Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Quick-Step Livyn Ambient Click Plus – Topkwaliteit PVC kliklaminaat

Kwaliteit voor op kantoor. Dankzij de dikke slijtlaag zijn deze vloeren ook geschikt voor ruimtes met intensief verkeer. De ontwerpen zijn bij de tijds en mooi om te zien. Garantie is maar liefst 25 jaar. Vind de vloer voor uw toepassing!

Geen filters geselecteerd
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Quick-Step biedt klik PVC laminaat die niet alleen een genot zijn om naar te kijken, maar ook een genot om op te lopen. De ontwerpers van deze vloeren volgen de nieuwste trends op het gebied van mode, interieurontwerp en architectuur om klassieke en tijdloze vloeren te creëren. Maar ook om de huidige smaken in de ontwerpen te verwerken. Dankzij de nieuwste productietechnologieën zullen deze vloeren een ongekend niveau van realisme bieden.

Quick-Step – geschikt voor vele doeleinden

Quick-Step Livyn Ambient Click Plus is een collectie vloeren die gemaakt zijn om uw huis of kantoor een natuurlijk en realistisch ontwerp te geven. De Quick-step Livyn click PVC zijn er in vele kleuren en designs, elk met een unieke en authentieke uitstraling. Dankzij het uitzonderlijk ontwerp en de structuur van de planken is deze vloer de perfecte oplossing voor renovaties, vanwege zijn meerlagige structuur en eenvoud van installatie. Ongelooflijke realistische details, overtuigende structuren en vele designs. Quick-Step Livyn Ambient Click Plus is eeen collectie met uitzonderlijke eigenschappen en realistische steenontwerpen.

Realistisch steen imitatie – Quickstep Livyn Ambient Click Plus

De PVC kliklaminaat van Quick-Step wordt geproduceerd met geweldige visuele en technische kenmeren. Deze innovatieve en indrukwekkende click PVC heeft ook zeer realistische steen designs. De hoge niveau van realisme danken de vloeren aan moderne druktechnieken waardoor reliëf natuurgetrouw is. Daarbij komt nog dat deze PCV laminaat waterbestendig is. Hierdoor is het geschikt voor badkamers en keukens, zowel residentieel als commercieel.

Hoogwaardige kwaliteitsnormen – Quick-Step Ambient Click Plus

Quick-step Livyn Ambient Click Plus heeft veelzijdige kenmerken waardoor het de perfecte PVC kliklaminaat is voor zowel commerciële als huishoudelijke ruimtes. Ze hebben een stille en soepele structuur. Hierdoor maakt het nauwelijks geluid wanneer u erop stapt. Qua gebruiksklasse zijn deze vloeren ingedeeld in categorie 33, dit houdt in dat het bestand is tegen veel verkeer en hogere belasting. Deze collectie wordt geleverd met een lange garantie periode van 25 jaar. Aanvullend op de kwaliteit die de Ambient Click Plus reeds heeft is PU-beschermingslaag een waardevolle toevoeging. Deze laag maakt de vloer meer kras-, deuk- en waterbestendig. Hierdoor is de vloer bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen en kan hij lang mee gaan.

Gemakkelijke reiniging en onderhoud bij PVC kliklaminaat

Quick-Step produceert visueel aantrekkelijke PVC laminaat en dat wilt u ook aantrekkelijk houden. Het komt dus goed uit dat de vloer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Schoonmaken is eenvoudig te doen met neutrale schoonmaakmiddelen. Er zijn dus geen zware chemische schoonmaakmiddelen nodig die vaak ook slecht voor de gezondheid zijn. Met licht vochtige doek en neutraal schoonmaakmiddel reinigt u de vloer zonder veel moeite.

Quick-Step Livyn Ambient Click Plus – Snelle en eenvoudige installatie

Dankzij het unieke en gepatenteerde Quick-Step Uniclic Multifit klik installatiesysteem is de installatie van deze PVC click laminaat heel eenvoudig. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken of onder deuren. Dit kliksysteem staat u toe om de vloer perfect en probleemloos te plaatsen. Het geheim van het Uniclic Multifit systeem, is de geavanceerde technologie waarmee u de planken verticaal en horizontaal met elkaar kunt verbinden. Dit is een groot voordeel, vooral in minder toegankelijke hoeken of schuine wanden.

Bewust van het milieu en de natuur – Quick-Step Livyn

Quick-Step neemt de omgeving erg serieus. Ze begrijpen het effect van de productieprocessen op de natuur en milieu. Ze doen dan ook grote inspanningen om het milieu te respecteren en te behouden. Quick-Step zorgt ervoor dat het effect op het milieu minimaal blijft. Ze gebruiken duurzame grondstoffen en hebben geïnvesteerd in apparatuur om de benodigde hoeveelheid energie omlaag te halen. Quick-Step vinyl laminaat voldoet aan de door de Europese Unie gestelde regels omtrent milieu.

Koopt uw PCV kliklaminaat vloer bij BRICOFLOR

Als u nu uw bestelling van PVC laminaat in onze online webshop plaatst profiteer u niet alleen van onze beste prijsgarantie, maar ook van de grote keuze aan Quick-Step klik PVC vloeren. Mocht u een design in het echt willen zien om de kleur en structuur te beoordelen dan kan dat eenvoudig via onze gratis stalen service. Zo kunt u de vloeren van dichtbij bekijken voordat u een beslissing neemt. Bij aankoop van uw vloer krijgt u de verzendkosten van de stalen als korting op uw totale bestelling. Hier vindt u de beste kwaliteit tegen onverslaanbare prijzen!

+ lees meer