Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Creation 70 Clic system - robuust uiterlijk met PVC kliklaminaat

Wilt u uw pand voorzien van een vloer die ondanks zijn fraaie uiterlijk een uitstekende weerstand heeft? Gerflor maakt dit nu mogelijk! Met de Gerflor Creation 70 Clic system collectie krijg je een PVC kliklaminaat vloer die glanst met een geweldig oppervlak en de best mogelijke grip. Geef uw kamers uitgebreide kwaliteitskenmerken en vertrouw op de praktische vloeroplossing met klikverbinding.

Geen filters geselecteerd
€ 40,60 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 42,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Meer stabiliteit in het dagelijks leven - de Gerflor Creation 70 Clic system collectie

Een vloer moet bestand zijn tegen verschillende uitdagingen per dag. Vooral op commerciële panden laat het frequente voetverkeer en het gebruik van zwaar meubilair zijn sporen na. Gerflor heeft de Creation 70 Clic system collectie ontwikkeld zodat u dit kunt voorkomen en kunt profiteren van een gelijkmatig decoratief uiterlijk, zelfs op zwaar belaste oppervlakken. Het PVC kliklaminaat laminaat heeft een uiterst stabiel oppervlak dat ook in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo kunt u uw café, restaurant of kantoor een compleet nieuwe basis geven die ook na jaren van intensief gebruik een nieuwe en elegante indruk achterlaat.

Sterk ontworpen PVC kliklaminaatlaminaat - authentieke decors voor alle oppervlakken

Terwijl functionele kenmerken vaak op de voorgrond treden in zwaar belaste ruimtes, wordt het visuele uiterlijk van de vloer meestal weggelaten. In veel kantoren, magazijnen of hotels vindt u dan dezelfde sombere vloerbedekking die als een rode draad door het objectgebied loopt. Gerflor wil dit tegengaan en heeft binnen de Creation 70 Clic system collectie een PVC kliklaminaat vloer ontwikkeld, die naast de uitgekiende techniek ook qua uiterlijk veel te bieden heeft.

Door gebruik te maken van de nieuwste druktechnieken heeft het PVC kliklaminaat een bijzonder authentiek oppervlak waardoor het onmogelijk is om met het blote oog te onderscheiden welk materiaal daadwerkelijk wordt gebruikt. De elastische designbekleding is nu in staat om elke hout- en steenstructuur tot in detail te reproduceren en een natuurlijk ogende nabootsing te creëren. Op deze manier blijft het individuele uiterlijk van hout en steen behouden zonder dat er rekening hoeft te worden gehouden met de nadelen van de oorspronkelijke materialen. Naast de PVC kliklaminaat in houtlook kunt u ook kiezen voor een PVC kliklaminaat laminaat in grijs en uw creatieve ideeën zonder compromissen uitleven. Kies tussen een licht eikenhouten decor en een rustieke natuursteenreproductie en breng het ontwerp van commerciële ruimtes in een volledig nieuw licht!

Gemakkelijk door het leven gaan - de technische pionier van Gerflor

Het PVC kliklaminaat van de Gerflor Creation 70 Clic system collectie onderscheidt zich vooral door de innovatieve technische eigenschappen. De stabiele designvloer is verkrijgbaar in een totale dikte van 6 mm. Dit betekent dat kleine oneffenheden in de bodem voorzichtig kunnen worden weggewerkt en dat gaten en scheuren niet minutieus hoeven te worden geëgaliseerd. Een 0,70 mm dikke slijtlaag beschermt het kwalitatieve decorbeeld tegen krassen en slijtschade, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vlakheid van uw vloer, zelfs als deze zwaar beschadigd is. Samen met de PUR+ matte oppervlakteafwerking worden ook de reinigings- en onderhoudseigenschappen van het PVC kliklaminaat vereenvoudigd, waardoor uw dagelijks leven veel gemakkelijker wordt.

En om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid in uw kamers, heeft de Gerflor Creation 70 Clic system collectie een aantal functies die u bij elke stap een zucht van verlichting geven. In geval van brand ben je aan de veilige kant dankzij het uitstekende brandgedrag (Bfl-s1) met het PVC kliklaminaat van Gerflor.  De uitstekende slipweerstand en de geschiktheid van het stoelwiel zorgen voor extra gemoedsrust in uw dagelijks kantoorleven, waar u dankzij de geschiktheid voor vloerverwarming niet zonder warme voeten hoeft te zitten!

