Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka Design 555 Click – PVC kliklaminaat

Klik PVC vloeren zijn al een aantal jaren erg gewild om mee te renoveren. Deze Joka Design 555 Click collectie blinkt uit door de verscheidenheid aan ontwerpen in eiken- en dennendessins, licht en donker. Ook overtuigt het klik PVC door goede technische kwaliteit. Dit resulteert in een perfecte symbiose van ontwerp en techniek. Ervaar deze symbiose zelf – in uw eigen huis!

Geen filters geselecteerd
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Er zijn talloze collecties, stijlen en technische kwaliteitskenmerken die van belang zijn bij het kiezen van een geschikte vloerbedekking. De Joka collectie Design 555 richt zich op realistische hout dessins en biedt daarbij uitstekende kwaliteit. En daar pofiteert u van wanneer u bij BRICOFLOR besteld. 

PVC kliklaminaat in natuurlijke hout designs – in de Joka Design 555 Click collectie

Bij BRICOFLOR kunt u Click PVC vinden in een breed scala aan patronen en stijlen. Of het nu gaat om steen, hout of abstracte dessins. Houtdesign is bijvoorbeeld een tijdloze klassieker die onmisbaar is geworden in de markt voor PVC kliklaminaat vloeren. Dankzij innovatieve technologieën komen er steeds realistischere ontwerpen. Hierbij komt het oppervlakte qua reliëf overeen met de natuurlijke tegenhanger. Dus de nerven van de verschillende houtsoorten worden op authentieke wijze gereproduceerd. Deze eigenschap kenmerkt ook het vinyl laminaat van de Design 555 collectie van de Joka fabrikant. De selectie natuurlijke houtdessins heeft een grote verscheidenheid aan houtsoorten die leefruimtes op verschillende manieren vormen.

Natuurlijke realistische houtenstijlen, waar u ook kijkt

Joka Design 555 click maakt indruk met tal van houtontwerpen met authentieke reliëfs. Frisse, rustieke en nobele ontwerpen zitten allemaal in deze collectie. De kleuren zijn net zo realistisch als de houtdessins. Neem bijvoorbeeld een lichte iepen design zoals Joka Design 555 click “413G Bleached Elm”, deze is indrukwekkend met een rustiek, door het weer getekend oppervlak. Ook vindt u donkere walnootstijlen zoals Joka Design 555 Click “401G Antique Walnut”. Deze variant gebaseerd op walnotenhout geeft de ruimte een elegante en rustieke charme, die vooral uitblinkt in combinatie met moderne witte meubelen of kleurrijke decoratieve elementen. Zo kunt u contrasten creëren tussen de PVC kliklaminaat en het meubilair of decoratie waarmee u uzelf en iedere gast steeds weer versteld doet staan!

PVC kliklaminaat voor privé en commercieel gebruik: Joka Design 555 Click

De klik PVC vloeren in de collectie van Joka Design 555 Click zijn geschikt in een verscheidenheid aan ruimtes in de privésector als in de commerciële sector. Met een gebruiksklasse van 42 is het geschikt voor woongebieden met veel verkeer en kantoren of andere commerciële ruimtes, hierdoor is de vloer uitstekend voor de meeste ruimtes. Het 5 mm dikke PVC laminaat maakt dat het ook geschikt is voor de gang of op kantoren. Omdat de slijtlaag op deze vloer maar liefst 0,55 mm dik is maakt het deze vloer betrouwbaar voor al deze doeleinden als renovatie. Deze collectie van Joka is ongevoelig voor krassen en stoten, bovendien kan de oppervlakte snel en eenvoudig gereinigd worden met gangbare huishoudelijke reinigingsmiddelen. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden PVC Click laminaat is optimaal ontworpen voor de meeste ruimtes.

Joka Design 550 Klik – eenvoudig te installeren

Op de huidige markt van PVC laminaat vloeren zijn verscheidene legsystemen. Naast de klassiek methodes zoals lijmen, loose-lay en zelfklevende PVC vloeren, is click PVC ook een klassieker geworden op de PVC vloeren markt. Deze vloer overtuigt met zijn duurzame eigenschappen en kan nog steeds door gelegd worden zonder dat ervaring vereist is. Een dergelijk systeem is ook beschikbaar op het PVC laminaat van de Joka Design 555 Click collectie. Met slechts een paar eenvoudige stappen tovert u de ruimte om in een stijlvolle omgeving!

“Klikt” het al bij u?

Om een snelle renovatie te starten zijn slechts enkele eenvoudig voorbereidingsstappen nodig en kan het daadwerkelijke leggen van de vloer vlot beginnen. Ten eerste moet de ruimte vuil- en stofvrij zijn, ook is het belangrijk dat de ruimte effen is. Vervolgens kunnen de PVC laminaat stroken worden afgemeten en op maat gesneden worden voor de ruimte. Om dit te doen moeten de afzonderlijke planken worden aangepast aan de omstandigheden die zich voordoen, bijvoorbeeld door uitsparingen te maken voor verwarmingsbuizen en eventuele drempels. Hierna kan het klik PVC eenvoudig worden geïnstalleerd door ze leggen en aan elkaar te klikken. Zodra de vloer ligt is de renovatie voltooid – dus zonder lijm en dergelijke. Hierdoor is de ruimte meteen gereed voor gebruik!

Joka Design 555 Click – design en technologie in perfecte samenwerking

Verschillende ontwerpen maken van PVC click laminaat een echte blikvanger. Maar vooral de technische kenmerken maken dit tot een weloverwogen keuze voor de toepassing. Het klik PVC laminaat uit de Joka Design 555 Click collectie heeft beide: een hoge ontwerpstandaard en hoge technische kwaliteitskenmerken. Dat laatste omvat bijvoorbeeld het brandgedrag van bfl-s1, hetgeen staat voor moeilijke ontbranding. Daarnaast zijn deze vloeren geschikt voor vloerverwarming. Ook is de gebruiksklasse 42, dit betekent dat het zelfs geschikt is voor commercieel gebruik. Dankzij deze en vele andere kwaliteitskenmerken is de designvloer uitermate geschikt voor de vele uitdagingen die het zal ondergaan!

De perfecte samenkomst tussen design en techniek in Joka Design 555 klik

Nu kunt u een duurzame keuze maken voor uw renovatie met het Joka 555 kliksysteem. De collectie, die zich richt op houten looks maar ook enkele steen looks heeft, heeft een breed scala aan hout effecten en verschillende kleuren die bijzonder overtuigend zijn dankzij het authentieke ontwerp en gevoel. Bovendien heeft het Klik PVC waardevolle technische kenmerken die waardevolle eigenschappen opleveren. Dit resulteert in een perfecte interactie van deze factoren. Deze Design 555 collectie van Joka is nu te vinden in de online shop van BRICOFLOR. Ook is deze PVC laminaat beschikbaar in de te lijmen variant.

+ lees meer