Close icon

Gerflor Creation 55 Clic: Duurzaamheid en Stijl verenigd in Klik PVC!

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat? Ontdek Gerflor Creation 55 Clic! Deze revol…
lees meer
1 - 20 van 50 Producten

Gerflor Creation 55 Clic Collectie: Stijlvol PVC Laminaat voor elke Toepassing!

De Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuuste eigenschappen, en een breed ontwerp assortiment. Dit maakt het een uitstekende keuze voor elke toepassing! Klik PVC van de Gerflor Creation 55 Click collectie is méér dan slechts een PVC vloer – kijk zelf en laat u verbazen.

Gerflor PVC is een duurzame en stijlvolle keuze die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met zijn uitstekende slijtvastheid en bestendigheid tegen krassen en vlekken, is deze vloer geschikt voor elke toepassing. Of het nu gaat om een drukke woonkamer, een kantoorruimte of een winkel, de Gerflor Creation 55 Clic collectie staat garant voor langdurige prestaties en een prachtige ontwerpen.

Veelzijdige Klik PVC met Gerflor Creation

Met de Gerflor Creation 55 Clic collectie kunt u genieten van een hoogwaardige PVC vloer die geschikt is voor diverse ruimtes. De slijtklasse van 33/42 maakt deze PVC vloer geschikt voor zowel thuisgebruik als drukbezochte commerciële en industriële ruimtes. Met zijn duurzame en stabiele eigenschappen, zoals een 5 mm dikke basis, een slijtlaag van 0,55 mm en een PUR+ oppervlaktebehandeling, biedt de Gerflor Creation 55 Clic collectie een stevige, robuuste en vormvaste vloeroplossing.

De klik PVC vloeren zijn exceptioneel bestand tegen krassen, schuren en deuken, waardoor hij er langdurig als nieuw blijft uitzien. Daarnaast scoort de Gerflor Creation 55 Clic vloer hoog op het gebied van brandveiligheid en slipbestendigheid, waardoor het een veilige keuze is voor zowel woningen als commerciële ruimtes, zoals (thuis)kantoren. Zelfs bureaustoelen vormen geen bedreiging voor deze vloer, want hij blijft zijn prachtige uitstraling behouden.

Een ander groot voordeel van de Gerflor Creation 55 Clic vloer is dat hij uitstekend samengaat met vloerverwarming. Dankzij de goede warmtegeleiding blijft de efficiëntie van de vloerverwarming behouden. Hierdoor kunt u genieten van een warme en comfortabele vloer in elke ruimte.

Gerflor Creation 55 Clic: Een uitgebreide collectie met hout- en steenlook

Ontdek de indrukwekkende Gerflor Creation 55 Clic collectie, waarin de natuurlijke textuur van Klik PVC houtlook en steen tot in detail gereproduceerd is. Met een breed scala aan hout- en Klik PVC steenlook biedt deze collectie voor ieder wat wils. Met maar liefst 30 houtlooks en 9 steenlooks is er altijd een passende keuze die aansluit bij uw persoonlijke smaak, stijl en gewenste sfeer. Of u nu op zoek bent naar zachte beige tinten om een ruimte op te fleuren, of diepe, rijke bruine tinten voor een rustieke uitstraling, de Gerflor Creation 55 Clic collectie heeft het allemaal. Maar ook de minerale ontwerpen zijn ruim vertegenwoordigd. Van trendy moderne betontinten tot tijdloos hardsteen, deze collectie PVC laminaat biedt een breed scala aan opties.

Niet alleen de kleuren zijn accuraat gerepliceerd, maar ook de oppervlaktestructuur van zowel de hout- als de steenlooks voelt overtuigend echt aan. Met Gerflor Creation 55 Clic haalt u een hoogwaardig product in huis dat zonder twijfel voldoet aan uw esthetische en praktische eisen.

Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk klik PVC

Ontdek het nieuwe en innovatieve kliksysteem van Gerflor, toegepast in het gehele Senso Lock assortiment. Dit systeem maakt een snelle en moeiteloze installatie mogelijk, zelfs voor mensen met weinig tot geen ervaring in het leggen van vloeren. Met dit systeem kunt u binnen korte tijd een hele ruimte voorzien van een nieuwe vloer. Het gebruik van lijm of speciaal gereedschap is vrijwel nooit nodig, omdat de vloerpanelen eenvoudig op maat kunnen worden gesneden met een stanleymes.

Alleen in gevallen waarin de ruimte veel natuurlijk zonlicht ontvangt, raden wij aan om de vloer ook te verlijmen. Deze PVC vloer past zich aan elke ruimte aan, ongeacht de vorm of afmetingen. De op maat gesneden vloerelementen kunnen gemakkelijk worden gelegd door de mes-en-groef verbindingen nauwkeurig op elkaar aan te sluiten en het click PVC op zijn plaats te drukken. Als u geld en de moeite van het inhuren van een professional wilt besparen, dan is dit de ideale vloer voor u.

Ecologisch verantwoord Gerflor Creation 55 Clic van topkwaliteit

Bij Gerflor stellen we hoge eisen aan het leveren van ecologisch verantwoorde producten van topkwaliteit. Ons PVC laminaat, Gerflor Creation 55 Clic, bevat geen zware metalen of formaldehyde. Bovendien zijn er geen inkten of oplosmiddelhoudende weekmakers gebruikt voor het oppervlak. Al onze producten zijn ontworpen met een milieuvriendelijke benadering om de impact op het milieu gedurende de hele levenscyclus te minimaliseren.

Bij Gerflor zijn we toegewijd aan het gebruik van zuivere en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen. Dit draagt bij aan de 100% recyclebaarheid van het PVC kliklaminaat en minimaliseert zo onze ecologische voetafdruk. Onze fabrieken voldoen volledig aan de Europese normen en wetgeving op het gebied van milieubescherming. Daarnaast hebben onze vloeren het A+ emissielabel, wat betekent dat de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft.

De weekmakers die we gebruiken in het productieproces zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. We hebben ook een speciaal programma opgezet om onze klanten te helpen bij het verwijderen van oude vloerpanelen. Dit bevordert niet alleen de recyclebaarheid van de PVC vloeren, maar geeft u ook de controle, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw vloer een minimale impact heeft op het milieu.

Ontdek Gerflor Creation 55 Clic PVC klikvloeren bij BRICOFLOR

Bij BRICOFLOR hebben we het genoegen al vele jaren samen te werken met Gerflor en we bieden hun hoogwaardige producten aan tegen de meest betaalbare prijzen die online te vinden zijn. Onze uitgebreide webshop bevat de volledige collectie van Gerflor, inclusief de populaire Gerflor Creation 55 Clic PVC, allemaal klaar om verzonden te worden naar uw woonruimte.

Wilt u de levendige kleuren en aangename feel zelf ervaren? Maak dan gebruik van onze gratis stalen service. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail als u vragen heeft over de Gerflor Creation 55 Clic collectie of een van onze vele andere producten. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren. Bij BRICOFLOR vinden we het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor uw vloerproject, en we streven ernaar om u een authentieke en probleemloze winkelervaring te bieden.

Plus icon lees meer