Innovatief productontwerp - uitgebreid comfort met PVC kliklaminaatvloer

Het PVC laminaat van de Gerflor Creation 70 Clic system collectie heeft een speciale productstructuur die is ontworpen om u nog meer stabiliteit in uw dagelijks leven te garanderen. Onder het oppervlak, dat wordt beschermd door een PUR+ matte afwerking, bevindt zich het geselecteerde 4D-design met een structuur in reliëf en afgeschuinde randen. Dit geeft u een nog authentieker vloerbeeld, waarbij het risico bestaat dat er verwarring ontstaat tussen edel parket en robuuste stenen tegels. De exclusieve DUO Core constructie in combinatie met het glasvezelvlies zorgt voor een bijzonder hoog comfort en stabiliteit.

Dankzij de buitengewoon sterke structuur kan de Gerflor designvloer in bijna elke ruimte worden gelegd. Voor de residentiële en contractsector heeft het PVC kliklaminaat de hoogste certificeringen van de gebruikersklasse (23/34). U kunt dus zowel in uw woonkamer als in uw kantoor of hotel vertrouwen op de hoogwaardige oppervlakken van de Creation 70 Clic system collectie. Bovendien beschikt de vinylvloer over een unieke weerstand voor industriële toepassingen, waardoor de elastische planken zelfs in sterk belaste magazijnen (43) kunnen worden gebruikt.

Gerflor Creation 70 Clic system - Leggen van vinyl met klikverbinding

Als u al hebt gekozen voor een decor, is het de moeite waard om een paar stappen voor de eigenlijke installatie te nemen, zodat zelfs een leek een kwalitatief hoogstaand vloerbeeld kan bereiken. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, zet het uit bij verhitting. Daarom moet u de nieuw aangeschafte planken ongeveer 24 uur voor de installatie in kleine stapels in de daarvoor bestemde ruimte plaatsen. Dit geeft het materiaal voldoende tijd om te acclimatiseren en uit te breiden naar de werkelijke grootte. Bovendien moet u, ondanks de iets hogere structuur van de Gerflor Creation 70 Clic system collectie, de basis van uw kamer schoonmaken en eventuele ruwe oneffenheden egaliseren. Het PVC kliklaminaat van Gerflor heeft ook het voordeel dat u uw oude keramische tegels niet hoeft te verwijderen. Installatie op keramische tegels met een maximale voegbreedte van 4 mm is zonder problemen mogelijk.

PVC kliklaminaat van Gerflor - klik in en voel je goed

In tegenstelling tot zelfdragend vinyl of zelfdragende designvloeren, hoeft u geen beroep te doen op een professional om PVC kliklaminaat vloeren te installeren. De eenvoudige, verticale klikverbinding kan ook door doe-het-zelvers en hobbyisten in een handomdraai worden geïnstalleerd. U kunt over het algemeen uw eigen renovatiewerkzaamheden volledig vrij van lijm uitvoeren. Behalve bij veel natuurlijk zonlicht. Om dit te doen, breng je een plank verticaal omhoog naar een bestaande plank en druk je deze zachtjes naar beneden tot je het klikgeluid hoort dat de naam van de plank geeft. Dit bevestigt dat de planken of PVC tegels op een voegvrije en stabiele manier zijn verankerd, zodat u verzekerd bent van een directe houvast en een veilige ondergrond.

Natuurlijke binnenhuisarchitectuur - milieubewust PVC kliklaminaatlaminaat van Gerflor

Naast de productie van hoogwaardige en hoogwaardige vloeroplossingen hecht Gerflor ook veel waarde aan het behoud van het milieu. De gerenommeerde fabrikant zet zich in voor de productie van duurzame designvloeren die niet schadelijk zijn voor de natuur of de mens. De PVC kliklaminaat vloeren in de Gerflor Creation 70 Clic system collectie zijn volledig vrij van schadelijke ftalaten en kunnen 100% gerecycled worden. Bovendien hebben de elastische planken zelf al een gerecycled gehalte tot 55%. Gerflor verbetert dus niet alleen de luchtkwaliteit van uw kamers, maar laat ook de omgeving een zucht van verlichting blazen.

Gerflor Creation 70 Clic system - bestel een praktische designvloer bij BRICOFLOR!

U wilt direct beginnen en uw commerciële ruimtes moderniseren met PVC kliklaminaat van Gerflor? Ontdek dan de talrijke ontwerpen en decors van de gerenommeerde fabrikant in onze BRICOFLOR online shop en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van interieurdesign. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vriendelijke en competente servicemedewerkers. Per e-mail, telefoon of via ons contactformulier helpen wij u met uw project en geven wij u uitgebreid advies.

Als u van plan bent om een groter gebied te belijnen met het PVC kliklaminaat van de Gerflor Creation 70 Clic system collectie, dan kunt u ons vragen om een individuele offerte, waarbij u uiteraard gebruik kunt maken van onze beste prijsgarantie. Geef uw pand de kans om u een compleet nieuw woongevoel te geven en ontdek uw nieuwe PVC kliklaminaat vloer bij BRICOFLOR!

+ lees meer