Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Senso Clic Premium – de nieuwe generatie PVC kliklaminaat van Gerflor

Ontdek de nieuwe collectie van Gerflor: Senso Click Premium! Een waardige opvolger van Senso Lock Plus. Deze vloeren met het kliksysteem zullen u verbazen met de geweldige specificaties met vele designs. Daarbij komt nog dat het een grote variatie aan ontwerpen zijn. Dus is er grote kans dat een design bij uw smaak past!

Lees verder

Gerflor Senso Clic Premium

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Gerflor Senso Clic Premium is gemaakt in Frankrijk en is nu nog eenvoudiger te installeren dankzij het nieuwe kliksysteem dat gepatendeerd is door Gerflor, en dus de enige fabrikant is die het heeft. Bovendien zijn uw favoriete kleuren altijd aanwezig en zijn er nieuwe ontwerpen die ten grondslag liggen aan de huidige trends. Kijkt u er naar uit om de Senso Clic Premium collectie te ontdekken? BRICOFLOR vertelt u alles!

Perfecte innovatieve Klik PVC vloer voor de renovatie

Een degelijke en praktische vloer nodig? Gerflor PVC heeft een sterke, antislip and 100% waterdichte coating ontwikkeld! Het Gerflor Senso Clic Premium kliksysteem biedt optimale sterkte dankzij zijn slijtlaag van wel 0,55 mm en de gelakte afwerking van het oppervlak. Dit maakt het bestand tegen schokken, krassen en veel verkeer. Ook is dit product geschikt voor stoelen en meubelen met wielen, is moeilijk ontvlambaar (Bfl-s1) en garandeert dagelijks comfort dankzij de akoestische isolatie (5 dB). Garantie op deze klik PVC vloeren is maar liefst 15 jaar. Ook is vanwege de geringe dikte van 4,5 mm deze vloer perfect ter voorkoming van het schaven door deuren.

PVC kliklaminaat voor elke toepassing

Net zo sterk als zijn voorganger Senso Lock Plus maakt deze vloer van Gerflor Senso Clic Premium geschikt voor thuisgebruik maar ook voor commercieel gebruik met algemeen verkeer (gebruiksklasse 33/42). Dit dankzij zijn aanzienlijke slijtlaag van 0,55 mm. Daarom kan hij bijvoorbeeld ook gelegd worden in grote winkelcentra, hotels, restaurants, scholen en natuurlijk in alle kamers van het huis! Senso Clic Premium is perfect bestand tegen alle uitdagingen in residentiële omgevingen en kan zonder zorgen in eetkamers, gangen en woonkamers geplaatst worden. Het belangrijkste is dat deze veelzijdige click PVC ideaal is voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer, dit omdat het perfect bestand is tegen water en de oppervlakte anti-slip is. Uitglijden in de douche is verleden tijd!

Gerflor Senso Clic Premium – klik PVC met respect voor de natuur

Gerflor heeft aan alles gedacht, en meest belangrijk, aan u! Om uw gezondheid en die van uw dierbaren en de aarde te respecteren heeft de Franse fabrikant ecologische en gezonde coatings ontwikkeld. Dit PVC laminaat is zonder gezondheidsrisico’s vanwege het feit dat het gegarandeerd geen lood of ander zware materialen in zitten, formaldehyde en giftige weekmakers zitten er ook niet in. Het is 100% recyclebaar, heeft de emissieklasse voor perfecte binnenlucht (A+), waardoor het bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en er hoeft geen schadelijke lijm gebruikt te worden omdat de vloer in elkaar geklikt kan worden. Als laatste is zelfs het onderhoud niet slecht voor de natuur en u omdat makkelijk met gangbaar zeep de vloer schoongemaakt kan worden!

Gerflor PVC kliklaminaat – vele warme, elegante en moderne ontwerpen

Liefhebbers van design en trendy interieuren kunnen goed uit de voeten met de meer dan twintig verschillende dessins die Gerflor biedt, de een meer eigentijds en beter passend bij uw smaak dan de ander. U zult er plezier aan hebben om uw favoriete modellen van het Senso Lock Plus assortiment te vinden.
Het is moeilijk om niet te bezwijken voor de parketontwerpers van het assortiment Gerflor Senso Clic Premium! Of u nu een Scandinavisch stijl of chique landelijke stijl wilt implementeren, de lichte hout-, gouden of donkere houten weergaven brengen warmte en vriendelijkheid naar alle kamers van het huis!

