Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Forbo Loose-Lay vinyl - Comfortable wonen met loose-lay vinyl

Er bestaat geen vloerbedekking die zonder veel moeite kan worden gelegd en tegelijkertijd stabiele prestaties levert bij zware belasting? Fout! Loose-Lay Vinyl van Forbo kan nog meer. Naast de bijzonder eenvoudige installatie methode beschikt de flexibele designvloer ook over uitstekende technische en optische eigenschappen die zelfs uw zwaar belaste oppervlakken doen schitteren. Vertrouw op de jarenlange ervaring van de ervaren merkfabrikant en neem uw renovatieproject in eigen handen met Loose-Lay Vinyl!

Lees verder

Forbo

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Grenzeloze mogelijkheden met Loose-Lay vinyl - Moderne vloeroplossingen van Forbo

Terwijl klikvinyl beschouwd wordt als een van de gemakkelijkste installatiemethoden voor thuis- en hobby klussers, overtuigt het praktische Loose-Lay Vinyl ook met een eenvoudig verbindingsmechanisme. Dankzij het hoge eigen gewicht hecht de chique designvloer zich als vanzelf aan de ondervloer en kan hij in bijna alle ruimtes zonder lijm of grote inspanning worden gebruikt.

Forbo's Loose-Lay Vinyl is niet alleen verkrijgbaar in verschillende gebruiksklassen en voor ondergronden die aan verschillende belastingen onderhevig zijn, maar biedt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende stijlen, formaten en constructies. Zo maakt Forbo het u mogelijk om in een paar eenvoudige stappen uw kamers een compleet nieuwe uitstraling te geven, die u naar eigen smaak kunt veranderen. Omdat de loose-lay design vloerbedekking op elk moment weer kan worden opgenomen en vervangen zonder resten achter te laten!

Het transformatie talent - Kamers opnieuw inrichten met vinylvloeren

Marktgigant Forbo biedt zijn Loose-Lay vinyl aan in een uitzonderlijk brede waaier van dessins die passen bij alle smaken en woonstijlen. Geavanceerde print- en embossing processen maken van de vinylvloer een echte transformatie professional. De veerkrachtige vloeroplossing is gemodelleerd naar de natuurlijke materialen steen en hout en reproduceert hun zachte structuren en nerven tot in het kleinste detail. Of u nu wilt gaan voor een rustieke eik variant of een fijne marmerimitatie, het Loose-Lay Vinyl van Forbo kan vrijwel elk materiaal optimaal reproduceren, zodat u het verschil met het blote oog nauwelijks kunt zien.

Als u van stijlvol en tijdloos elegant houdt, kunt u zich bijvoorbeeld uitrusten met Forbo Allura Flex 1,00 mm Loose-Lay Vinyl in "9096 Red Cherry". Met zijn roodachtige ondertoon en zachte nerven staat de imitatie van authentiek kersenhout garant voor een gezellige sfeer in de kamer, die kan worden aangevuld met een hele reeks verschillende meubelstukken. Het Forbo Allura Flex 0,55 mm "9326 Classic Beech" decor is al even universeel toepasbaar. Het lichtbruine imitatie hout past goed bij zowel witte als donkere interieurs en kan naar wens op verschillende manieren worden geënsceneerd.

Het juiste design voor elke ruimte - Product overschrijdende decors van Forbo

Om u in staat te stellen uw vloer nog beter aan uw individuele behoeften aan te passen, zijn de meeste decors van Loose-Lay vinyl vloeren ook verkrijgbaar in andere vinyl varianten. Veel van de ontwerpen zijn ook verkrijgbaar als klikvinyl of in de zelfklevende versie. Dit betekent dat u het ontwerp kunt kiezen dat het best bij u past, afhankelijk van de aard van de ruimte en de kamer. Ook de vorm van uw nieuwe vloer kunt u helemaal zelf bepalen! De mooi gevormde vinyl vloeren van Forbo zijn niet alleen verkrijgbaar als klassieke plank, ook vinyltegels geven uw ruimtes een unieke uitstraling waar u lang plezier van zult hebben!

Voordelig losliggend vinyl - Technisch up to date

Om ervoor te zorgen dat u er niet alleen in slaagt uw pand optisch op te waarderen, maar tegelijkertijd ook in technische zin van de renovatie profiteert, heeft Loose-Lay Vinyl van Forbo talrijke eigenschappen die uw dagelijks leven bij elke stap gemakkelijker maken. Afhankelijk van de gekozen slijtageklasse is de vloerbedekking in zelf liggend design uiterst robuust en bestendig. Ondanks het los leggen krijgt u een stevige ondergrond en een optimaal draagvermogen voor uw oppervlakken. Om dit te bereiken is de structuur van het synthetische product voortdurend herzien en van versterkende kenmerken voorzien. Een slipvaste onderzijde in combinatie met een bijzonder hoog eigen gewicht zorgt ervoor dat u over een veilige ondervloer beschikt waarvan de oppervlakte composiet zelfs onder sterke invloeden geen gevaar loopt weg te glijden.

Bovendien wordt Loose-Lay Vinyl van Forbo gekenmerkt door zijn onwrikbare kwaliteit en hoge waarde, wat niet in de laatste plaats te merken is aan de vele veiligheidsvoorzieningen. Individueel, flexibel en innovatief, u kunt uit de verschillende collecties van Forbo de vloer kiezen die het beste bij u en de eisen van uw oppervlakken past. Laat u overtuigen door de talrijke technische kenmerken en ontdek de exquise collecties van Forbo!

