Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Lock 20 - betaalbaar PVC kliklaminaat zonder compromis

Hardhouten en stenen vloeren zijn, zonder enige twijfel, de twee meest verfijne opties bij het kiezen van een vloer. Echter, een stenen of hardhouten vloer is een kostelijke en omslachtige keuze. Daarom heeft Gerflor, met haar Senso Lock 20 collectie, PVC kliklaminaat ontwikkeld waarmee u dezelfde hoge standaard van kwaliteit en design in huis kan halen, voor slechts een fractie van de kosten en moeite.

Geen filters geselecteerd
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

De Senso Lock 20 vinyl kliklaminaat vloeren ogen natuurlijk en emuleren moeiteloos de unieke looks en textuur van steen en hout, waardoor ze zich presenteren als deideale oplossing. Bovendien is dit eologisch verantwoorde product ontzettend makkelijk te installeren, onderhouden, en eventueel verwijderen. De Gerflor Senso Lock 20 collectie is uitgebreid getest op vlak van duurzaamheid en slijtvastheid, kan gebruikt worden zelfs in ruimtes met een hoge vochtigheid, én is geheel veilig voor de gezondheid van u en uw naasten.

Zes Gerflor Senso Lock 20 designs - voor ieder een klik vinyl

De Senso Lock 20 collectie is beschikbaar in zes verschillende klik vinyl designs om in ieder interieur te passen. Daarvan zijn er vier die hardhout emuleren, en twee met designs met een steen look. Dat geeft een aangename variëteit waar in u vast zal vinden wat het best in uw ruimte past, en tegelijkertijd zal u een product in huis halen waar van de kwaliteit verzekerd is. Van de twee steendesigns in de Senso Lock 20 collectie, is er één een strak, sober, en modern ogend licht grijs. Voor een warmere, helderdere sfeer in de ruimte is er een zachte creme tint, die eerder geïnspireerd is op zandsteen of mergel. Als u de voorkeur geeft aan een houtdesign, dan zijn er vier aantrekkelijke keuzes. Van zacht, bleek, en helder, via ingetogen bruin en goud bruin, naar diep, donker bruin.

Alle zes klik pvc ontwerpen zullen uw ruimte in het oog doen springen. Alle Gerflor PVC laminaat vloeren zijn zo gemaakt dat ze er natuurgetrouw uit zien, en authentiek aanvoelen om uw vloer niet te onderscheiden te maken van een echte houten of stenen vloer. Deze brede waaier aan keuze en uitstekende eigenschappen verzekeren dat de Senso Lock 20 producten in ieder huis passen, en wenselijk zijn.

Een hoge kwaliteit klik PVC vloer die lang mee gaat

Senso Lock 20 is ontwikkeld en uitgebreid getest zodat u een kwalitatief goed product in huis haalt, dat er prachtig uit ziet en lang mee gaat. Deze Gerflor vloer heeft een Europese certificering klasse 22 voor gemiddeld thuisgebruik, waardoor het een ideale uitkomst is voor veel renovatieprojecten. Dankzij de 0,2 mm dikke slijtlaag zijn de vloeren excellent bestand tegen krassen, schuren, en deuken. De PUR oppervlakte behandeling versterkt die resistentie nog meer, en zorgt bovendien dat het schoonmaken van de vloeren makkelijker is dan bij veel andere producten.

Dit PVC laminaat heeft bewezen bestendig te zijn tegen veranderingen van het binnenklimaat, zoals schommelingen in luchtvochtigheid en temperatuur, alsook hoge drukken, dus ze behoud haar vorm en kleur doorheen jaren van gebruik. Dankzij de excellente warmtegeleiding zijn deze klik vinyl vloeren ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Ook dankzij de slip en brand werende eigenschappen van deze producten doet ze het label “kwaliteitsproduct” zeker eer aan.

Senso Lock 20 PVC kliklaminaat: Premium mes-en-groef systeem dat iedereen kan installeren

Gerflor introduceert een innovatief klik systeem in het Senso Lock productgamma dat een gedoe vrije, snelle, en makkelijke installatie mogelijk maakt. Het systeem werkt zo goed, dat een ruimte binnen afzienbare tijd door een enkel persoon van een nieuw PVC laminaat vloer voorzien kan worden, zelfs als hij of zij weinig tot geen ervaring heeft in de installatie van vloeren. Dus, als u kosten wil besparen door niet een vakman in te huren kunt u uw nieuwe vloek makkelijk zelf installeren. Ook omdat, dankzij het kliksysteem, er over het algemeen geen extra lijm of speciaal gereedschap nodig is. De in elkaar grijpende planken en tegels kunnen makkelijk op maat en vorm gesneden worden met een stanley-mes zodat de vloer perfect past in iedere ruimte, ongeacht hoe exotisch de vorm is. De op maat gemaakte vloerelementen kunnen dan op hun plaats gelegd worden door simpelweg de mes-en-tong verbindingen goed te leggen ten opzichte van elkaar, en het klik vinyl zo op hun plaats te drukken.

In het geval dat de vloer veel natuurlijk zonlicht te verduren krijgt, is het aan te raden om de vloer ook nog te verlijmen. Veel zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat de vloer los kan schieten en de extra bescherming die de lijm met zich meebrengt zal er voor zorgen dat dit niet gebeurt.

Veiligheid gegarandeerd bij ieder Senso Lock 20 klik vinyl

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijk zeer serieus. Daarom voldoet de Senso Lock 20 collectie klik vinyl aan een lange lijst regels, wetten, en reguleringen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw vloer veilig en ecologisch verantwoord is. Dit word nogmaals bewezen met certificeringen zoals ISO 14001, onder andere, en het 100% recycleerbaar keurmerk. Gerflor PVC laminaat is dus geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien brengen deze vloeren de directe gezondheid van u en uw naasten niet in het gedrang, omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, en giftige oplosmiddelen, weekmakers en lijm bevatten.

Ook is de VOS-emissie tot een minimum beperkt. Om er zeker van te zijn dat haar producten gerecycled worden, heeft Gerflor zelf een programma op poten gezet om het weggooien van een oude vloer voor u makkelijker te maken, en afval te verminderen. Dit zorgt voor een minimale impact op het milieu tijdens ieder stadium van de productie- en levenscyclus van deze vloeren.

Bricoflor levert de volledige Gerflor Senso Lock 20 collectie van PVC kliklaminaat

U kan de diverse kleuren en texturen van deze collectie PVC kliklaminaat verkennen bij ons, op de website van Bricoflor. Wij hebben producten van alle topfabrikanten van, onder andere, vinyl laminaat om u de breedst mogelijke keuze te bieden van producten van uitstekende kwaliteit. U kan bladeren door onze catalogus die niet alleen de Gerflor Senso Lock collecties bevat, maar ook de andere collecties van Gerflor en vele andere topfabrikanten. Kijk, vergelijk, en bestel een sample om helemaal zeker te zijn.

+ lees meer