Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Virtuo Clic 55 - Duurzaam klik vinyl laminaat in een authentieke look

Wanneer u kiest voor de Gerflor Virtuo Clic 55, dan kiest u voor een PVC kliklaminaat vloer die geschikt is voor de commerciële en industriële sector, die alle keuringen heeft ondergaan. Het heeft een uitstekende realistisch ontwerp in de natuurlijke look van verschillende types hout en mineralen. Creëer een échte comfortabele atmosfeer met de hoge kwaliteit ontwerp vloer, waarvan u en uw gasten verzekerd zullen genieten. 

Lees verder

Gerflor Virtuo Clic 55

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Uitstekend ontwerp in een tijdloze stijl – Virtuo Clic 55

Er is een brede selectie van 35 verschillende ontwerpen beschikbaar die er bedrieglijk echt uitzien met behulp van state-of-the-art print en embossing technologie. De patronen worden gescanned van hoge resolutie van de bron materiaal en worden op de draagplaat aangebracht in de kwaliteit waarmee hoge kwaliteit fotoboeken ook geprint worden. Uiteindelijk wordt op de oppervlakte van iedere plank reliëf toegepast die gesynchroniseerd zijn met de natuurlijke patronen van het hout, zodat iedere detail van de graan voelbaar is.

De kleuren palette van deze prachtige PVC vloer collectie bevat kleuren die zowel helder zijn, die ervoor zorgen dat u een open en vriendelijk atmosfeer kunt creëren., maar ook donkere ontwerpen die een nobele en luxueuze look aan uw ruimte geven. De laatste staat het mooist in grote open ruimtes met veel natuurlijk licht. Als u kiest voor een warm beige of bruine kleur, dan brengt u een warme ambiance aan de kamer, waarin u samen met uw medemens de tijd zal vergeten. Een authentiekere look wordt verzekerd door de subtiel afgeschuinde kanten.

Eenvoudig onderhoud dankzij een speciale coating

Omdat de Gerflor klik PVC vloer is uitgerust met een PUR+ oppervlakte afwerking, is het beschermd tegen alledaagse stress, zoals krassen en deuken. Hiernaast zorgt de afwerking er ook voor dat het vuil afstotend is, dit maakt het nog gemakkelijker schoon te maken met alledaagse schoonmaak producten. Hierdoor hoeft u geen chemische reinigingsproducten te gebruiken om uw vloer schoon te maken, deze hebben veelal een negatieve impact op de binnen lucht kwaliteit van uw huis. De designervloer van de vooraanstaande Franse fabrikant Gerflor is daarom perfect om te leggen voor mensen die niet al te veel tijd willen investeren in het onderhouden van hun vloer.

PVC laminaat met uitstekende technische eigenschappen

De vloeren van Gerflor worden niet alleen gekenmerkt door hun ontwerp, maar ook door de veelzijdigheid als het gaat om de ruimtes waarin het kunt leggen. Het is dus geschikt voor intensief thuisgebruik, zoals halwegen en woonkamers, maar ook de geschiktheid voor vochtige kamers zoals keukens en badkamers. Bovendien is de vloer ook geschikt voor intensief commercieel gebruik, en ook gemiddeld industrieel gebruik (Gebruikersklasse 33, 42). In commerciële gebieden zoals kantoren en kleine warenhuizen, vallen de vloeren op dankzij hun opvallende uitstraling en robuuste textuur.

Als alternatief kan de Gerflor Virtuo Clic 55 ook gebruik worden in industriële omgevingen, zoels gemiddelde warenhuizen, en halen voordeel uit hun stabiliteit. Dankzij de totale dikte van slechts 5mm, is het eenvoudig om te snijden met een tapijt mes. Dit maakt het de ideale partner voor renovaties, en minimaliseert de kans op de noodzaak om het te moeten schuren. Natuurlijk is uw nieuwe click PVC vloer vrij van schadelijke substanties, en daarom ideaal voor mensen die last hebben van allergieën, en families met kleine kinderen. De slip resistentie R10 reduceert het risico op uitglijden op de vloer. Hiernaast heeft de vloer ook brandveiligheidsklasse Bfl-s1, hierdoor wordt de vloer bestempeld als vlam vertragend en in geval van brand is de rook ontwikkeling laag. Hiernaast is deze vloer 100% recyclebaar en wordt het grotendeels van gerecycled materiaal geproduceerd.

Snel om te installeren dankzij het praktische klik systeem

Dankzij het drop-down klik systeem, ontwikkeld door Geflor PVC, is het leggen van uw nieuwe design vloer eenvoudig en kan het zeer snel gedaan worden. Een van de vele voordelen is de mogelijkheid om de vloer te leggen op een vloer die weinig geprepareerd is. Op een bestaande beton, tegel of PVC vloer, is het leg proces relatief eenvoudig. Alleen grotere oneffenheden moeten gevuld worden met een geschikte opvulmateriaal, zodat de hoogteverschillen per vierkante meter een maximum van 2mm is. Dankzij het praktische klik systeem, is het zelfs mogelijk voor hobby klusjesmannen en vakmensen om de vloer in een mum van tijd te leggen zonder de hulp van een professional in te schakelen.

Om uw Gerflor klikvinyl vloer te leggen; begint u in de hoek van de kamer door de messing en groef systemen boven elkaar te leggen. En door lichtjes met een rubberen hamer er op te slaan bevestigd u de panelen aan elkaar. U kunt de over gebleven repeterende stukken gebruiken voor de volgende serie. Als u de vloer heeft gelegd dan zal u de vloer moeten bevestigen met behulp van een druk roller.

Dit beschermd niet alleen uw kracht maar maakt ook niet zoveel geluid als het gebruik van een hamer. Laat een afstand van 10 mm over aan de muur om schade aan uw vloer te voorkomen. Virtuo Clic 55 biedt de voordeel van een residu vrije verwijdering, dit komt doordat de vloer zonder gebruik van lijm gelegd wordt. Maar let goed op! In het geval van veel natuurlijk zonlicht in uw ruimte raden wij aan om de vloer zowel te verlijmen, als het kliksysteem te gebruiken. Zo zorgt u voor maximale stabiliteit.

Bestel Gerflor Virtuo Clic 55 nu bij de BRICOFLOR shop!

Denkt u dat de Gerflor Virtuo Clic 55 een goede keuze is voor uw huis? Bestel dan vandaag in de BRICOFLOR online winkel en geniet van de exclusieve voordelen! Dit is onder andere onze beste prijs garantie, maar ook snelle bezorging thuis. Als u nog niet het juiste ontwerp heeft kunnen vinden, dan kunt u gebruik maken van onze sample service, en dan sturen wij u 4 samples toe. Hierdoor kunt u een proefje krijgen van de vloer, visueel en gevoelsmatig. Als u van plan bent om een groter renovatie project aan te pakken, neem dan contact met ons op, en wij zullen vervolgens een persoonlijke offerte voor u opstellen met aantrekkelijke voorwaarden. We zijn bereikbaar per telefoon, email of via ons contact formulier en wij zullen blij zijn om al uw vragen te beantwoorden. Wij kijken uit naar uw bericht!