Gerflor Creation 55 Clic - meer dan design PVC kliklaminaat

Gerflor maakt haar vloeren uitzonderlijk duurzaam, zodat ze zwaar gebruik weerstaan, maar t…

lees meer
20 / 51 Producent

De Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuuste eigenschappen, en een breed design spectrum. Dit maakt het een uitstekende keuze voor elke toepassing! Vinyl laminaat van de Gerflor Creation 55 Click collectie is méér dan slechts een PVC laminaat – kijk zelf en laat u verbazen.

Een PVC kliklaminaat vloer voor diverse ruimtes - Gerflor Creation 55 Clic

Dankzij de klik vinyl vloeren van de Gerflor Creation 55 Clic collectie, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. Dankzij de slijtklasse van 33/42 kan deze designvloer toegepast worden in diverse ruimtes. Deze hoge slijtklasseaanduiding geeft namelijk aan dat de vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast. Bovendien is een Creation 55 Clic klik vinyl vloer uitzonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen scoort een Gerflor Creation vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. In een (thuis)kantoor, bijvoorbeeld. Want ook bureaustoelen zijn geen competitie voor deze vloeren: ze blijven er als nieuw uitzien. Een ander veel voorkomend probleem is dat vinyl laminaat niet samen gaat met vloerverwarming. Maar ook daarvan heeft een Creation 55 Clic vloer geen last. De warmtegeleiding is namelijk zo goed, dat het de efficiëntie van vloerverwarming niet aantast. Een Gerflor Creation 55 Clic vloer is dus niet een standaard PVC kliklaminaat vloer, maar een die geschikt is voor vrijwel iedere ruimte én er uitzonderlijk goed uit ziet.

Hout of steen: de Gerflor Creation 55 Clic vinyl laminaat collectie heeft het in grote variëteit

De Gerflor Creation 55 Clic collectie is indrukwekkend dankzij de gedetailleerde reproductie van de natuurlijke textuur van hout en steen. Door de brede variëteit van hout en steen designs, heeft u de keuze van iedere stijl die u maar wenst. Beschikbaar in 30 hout designs en 9 steen designs, is er een passende keuze voor iedere smaak, stijl, en sfeer. Van zachte beige tinten die een ruimte verhelderen, tot diepe, rijke bruin tinten die een rustieke sfeer geven. Maar ook de minerale designs zijn bepaald niet ondervertegenwoordigd. Van stijlvol moderne betontinten tot tijdloos hardsteen, deze collectie vinyl laminaat heeft het allemaal. En niet alleen de kleur is met opvallende accuraatheid gerepliceerd, ook de oppervlaktestructuur van zowel de hout als de steen designs voelt overtuigend echt aan. U haalt dus echt een kwaliteitsproduct in huis dat, zonder enige twijfel, moeiteloos uw noden en wensen op gebied van estetische prestatie en praktischheid zal voldoen.

Het Gerflor Creation 55 Clic installatiesysteem: makkelijk, snel, en gebruikersvriendelijk klik vinyl

Gerflor introduceert een nieuw, innovatief kliksysteem in het hele Senso Lock productgamma, wat een snelle, makkelijke installatie mogelijk maakt, zonder gedoe. Het systeem is zó doeltreffend dat zelfs iemand met weinig tot geen ervaring heeft met het leggen van een vloer, een hele ruimte in afzienbare tijd van een nieuwe vloer kan voorzien. Dat komt ook doordat er bijna nooit lijm of speciaal gereedschap benodigd is, omdat de in elkaar grijpende vloerpanelen gemakkelijk op maat gesneden kunnen worden met een stanleymes. De enige uitzondering op deze regel is in het geval van veel natuurlijk zonlicht - in dat geval raden wij aan om de vloer ook te verlijmen. De vloer past dan ook in élke ruimte, ongeacht hoe exotisch de vorm is. De dan op maat gesneden vloerelementen kunnen makkelijk gelegd worden door de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar te leggen en het klik vinyl op hun plaats te drukken. Dus, als u het geld en doe moeite van het inhuren van een vakman wilt besparen, dan is dit de vloer die u zoekt.

Gerflor Creation 55 Clic PVC laminaat is ecologisch verantwoord

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Het PVC laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Gerflor is ook toegewijd aan het gebruik van zuivere, en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen, wat bijdraagt aan de 100% recycleerbaarheid van het klik vinyl, en zo de ecologische voetafdruk minimaliseert. De fabrieken waarin Gerflor haar producten maakt zijn opvallend ecologisch verantwoord, en voldoen volledig aan de Europese standaards en wetgeving. Bovendien hebben de vloeren van Gerfor een A+ emissie label, wat wil zeggen dat ook de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft. De weekmakers die gebruikt zijn in het productieproces zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Ook heeft Gerflor een speciaal programma op poten gezet dat haar klanten helpt bij het weggooien van oude vloerpanelen, wat niet alleen de recycleerbaarheid van het vinyl laminaat ten goede komt, maar ook u zelf de touwtjes in handen geeft, zodat u er zéker van kan zijn dat uw vloer minimale impact heeft op het mileu.

Vind Gerflor Creation 55 Clic PVC klik vloeren bij BRICOFLOR

Wij werken al vele jaren samen met Gerflor en kunnen hun beste producten leveren voor de laagste prijs die er online te vinden is. Alle producten van deze collectie, en andere Gerflor PVC laminaat collecties staan bij ons klaar in de webshop, klaar om naar uw woonruimte verscheept te worden. Maak gebruik van onze gratis sample service om de levendige kleuren en aangename feel zelf te ervaren. En twijfel vooral niet om ons te bellen, of een email te sturen met uw vragen over de Gerflor Creation 55 Clic collectie, of één van de vele andere producten. Onze vriendelijke en vaardige staf staat klaar om u te helpen.

Plus icon lees meer