Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Gerflor Virtuo Clic 55: PVC kliklaminaat – kwaliteit voor een zachte prijs

De markt voor klik PVC vloeren wordt gekenmerkt door talrijke fabrikanten, PVC laminaat met een verscheidenheid aan installatiesystemen en schijnbaar eindeloze ontwerpvariaties. De selectie van een geschikt renovatie merk is dus lastig. Om de beslissing eenvoudiger te maken kunt u nu de Gerflor Virtuo Clic 55 collectie vinden in de online shop van BRICOFLOR. Een collectie vloeren die state-of-the-art is en een aantrekkelijk scala aan ontwerpen belooft.

Lees verder

Gerflor Virtuo Clic 55

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ontdek nu de unieke en natuurgetrouwe ontwerpen, de talrijke technische kwaliteiten van het product en het pratkische kliksysteem. Daarnaast is deze collectie uitermate geschikt voor zwaar gebruik in het huis en middelzwaar gebruik in commerciële gebieden. Bijvoorbeeld in kleine restaurants of winkels. Virtuo Clic 55 van Gerflor – Kies uw favoriete ontwerp en overtuig uzelf!

Unieke designs van Gerlfor Virtuo Clic 55 voor alle ruimtes

Het click PVC uit de Gerflor Virtuo Clic 55 collectie is een echte multi talent. Met de indeling in gebruikersklassen 33 en 42 is het PVC click laminaat geschikt voor drukbezochte gebieden, maar ook in normaal gebruikte industriële gebieden. Zo kunnen deze vloeren in met kliksysteem gebruikt worden in bijne elke ruimte, zelfs de woonkamer is geschikt voor deze vloer. Richt uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer hiermee in. Ook uw galerij, hotel, restaurant of winkels kunnen goed ingericht worden met deze wereldwijd bruikbare vloeren en laat u inspireren door alle voordelen die dit met zich meebrengt. Virtuo Clic 55 van Gerflor heeft een 5 mm hoge opbouw en een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, en dus is het een goede keuze voor uw inrichting! Bovendien is het oppervlak voorzien van een PUR+ coating. Dankzij deze coating is het PVC laminaat met kliksysteem krasbestendig en dergelijke schade. Leg de klik PVC Virtuo Clic 55 in al uw ruimtes en laat u inspireren door zijn ontwerpen.

Het volledige spectrum van moderne ontwerpen in een collectie – PVC kliklaminaat Virtuo Clic 55 van Gerflor

Doe inspiratie op door de verschillende ontwerpen van hout, steen en mineraal uit de collectie Virtuo Clic 55. Dankzij een breed ontwerpspectrum aan PVC kliklaminaat kunnen verschillende ontwerpen volledig verschillende effecten produceren. Zo kunt u bijvoorbeeld met een houten variant Gerlfor Virtuo Clic 55 “0037 Mezzo” rustieke charme in uw kamer aanbrengen of witl u toch een strakkere inrichting met tijdloze elegantie dan kunt kijken naar de minerale variant Gerflor Virtuo Clic 55 “3069 Janis”. Deze is betoverend qua uitstraling. Daarnaast vindt u in deze selectie modern gekalkt hout en donker exotische hout ontwerpen in natuurlijke houttinten. De planken hebben een formaat van 100 x 17,6 cm, een natuurlijk beeld van echte houten vloeren. De stenen varianten hebben een formaat die tegels meer representeert. Zo is bij alles aan de uitstraling gedacht om uw interieur met klik PVC vloeren zo smaakvol mogelijk te maken!

Ontdek de voordelen van de waardevolle technische uitmuntendheid in Virtuo Clic 55

Technische kwaliteitskenmerken van het product brengen vele voordelen met zich mee. Deze omvatten bijvoorbeeld het brandgedrag van BFL-s1, hetgeen betekent dat het slecht brandbaar is, maar ook de antislipweerstand van R9 en slijtagegedragsklasse T. Verder zorgt dit PVC laminaat voor een geluidsreductie van maar liefst 6 dB. Daarnaast is het geschikt voor vloerverwarming en kunnen stoelen met zwenkwielen hierop gebruikt worden, dat maakt het ook voor de studeerkamer gericht of voor een eetkamer waarbij de stoelen zwenkwieltjes hebben. Met deze en nog vele andere technische kwaliteiten van dit klik PVC weet u zich zeker van een kwaliteits product die alle dagelijkse uitdagingen aankan. Bovendien moet het productieproces van Gerflor ook beschreven worden daar ze geen formaldehyde gebruiken, deze stof is een ongezonde weekmaker. In plaats daarvan gebruiken ze stoffen die beter zijn voor mens en natuur. Daarbij komt ook nog dat het goed recyclebaar is.

Eenvoudige en snelle installatie met Gerflor Virtuo Clic 55

Vanwege het innoverende kliksysteem is installatie gemakkelijk en spoedig klaar. Omdat het kliksysteem zeer intuïtief is is het ook voor de minder ervaren vakman goed te doen. Het leggen is in enkele stappen voltooid. En het mooie is dat de vloer meteen na installatie gebruikt kan worden. Dit omdat er geen lijm gebruikt hoeft te worden bij Gerflor Virtuo Clic 55. Voor het leggen moeten de planken aan de ruimte acclimatiseren. Dit duurt minimaal 24 uur. Ook moet de vloer effen en schoon zijn. Eerst moeten de planken op maat gemaakt worden en vervolgens moeten ze in elkaar gelegd en geklikt worden. Doe dit tot de ruimte af is en u het kunt gaan gebruiken!

Gerflor Virtuo Clic 55 – Heeft het al een klik met u?

Met de PVC click laminaat uit deze Gerflor collectie kunt u kiezen voor een waardevolle renovatievloer, zonder onnodig veel geld uit te geven. Dankzij de hoogwaardige technische structuur en de bijbehorende producteigenschappen is de prijs-kwaliteitverhouding hier zeer goed in vergelijking met andere PVC laminaat met kliksysteem. Bovendien heeft de Virtuo Clic 55 een breed scala aan decors, waardoor u zeker uw favoriet kunt vinden. U hoeft gelukkig niet slechts een enkel design te kiezen: dankzij de uniforme constructiehoogte kunt u eenvoudig verschillende ontwerpen combineren en optisch afzonderlijke kamers creeëren. Zo krijgen uw ruimtes iets speciaals met het vinyl laminaat uit de Gerflor Virtuo Clic 55 collectie!