Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Wineo 600 – een nieuw interieur in een handomdraai met PVC kliklaminaat

In de collectie Wineo 600 bevinden zich duurzaam click vinyl in verschillende uitvoeringen en formaten. Dat de fabrikant achter de duurzaamheid van Wineo 600 klik staat blijkt uit de lange garantie tijd van 20 jaar. Snelle installatie, lange levensduur en trendy design – de PVC kliklaminaat van Wineo is zeker de juiste keuze voor u! 

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Alle hout- en steendecors van Wineo 600 Wood en Wineo 600 Stone collecties zijn beschikbaar voor installatie met het kliksysteem. Deze hebben een breed scala aan toepassingen en technische kenmerken die kenmerkend zijn voor de duurzame Wineo klik PVC. Voor iedere toepassing is er een goed ontwerp met de juiste kwaliteiten te vinden!

Moderne hout- en steendessins voor elke smaak met Wineo PVC

Een hoogtepunt van de 600 collectie van Wineo is het kleurrijke en moderne houtdecor Wineo 600 Wood “Patchwork”. Het houten decor immiteert houten planken met verschillende lagen, waaronder beige, lichtblauw en olijfgroen. Het oppervlak heeft een ruw gezaagd reliëf en een schijnbaar afbladderende verf. Dankzij dit effect krijgt de vloer een modern uiterlijk. Of het nu gaat om een creatief kantoor of stadskamer, deze vloer staat overal goed. Een instressant design is ook de vloer Wineo 600 Wood “Polaris”. Het witte hout past perfect bij de Scandinavische stijl van inrichting. Het kan goed gecombineerd worden met lichte meubelen en een natuurlijk interieurontwerp. Van de stenen varianten is Wineo 600 Stone XL “Brooklyn Day” een interessante keuze. Dit lichte stenen design vormt een goede basis voor een modern kamerontwerp. Krijg een stedelijke uitstraling in uw ruimtes, zowel thuis als op kantoor, met Wineo 600 PVC laminaat.

Het klikvinyl laminaat is geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen

De Wineo 600 is geen uitzondering. Het is geschikt voor commerciële doeleinden, maar ook voor thuisgebruik. In de woonruimte is de click laminaat bestand tegen zelfs de zwaarste belastingen. In commerciële ruimtes is het geschikt voor normale belasting. Daarom is het perfect om te leggen in kantoren, cafetaria’s of winkels. In de industriële sector kan de PVC click, dankzij serviceklasse 41, worden gelegd in de sector met weinig verkeer.

Praktisch, snel en gemakkelijk – de installatie met het kliksysteem

Aanleggen met de klikmethode heeft tal van voordelen. Aangezien de klik PVC vloer niet op permanente wijze gelegd is, kan deze eenvoudig weer worden verwijderd. Het is geen probleem met deze vloer, u kunt hem gewoon meenemen. Ook is het systeem zover ontwikkeld dat een doe-het-zelver het snel tot een succesvol eind brengt. Daarom bent u niet afhankelijk van een professional, maar kunt u het zelf gemakkelijk uitvoeren. Ook is het niet nodig om speciaal gereedschap te kopen of te lenen; het kan gelegd worden met gangbaar gereeschap. En het mooiste is dat de vloer meteen na installatie te betreden is. Het leggen veroorzaakt ook geen onnodig afval, dus van echt schoonmaken is geen sprake.

Oppervlak gereedmaken om de vloer te leggen

Voor de installatie moet het oppervlak zo gelijkmatig mogelijk zijn. Eventuele gaten en scheuren moeten opgevuld worden en hobbels afgevlakt. U doet er verstandig aan om alle resten van voorgaande vloerbedekking weg te halen, in het bijzonder lijmresten. Erg kleine hobbels kunnen worden gecompenseerd met een isolatiemat. Voor het leggen moet de vloer gereinigd zijn en eventuele steentjes moeten weggehaald zijn.

In slechts enkele stappen naar de nieuwe vloer naar de nieuwe vloer met een ‘klik’

Meet eerst de kamer. De vloer is eenvoudig in te korten voor de voor de afmetingen van de kamer. Met een goede planning kunt u verspilling to het minimum beperken. Houd er bij het plannen rekening mee dat uw Wineo 600 pvc kliklaminaat op 5 mm van alle wanden en vaste obstakels zoals verwarmingsbuizen bevindt. De vloeren kunnen dan eenvoudig gelegd worden door van het kliksysteem gebruik te maken. Leg de eerste rij met de veerzijde tegen de muur. Snij het laatste paneel in deze rij af op basis van de afstand van de geïnstalleerde rij en de muur. De rest van dit paneel kan worden gebruikt als de eerste plank van de tweede rij. Het moet echter minstens 30 cm lang zijn. U kunt nu het eerste paneel van de tweede rij verbinden met de eerste rij door het in de groef van de gerouteerde rij te plaatsen. Plaats het paneel in een hoek van 30 ° in de groef en druk het er voorzichtig in. Klop de twee panelen lichtjes op elkaar met een rubberen hamer. Ga zo door totdat je de vloer door de kamer hebt gelegd!

Bestel uw click PVC Wineo 600 nu online bij BRICOFLOR!

In onze winkel krijgt u uw PVC laminaat van de collectie Wineo 600 tegen een onverslaanbare prijs – dankzij onze beste prijsgarantie! U wilt uzelf persoonlijk overtuigen van de kwaliteit of kleur van uw gewenste product? Geen punt bij ons, bestel uw stalen bij ons en u weet het meteen. Mocht u een grotere partij nodig hebben dan kunt u gerust een offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon of via e-mail. We kijken uit naar uw bericht!

+ lees meer