Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick Step Livyn Balance Click – PVC kliklaminaat voor ieder bereik

Het vinyl laminaat van Livyn Balance Click van Quick Step is een luxe vinyl met hout en parket ontwerpen. De hoge kwaliteit van deze planken leveren robuustheid en elegantie die een lange levensduur verzekert met een 20-jaar garantie van de fabrikant. Dit toont aan dat de hoge kwaliteit van het klik PVC niet voor niets wordt geleverd.

Lees verder

Quick-Step Livyn Balance Click

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Er zijn 22 ontwerpen die verschillen van lichte tot donkere kleuren en structuren. Deze verscheidenheid is ideaal omdat er bij ieder interieur wel een structuur en kleur past. De 22 beschikbare kleuren, die van lichte tot donkere bruine tinten lopen, zijn ieder zo ontworpen dat ze een totaal eigen sfeer met zich meebrengen. Ieder ontwerp zal u proberen te overtuigen met het design. Vanwege deze ruime keuze kunt u die vinden die perfect aansluit bij uw smaak!

Elegant 3D-houtdesign van het Quick Step Livyn Balance Click klik vinyl

Het ontwerp van dit PVC laminaat overtuigt u door middel van de realistische uitstraling. De matte afwerking van dit klik vinyl zorgt ervoor dat deze vloer bijna niet te onderscheiden is van het conventionele laminaat.  De ontwerpen van de Livyn Balance Click collectie van Quick Step click vinyl bestaan uit rechte hout structuren om zo een rustgevende sfeer te ontwikkelen. Natuurlijk zijn de visuele aspecten niet de enige voordelen die u zult krijgen.

De drie-dimensionale oppervlaktestructuur laat u voelen dat de vloer zo goed als hetzelfde voelt als de echte variant. De ontwerpen van Quick Step zorgen er niet alleen voor dat u optisch kan genieten van uw product, maar de producten voelen ook nog eens hetzelfde als de conventionele variant. Dit technische aspect zal u nog meer laten merken, hoe hoog de kwaliteit van dit product is.

Quick Step Livyn Balance Click is een zeer innovatief klik vinyl

Vanwege de technische aspecten van dit PVC kliklaminaat is dit vinyl ideaal om te plaatsen in uw huis. Maar de collectie op zich, is met de gebruiksklasse van 32, perfect voor in uw huiselijke sfeer. Omdat dit vinyl laminaat voorzien is van een 100% waterdichte oppervlak, wordt het mogelijk gemaakt om deze vloeren ook te plaatsen in keukens of badkamers. De polyurethaan coating beschermt het oppervlak tegen krassen en deuken die eventueel zouden kunnen ontstaan. Het zorgt er daarnaast ook voor dat de vloer eenvoudig schoon te maken is met een spons of een mop.

Als u een vloerverwarming heeft, is dat geen enkel probleem, aangezien u dit klik vinyl simpelweg kan plaatsen bij het gebruik van vloerverwarming. Deze ontwerpen zijn bestand tegen een vloerverwarming die maximaal tot 28 graden Celsius verwarmen, dit is mogelijk gemaakt door de lage warmteweerstand waardoor u echt de warmte voelt van de vloer. Het PVC laminaat belooft u een evenwicht en vaste voet, door de zachte en aangename bovenlaag. Dit voordeel is natuurlijk aangenamer dan de harde laminaat vloer. Het werkt daarnaast ook nog zeer geluidsisolerend, wat u een rustgevender gevoel geeft in uw ruimte.

Snel en eenvoudig installeren met het PVC laminaat van Quick Step

Het leggen van Quick Step Balance Click vinyl laminaat is zeer eenvoudig gemaakt door de technische aspecten die het heeft. Het wereldwijd gepatenteerde kliksysteem, UniclickMultifit Click500, van Quick Step is een van de beste systemen wanneer u kijkt naar klik PVC. U kunt hiermee een vaste vloer creëren met daarbij de planken eenvoudig in elkaar te klikken. U heeft niet langer nog de gevolgen van een moeilijk legbare vloer door dit unieke kliksysteem. Door de totale dikte van slechts 4,5 mm is het ook niet ingewikkeld om dit PVC vloer te leggen in de buurt van deuren. Met de juiste voorbereiding, met een schone en egale ondervloer, kunt u deze ontwerpen leggen zonder dat er enige ervaring vereist is.

De voordelen van Quick Step Livyn Balance Click Plus – de andere variant van dit Klik vinyl

De Plus-variant van dit PVC kliklaminaat is ontworpen voor een nog grotere robuustheid en langere houdbaarheid. Het vinyl laminaat is voorzien van de gebruiksklasse 33, wat betekent dat de vloer bestand is tegen een hoog commercieel loopverkeer. Ondanks dat deze vloer bestemd is voor hoger loopverkeer, verzekert de fabrikant dat u met dit click PVC ook een zekere vloer legt. Bij de Plus variant krijgt u ook niet alleen 20 jaar garantie, maar zelfs 25 jaar garantie. Dit toont aan dat de fabrikant zeer zeker is van zijn producten ze heel duurzaam zijn.

Nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Quick Step PVC kliklaminaat

Bestel vandaag nog een vinyl laminaat van Quick Step  bij BRICOFLOR en maak gebruik van onze services! Wij, bij BRICOFLOR, zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt. Wij hanteren een beste prijsgarantie waardoor u niet te veel betaald voor uw producten. Daarnaast hebben wij ook een gratis sample service, waarbij u een voorproefje kan bestellen van uw vloer zodat u zeker weet of u de juiste keuze heeft gekozen. Daarnaast hebben wij een competent team, die u met onze klantenservice uitstekend helpen kan met uw vragen. Voor grotere bestellingen van PVC kliklaminaat kunt u een persoonlijke offerte aanvragen, dit spaart u zelfs nog meer! Wij horen graag van u bij BRICOFLOR.