Gerflor rigid lock 30 click PVC - de innovatieve vloerbedekking voor een stijlvol interieur!

In de Gerflor Rigid Lock 30 collectie kunt u een praktisch click PVC verwachten dat verkrijgbaar is in verschillende beton…

lees meer
20 / 21 Producent

Gerflor rigid lock 30 - het juiste decor voor elke ruimte

Gerflor Rigid Lock 30 click PVC laminaat kan op bijna elke plaats worden geïnstalleerd. Dankzij de talrijke varianten van de vloerencollectie zijn er geen grenzen aan de manier waarop u uw ruimtes kunt herinrichten. Laat uw creativiteit de vrije loop en profiteer van een aantrekkelijke, zeer moderne en duurzame vloerbedekking met Gerflor Rigid Lock 30. Zowel een smaakvolle PVC lvloer in houtlook als het moderne PVC vloer in betonlook nodigen uit tot stijlvolle designopties.

 

Meer innovatie in het dagelijks leven die de beproeving van de tijd doorstaan

De uiterst robuuste en slijtvaste vloer heeft een totale dikte van 4 mm en is bekroond met slipweerstandsklasse 9. Wat de veiligheid betreft, hoeft u echter niet alleen rekenen op de slipweerstand, maar ook op het brandveilige karakter. In tegenstelling tot conventionele vloeren, reageren Gerflor Rigid Lock 30 PVC design vloeren minder op temperatuurschommelingen. De massieve kernplaat voorkomt vervorming van het materiaal. Zo vindt het vormvaste click PVC ook een plaats in ruimtes met direct zonlicht. Bovendien is het product voorzien van contactgeluidisolatie en een antistatische afwerking. Dankzij de hoge resistentie tegen chemicaliën is Rigid click PVC uiterst onderhoudsvriendelijk.

 

Technische kenmerken die u zullen inspireren - nooit meer compromissen sluiten met Gerflor rigid lock 30

De Gerflor Rigid Lock 30 collectie biedt u niet alleen een grote verscheidenheid aan decors, maar ook de mogelijkheid om verschillende gebieden van uw dagelijks leven net dat ietsje meer te geven. Zelfs vochtige ruimtes kunnen worden ingericht met Gerflor Rigid Lock 30. Zo kunt u privévertrekken, zoals de keuken of de gang, gemakkelijk verfraaien met het vloerdecor. Maar het vloerdecor vindt ook een plaats in commerciële ruimtes. Daarbinnen zullen uw collega's zeker opgetogen zijn over de textuur die geschikt is voor stoelwieltjes.

 

een goede voorbereiding zal het leggen van de vloer later gemakkelijker maken - dit zijn de tips die u moet volgen

Voordat u met het leggen begint, moet u de ondervloer van de vloer voldoende voorbereiden. Dit moet worden gecontroleerd op gelijkmatigheid, droogheid en stabiliteit. Indien de vloer beschadigingen vertoont in de vorm van krassen en scheuren, moeten deze worden geëgaliseerd met een geschikt vulmiddel. Een oude vloerbedekking is niet geschikt als ondervloer en moet dus worden verwijderd. Verwijder stof en vuil van de ondervloer met een vochtige dweil of een stofzuiger. U dient er ook rekening mee te houden dat het Gerflor Rigid Lock 30 click PVC ongeveer 48 uur moet acclimatiseren in de betreffende te installeren ruimte. In de winter moet de kamer verwarmd worden. De ideale temperatuur ligt tussen 18°C en 25°C.

 

klik PVC correct installeren - zo eenvoudig en snel kunt u renovatiewerkzaamheden uitvoeren met gerflor rigid lock 30

Een PVC vloer met kliksysteem wordt meestal als zwevende vloer geïnstalleerd. In vochtige ruimtes moet de vloer echter over het gehele oppervlak worden vastgelijmd. Dit is om schimmelvorming onder de pas gelegde vloerbedekking door vocht te voorkomen.

Begin met het leggen van Gerflor Rigid Lock 30 in de hoek van een kamer. Druk de tweede plank in het slot van de eerste plank. Een rubberen hamer kan worden gebruikt om een optimale grip te garanderen. Houd een afstand van ten minste drie tot tien millimeter van de muren. Op die manier kan de vloer nog een beetje uitzetten bij temperatuurschommelingen. De volgende rij wordt verschoven ten opzichte van de eerste rij gelegd. Ga voor de volgende rijen te werk als bij de eerste rij en duw de vergrendelingen aan de lange en korte zijde in elkaar.

 

Ten goede van het milieu - denk aan uw ecologische voetafdruk: kies voor gerflor rigid lock 30

Met Gerflor Rigid Lock 30 click PVC, kiest u voor een product dat een A+ emissie rating heeft en 100% recyclebaar is. Denk aan ons milieu en kies voor het click PVC van het natuurvriendelijke soort! De PVC vloeren van Gerflor, de marktleider op het gebied van veerkrachtige vloeren, worden gekenmerkt door een focus op gezondheid en milieubewustzijn en overtuigen, naast de rijke keuze aan smaakvolle decors, door duurzaamheid, robuustheid en functionaliteit.

 

gerflor rigid lock 30 click PVC - een perfecte combinatie van uitmuntend uiterlijk en technisch raffinement!

Hebben de natuurlijke uitstraling en de vele technische voordelen van de Gerflor Rigid Lock 30 designvloer u volledig overtuigd? Aarzel dan geen seconde meer en kies vandaag nog uw favoriet uit de collectie. Ontdek uw nieuwe PVC vloer handig en gemakkelijk in onze online shop en profiteer van onze beste prijsgarantie en onze gratis sample service.

 

Onze vriendelijke en bekwame medewerkers geven u advies over al uw vragen via ons contactformulier, per e-mail of per telefoon. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op. We kijken ernaar uit van u te horen!

Plus icon lees meer