Het klik systeem nu nog makkelijker

Gerflor maakt uw leven eenvoudiger door een exclusief verticaal klik systeem te gebruiken, waardoor u nog eenvoudiger en sneller kunt installeren. Hierdoor heeft u geen lijm nodig en is een lijmloze installatie mogelijk. Daarom is deze vloer toegankelijk voor alle doe-het-zelvers! Klik simpelweg de vloerdelen aan elkaar!
Slechts enkele gereedschappen zijn nodig om de PVC click laminaat te installeren: een rolmaat, iets om te snijden, handschoenen voor de veiligheid en een rubberen hamer. Hiermee bent u gereed om deze PVC kliklaminaat te installeren!

De makkelijkste manier om Gerflor Senso Clic Premium te installeren?

Zorg er allereerst voor dat de vloer van de te renoveren ruimte vlak en schoon is. Alle oneffenheden moeten verwijderd worden. Plaats vervolgens de pakken PVC laminaat 48 uur voor installatie in de ruimte. Dit zodat de vloerdelen kunnen acclimatiseren aan het klimaat. Begin in een hoek van de ruimte. Snij de planken op maat en maak ruimte voor uitsparingen zoals verwarmingsbuizen en drempels. Klik de planken op hun plaats en u bent klaar.
Deze PVC vloer van Gerflor uit de collectie Senso Clic Premium kan ook gebruikt worden op vloerverwarming mits deze niet boven de 28° komt.

In het geval dat de vloer veel natuurlijk zonlicht te verduren krijgt, is het aan te raden om de vloer ook nog te verlijmen. Veel zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat de vloer los kan schieten en de extra bescherming die de lijm met zich meebrengt zal er voor zorgen dat dit niet gebeurt.

Praktisch en makkelijk te onderhouden met Gerflor klik PVC vloeren

Senso Clic Premium is niet alleen makkelijk te installeren, het is ook eenovudig en snel te reinigen. En dit alls op ecologisch verantwoorde manier! Voor de droge schoonmaak is het gebruik van een bezem voldoende. Voor het dwijlen raadt de fabrikant een simpel sopje met een neutraal schoonmaakmiddel aan. Er zijn geen specifieke reinigingsproducten nodig die mogelijk schadelijk zijn voor de omgeving en uw gezondheid. Bovendien is zwellen van de vloer uitgesloten aangezien het PVC materiaal geen vocht opneemt. Was of olie is ook niet nodig want de realistische hout reproducties zijn meer dan realistisch en slijtvast!

Gerflor Senso Clic Premium – Bestel het nu op BRICOFLOR!

Bent u overtuigd door de esthetische en technische kwaliteiten? Dan hebben de bruikbaarheid, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, natuurlijke materialen daar vast aan bijgedragen! Voor uw volgende renovatie project kunt u terecht bij BRICOFLOR! Aarzel dus niet langer en zoek vandaag nog uw favoriete Gerflor Senso Clic Premium vloer uit. Bij BRICOFLOR profiteert u bovendien niet alleen van onze beste prijsgarantie en vriendelijke service, maar hebt u bovendien recht op onze gratis sample service. Dit helpt u wanneer u nog niet helemaal zeker bent over welke vloer het beste in uw nieuwe ruimte zal passen. Daarom ontvangt u een kleine sample van uw keuze aan vloeren en kunt u het zo met eigen ogen zien. 

Bent u daarentegen van plan een groter project aan te pakken en wilt u een vloer bestellen met een hoeveelheid boven de 50m2, dan kunt u zich aanbieden voor een individuele offerte. Via de mail [email protected] kunt u uw aanvraag sturen en ons competente klantenservice team zal u graag verder helpen. 

Bij BRICOFLOR kunt u dus voor al uw vragen en wensen terecht en het team zal er alles aandoen u zo snel en vriendelijk mogelijk te helpen, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk kunt ontvangen