Forbo Allura Flex 0,55 - Veilige prestaties op alle gebieden

De Forbo Allura Flex 0.55 collectie biedt een goed alternatief voor drukbezochte woonruimtes. De converteerbare design vloerbedekking heeft een 0,55 mm dikke slijtlaag die de schade van het hectische dagelijkse leven voorkomt en uw vloer jarenlang egaal houdt. Met een totale dikte van 4,0 mm kan de vloer op een slimme manier onder deuren worden gelegd zonder dat er duur schuurwerk nodig is. Dankzij zijn robuuste karakter kan de vinylvloer vooral schitteren in uw drukke woonkamer of hal (GK 23). Daarnaast is hij echter ook geschikt voor installatie in matig belaste contact ruimtes waar de vloer slechts weinig hoeft te worden stilgelegd (GK 33).

Forbo Allura Flex 1.0 - Robuuste vinyl vloerbedekking voor zware belasting

Een nog robuustere vloer optie is beschikbaar met de zelfklevende vinylvloeren van de Forbo Allura Flex 1.0 collectie. Een slijtlaag dikte van 1,0 mm, in combinatie met de PUR-oppervlak afwerking, zorgt dit voor een bijzonder resistent oppervlak dat zelfs bestand is tegen de impact van zware machines en belastingen in de industriële sector (GK 23/34/42). Dankzij de bijzonder hoge opbouw van 5,0 mm hoeft u de ondervloer niet minutieus te egaliseren en kunt u kleine oneffenheden voorzichtig overbruggen.

Forbo Allura Ease - Betrouwbare design vloerbedekking voor elke situatie

Ook met de vinyl vloerbedekkingen uit de Forbo Allura Ease collectie krijgt u een stabiele uitstraling en een uitstekende look. Een 0,70 mm dikke slijtlaag beschermt de 5 mm dikke vinyl vloer tegen mogelijke krassen en slijtage schade, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vlakheid van uw oppervlak, zelfs in drukkere zones. Tegelijkertijd maakt een PUR afwerking schoonmaken en onderhoud gemakkelijker, zodat u volledig ontspannen door het leven kunt gaan, zelfs in het dagelijks leven.

Loose-Lay vinyl installatie - De juiste voorbereiding

Voordat u begint met het leggen van een vinyl vloer, moet u een paar voorbereidende stappen nemen die u zullen helpen om naderhand een nog eleganter vloer beeld te krijgen. Vooral thuis- en hobby klussers hebben baat bij een nauwkeurige planning van de installatiewerkzaamheden en kunnen zo mogelijke fouten van bij het begin vermijden. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, moeten de planken of tegels 24 uur van tevoren in de kamer worden gebracht om te worden gelegd. Pak het materiaal uit en schik het in kleine stapeltjes in de betreffende kamer. Hierdoor kan de vloer voldoende acclimatiseren en wordt latere schade door barsten voorkomen.

Bovendien moet u alle oneffenheden en onzuiverheden uit de ondervloer verwijderen. Afhankelijk van de installatiehoogte van uw zelf gelegde designvloer kunnen de kleinste deeltjes en onregelmatigheden op het oppervlak te zien zijn en lelijke drukpunten veroorzaken. Daarom is het bijzonder belangrijk dat u het te leggen gebied van tevoren volledig schoonmaakt en goed reinigt.

Renovatie makkelijk gemaakt - het installeren van zelf-liggend design vloeren

Zodra u uw kamer hebt voorbereid op de installatie, kunt u uw Loose-Lay vinyl vloer gemakkelijk op de ondervloer leggen. Dankzij het zware gewicht en de slipvaste onderkant hecht de vinylvloer zich als vanzelf aan de ondervloer en moet hij aan de randen hooguit met een kleefmiddel worden vastgezet. In het algemeen kunt u de planken echter gewoon tegen elkaar op de vloer leggen en er direct op lopen zoals u gewend bent. Loose-Lay Vinyl biedt u ook de mogelijkheid om opwindende vloerpatronen te creëren zoals visgraat- en dambordpatronen en om uw creativiteit de vrije loop te laten door af te zien van tand- en groef bevestiging.

Verantwoordelijkheid nemen - Duurzaam vinyl laminaat van Forbo

Als een van de toonaangevende fabrikanten van veerkrachtige vloerbedekkingen vindt Forbo dat het zijn plicht is om zijn steentje bij te dragen aan het milieu. Duurzaamheid speelt een centrale rol in het bedrijf en wordt altijd in gedachten gehouden bij elke stap van het fabricage- en productieproces. Vinyl Afval wordt waar mogelijk gebruikt bij de productie van nieuwe vloerbedekkingen, zodat een bewuste stap kan worden gezet in de richting van een circulaire economie. Bovendien wordt het vinyl altijd dicht bij de grens in Europa geproduceerd en is het dus onderworpen aan de gebruikelijke vereisten. Om de veranderlijke oppervlakken van vinyl vloeren van Forbo niet te hoeven missen in meer gevoelige gebieden, gebruikt de fabrikant alternatieve bio plastificeer middelen voor de elasticiteit van zijn bekledingen.

Forbo Loose-Lay vinyl - Koop innovatieve design vloeren bij Bricoflor!

Wilt u vandaag nog beginnen met de renovatie van uw pand en uzelf uitrusten met het praktische Loose-Lay Vinyl van Forbo? Ontdek dan gewoon uw favoriete decors in onze BRICOFLOR online shop en laat u inspireren door de talrijke interieur inrichtingsmogelijkheden! Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vriendelijke en bekwame medewerkers, die u graag zullen helpen per e-mail, telefoon of via ons contactformulier.

Als u een groter oppervlak met de veelzijdige designvloer wilt bekleden, neem dan contact met ons op voor een individuele offerte, waarbij u uiteraard profiteert van onze beste prijsgarantie. Grijp uw kans om uw woondromen waar te maken en ontdek vandaag nog uw nieuwe Loose-Lay Vinyl bij BRICOFLOR!