Close icon

Gerflor rigid lock 30: De innovatieve PVC voor een stijlvol interieur!

Maak kennis met de veelzijdige collectie Gerflor Rigid Lock 30, een praktisch klik PVC verkrijgbaar in diverse beton- en h…

lees meer
1 - 20 van 21 Producten

Gerflor Rigid Lock 30 - Voor elke ruimte het perfecte decor

Met Gerflor Rigid Lock 30 klik PVC kunt u vrijwel overal een vloer leggen. Dankzij de talloze varianten in de vloercollectie zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden om uw ruimtes te transformeren. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van een aantrekkelijke, ultramoderne en duurzame vloer met Gerflor Rigid Lock 30. Of u nu kiest voor een smaakvolle klik PVC houtlook of een eigentijds betonlook, het biedt stijlvolle ontwerpmogelijkheden die uitnodigen tot verfraaiing van elke ruimte.

Meer innovatie in het dagelijks leven, die zich op de lange termijn zal bewijzen

Deze uiterst robuuste en duurzame vloer heeft een totale dikte van 4 mm en is geclassificeerd met antislipklasse negen. Op het gebied van veiligheid kunt u niet alleen vertrouwen op de slipbestendigheid, maar ook op de brandveilige eigenschappen. In tegenstelling tot conventionele vloeren reageert de PVC vloer van Gerflor Rigid Lock 30 flexibel op temperatuurschommelingen. De solide dragerplaat voorkomt dat het materiaal vervormt. Daarom is dit dimensioneel stabiele click PVC ook geschikt voor ruimtes met direct zonlicht. Bovendien is het product voorzien van geluidsdemping en antistatische eigenschappen. Door de hoge bestendigheid tegen chemicaliën is het onderhoud van Gerflor Rigid Lock 30 zeer eenvoudig.

Technische eigenschappen die u zullen inspireren - geen compromissen meer met Gerflor Rigid Lock 30

De Gerflor Rigid Lock 30 collectie biedt niet alleen een breed scala aan decors, maar ook de mogelijkheid om verschillende aspecten van uw dagelijks leven iets extra's te geven. Zelfs vochtige ruimtes kunnen worden voorzien van Gerflor Rigid Lock 30. Daarom kunt u probleemloos privéruimtes zoals de keuken of de gang verfraaien met dit vloerdecor. Maar ook in commerciële ruimtes vindt dit vloerdecor zijn plaats. Uw collega's zullen zeker enthousiast zijn over de rolstoelbestendige eigenschappen ervan.

Een goede voorbereiding vergemakkelijkt de installatie - houd rekening met deze richtlijnen

Voordat u aan het project "installatie" begint, is het belangrijk om de ondervloer voldoende voor te bereiden. Controleer of de vloer vlak, droog en stabiel is. Indien er beschadigde plekken zoals krassen en scheuren aanwezig zijn, is het noodzakelijk om deze met geschikt vulmiddel te egaliseren. Een oude vloerbedekking is niet geschikt als ondergrond en moet daarom worden verwijderd. Maak de ondergrond vrij van stof en vuil met een vochtige mop of een stofzuiger. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Gerflor Rigid Lock 30 click PVC ongeveer 48 uur moet acclimatiseren in de ruimte waar het geïnstalleerd wordt. In de winter dient de ruimte verwarmd te zijn. De ideale temperatuur ligt tussen 18°C en 25°C.

Gerflor Rigid Lock 30 - Eenvoudige en snelle installatie van klik PVC

Gerflor Rigid Lock 30 is een PVC kliklaminaat die gemakkelijk en snel geïnstalleerd kan worden. Dit type PVC wordt doorgaans zwevend gelegd, maar in vochtige ruimtes is het aan te raden om de vloer volledig te verlijmen. Op die manier voorkomt u dat er schimmel ontstaat onder de pas gelegde vloer als gevolg van vocht.

Begin met het leggen van Gerflor Rigid Lock 30 in een hoek van de kamer. Druk de tweede plank in het vergrendelingssysteem van de eerste plank. Met behulp van een rubberen hamer zorgt u voor een optimale bevestiging. Houd een afstand van minimaal drie tot tien millimeter tot de muren, zodat de vloer indien nodig nog enige uitzetting kan hebben bij temperatuurschommelingen. Leg de volgende rijen in verspringende patronen ten opzichte van de eerste rij. Herhaal dezelfde procedure als bij de eerste rij en schuif de vergrendelingen aan de lange en korte zijden in elkaar.

Denk aan het milieu - let op je ecologische voetafdruk: kies voor Gerflor Rigid Lock 30

Met Gerflor Rigid Lock 30 Rigid Click PVC kies je voor een product dat is bekroond met emissieklasse A+ en 100% recyclebaar is. Denk aan ons milieu en kies voor dit milieuvriendelijke klik PVC! De PVC vloer van Gerflor, marktleider op het gebied van elastische PVC, staat bekend om zijn focus op gezondheid en milieubewustzijn. Naast een uitgebreide selectie smaakvolle decors, biedt deze PVC vloer duurzaamheid, robuustheid en functionaliteit.

Gerflor Rigid Lock 30 - Het perfecte samenspel van uitstekend uiterlijk en technische verfijning!

Bent u volledig overtuigd van de natuurlijke uitstraling en de vele technische voordelen van het click PVC van Gerflor Rigid Lock 30? Aarzel dan geen moment langer en kies vandaag nog uw favoriete collectie. Ontdek eenvoudig en gemakkelijk uw nieuwe PVC vloer in onze online winkel en profiteer van onze beste prijsgarantie en gratis stalendienst.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden via ons contactformulier, e-mail of telefoon. We bieden u graag een persoonlijke offerte aan. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Plus icon lees meer