kleuren tot aan de donkere tinten, iedere uitstraling kan geschept worden.

Vanuit uw visie, kunt u uw ideale kamer scheppen met deze verschillende kleuren, patronen en decors. Met het stenen design van Berry Alloc zult u een moderne sfeer kunnen ontwikkelen waarbij u zonder enige problemen kunt combineren met uw interieur.

Berry Alloc Pure Click 55 – Populair PVC kliklaminaat voor een gegronde reden

Qua technische aspecten hebben deze Berry Alloc LVT vloeren ook heel veel te bieden. Deze vloer heeft een hoge weerstand tegen invloeren van buitenaf, vanwege de slijtlaag. Om deze reden hoeft u zich geen zorgen te maken, dat de vloer eventuele schade oploopt waardoor de prestatie vermindert. U kunt ook stoelen gebruiken, die voorzien zijn van zwenkwielen, aangezien de vloer ongevoelig is voor spoorvorming.

Daarnaast zorgen de sluitingen er ook voor dat de vloer een hoge weerstand biedt, omdat hij hierdoor zeer vast ligt. Door de gebruiksklasse 23 en 33, kunt u deze vloeren in iedere residentiële en commerciële ruimte plaatsen.

De fabrikant is er zo zeker van dat uw vloer goed blijft, dat ze een levenslange garantie bieden in het privé gebruik en 10 jaar garantie geven in het commercieel gebruik. Dit toont ook aan, dat Berry Alloc echt gelooft in hun producten. Aangezien de vloer een hoge slip weerstand heeft, kunt u deze klik vinyl vloeren ook plaatsen in keukens, badkamers of restaurants.

De lichtechtheid zorgt er dan ook voor dat het product hun natuurlijke kleur behoudt en niet opeens vervaagd. Door de geluidsdempende laag, wordt er minder loopgeluid veroorzaakt wat het comfort vergroot. U kunt van de rust en stilte genieten door het extra geluidsabsorberende PVC laminaat van Berry Alloc, met de collectie Pure Click 50. Daarnaast zijn de vloeren zeer simpel schoon te maken.

Er wordt geen formaldehyde uitgestoten wat ervoor zorgt dat de omgeving niet verslechtert. Met de classificatie Bfl-s1 is het brandgevaar ook minder, dit betekent dat de vloer brandwerend en brandvertragend werkt. U zult veiliger kunnen leven aangezien risico's lager zijn.

Een eenvoudige installatie met het klik vinyl van Berry Alloc Pure Click 55

Dankzij het unieke profiel van de vergrendelig, die zich bevindt op alle vier de zijden, kunt u snel en gemakkelijk de vloer installeren. Het DreamClick systeem biedt u de vrijheid om te beslissen waar u de installatie wilt beginnen. U hoeft niet langer een professioneel bedrijf in te huren die het click PVC voor u leggen zal. U kunt eenvoudig de vloer zelf leggen door dit kliksysteem.

De uitvoering kan met meerdere tegelijkertijd worden uitgevoerd, waardoor het installatieproces nog eens verder versneld. Berry Alloc zorgt met hun Pure Click 55 voor een ideale vloer, die ook nog eens het comfort kan vergroten, aangezien er vloerverwarming onder kan worden geïnstalleerd.

Koopt u vandaag nog uw nieuwe Berry Alloc Pure Click 55 PVC kliklaminaat bij BRICOFLOR

Het complete assortiment van Berry Alloc kunt u vinden in onze online shop. Net zoals de rest, kunt u de Pure Click 55 collectie tot aan uw huis laten bezorgen. Met onze beste prijsgarantie zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaald voor uw kwaliteit PVC laminaat. Vanwege de verscheidenheid aan producten, decors en stijlen bieden wij u onze gratis sample service aan.

Door deze service, kunt u het klik vinyl al bij uw interieur zien, voordat u uw nieuwe vloer besteld. Bij grotere bestelling kunt u ons ook eenvoudig contacteren voor een persoonlijke offerte! Wij horen graag van u, dat kan via ons telefoonnummer en/of via mail. Ons competente klantenservice-team helpt u graag!