Gerflor loose lay PVC - een keuze voor kwaliteits vinyl vloeren

De Franse fabrikant Gerflor staat er bekend om lees meer

1 - 20 z 57 Producent

Met meer dan 70 jaar ervaring en een wereldwijde aanwezigheid, is Gerflor een onmisbare speler geworden op de vloerenmarkt. Gerflor is een top fabrikant van PVC laminaat vloeren, en stelt haar sterke reputatie en vakkennis ten toon in diverse collecties vloerelementen. Deze vloerelementen zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook beschikbaar in een breed palet van kleuren, tinten, en texturen. Van diverse sferen hout, tot natuursteen. Ook zijn de vloerpanelen geschikt voor elke situatie, met dat er voor thuisgebruik, commercieel gebruik, en zelfs industrieel gebruik producten beschikbaar zijn.

Moderne designs voor iedere ruimte - Gerflor Senso Natural loose lay vinyl vloeren

De selectie designs van deze loose lay PVC vloeren bewijst dat Gerflor precies weet wat haar klanten verlangen. Zowel hout als steen designs, van heldere beuk, tot donkere keramiek, kunt u alles wat uw hart begeerd vinden in deze collecties. Gerflor heeft nauwe banden met ontwerpers en grafisch vormgevers van overal op de wereld om u de laatste en grootste trends te kunnen bieden. Dit stelt hen ook in staat de anticipatie te scheppen voor "the next big thing" van Gerflor. Nieuwe kleuren, texturen, en designs zijn altijd in ontwikkeling, om een nóg completer aanbod van producten aan te kunnen bieden. De designs zijn ontwikkeld om er uit te zien alsof ze de oppervlakte structuur van echt hout of steen hebben. Deze imitatie is zo doeltreffend door de aandacht voor detail in reproductie van de textuur van de natuurlijke materialen waar de vloerdesigns hun inspiratie vandaan halen. Gerflor presenteert daarmee patronen en kleuren, die nog die sterke verbintenis met de natuur hebben, en daardoor die natuurlijke charme van warme, zachte kleuren overbrengen en zo een contrastrijke atmosfeer creëren. Met het brede palet van designs, kleuren, tinten, details, texturen, en kleuren waar in deze loose-lay vinyl vloeren beschikbaar zijn, bewijst Gerflor nogmaals haar toewijding naar het maken van hoge kwaliteit producten.

Vinyl vloeren van Gerflor - Hoge kwaliteits eigenschappen

Gerflor bied hoogwaardige en duurzame vloer die gebruikt kan worden in verschillende situaties. De PVC vloeren zijn, dankzij de hoge slijtklasse en stabiele constructie, stevig en duurzaam. De vloeren zijn slip verminderend en brandwerend, hetgeen ze een veilige en betrouwbare toevoeging maakt aan iedere ruimte. De loose lay PVC vloeren zijn gecoat met een PUR oppervlaktebehandeling wat het contactgeluid en de kansen op beschadigingen, in de vorm van krassen, schuren, en deuken, verminderd. Deze oppervlaktebehandeling geeft de vloer ook een gesealde beschermlaag, waardoor een deel van de vloeren ook toepasbaar is in vochtige en natte ruimtes, zoals badkamers en keukens. Bovendien zorgt het dat de vloerelementen makkelijk schoon te maken zijn. Slechts een basis schoonmaakroutine is voldoende om uw Gerflor PVC vloer in topvorm te houden.

Een scala aan Gerflor vinyl vloer collecties - verschillende PVC vloer designs

Hoewel er verschillende loose lay vinyl collecties zijn in het brede productgamma van Gerflor, zijn er enkele die er nóg hoger bovenuit steken. Alle collecties hebben de eigenschappen die Gerflor als standaard hanteerd, en bieden voortreffelijke designs en complex geëmboste oppervlakken die uitmunten in natuurlijk aanvoelen. Met diverse desins om uit te kiezen, is iedere collectie uniek.

Senso Adjust - eenvoudig PVC vloeren verleggen van hoge kwaliteit

De loos-lay vinyl laminaat vloeren van de Senso Adjust collectie zijn de innovatie van het jaar. De Senso Adjust collectie is specifiek geschikt voor zowel thuisgebruik als industrieël gebruik, en dankzij de zelf leggende eigenschappen is de installatie ook een van de makkelijkste systemen op de markt. Voor de installatie van een Gerflor Senso Adjust PVC vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een liniaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. Maar een Gerflor Senso Adjust vloer is niet alleen makkelijk te installeren, deze hoge kwaliteit vloeroplossing is ook prachtig om te zien. De premium look en feel brengen een high end sfeer naar uw ruimte. Top kwaliteit, prachtig, en eco vriendelijk, dat zijn de kernwaarden van de Gerflor Senso Adjust collectie.

Creation 70 X'Press - Vinyl vloer wat eenvoudig en snel gelegd kan worden

Gerflor is een van de wereld marktleiders op het gebied van hoge kwaliteit PVC laminaat, en heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, en steeds weer verbeteren van haar vloeren, om iedere ruimte te kunnen vullen met authentiek ogende vloeren. Hier gaat de hoogste kwaliteit hand in hand met natuurlijke, karaktervolle designs. Een Gerflor Creation 70 X'Press vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, dus u kiest voor een prijs winnende designvloer van de hoogste kwaliteit.

Gerflor loose lay vinyl is ecologisch en milieuvriendelijk verantwoord

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar vinyl laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Gerflor is ook toegewijd aan het gebruik van zuivere, en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen, wat bijdraagt aan de 100% recycleerbaarheid van de eindproducten, en zo de ecologische voetafdruk minimaliseert. De fabrieken waarin Gerflor haar producten maakt zijn opvallend ecologisch verantwoord, en voldoen volledig aan de Europese standaards en wetgeving. Bovendien hebben de vloeren van Gerfor een A+ emissie label, wat wil zeggen dat ook de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft. De weekmakers die gebruikt zijn in het productieproces van dit loose lay PVC zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Ook heeft Gerflor een speciaal programma op poten gezet dat haar klanten helpt bij het weggooien van oude vloeren, wat niet alleen de recycleerbaarheid van de producten ten goede komt, maar ook u zelf de touwtjes in handen geeft, zodat u er zéker van kan zijn dat uw vloer minimale impact heeft op het mileu.

Snelle, makkelijke, en innovatieve installatie van loose lay PVC vloeren

Zowel betaalbaar als makkelijk te installeren. Dat komt door het makkelijke legsysteem wat Gerflor toepast in haar vinyl laminaat, wat de preparatie van de ondervloer tot een minimum beperkt. Loose lay PVC is modern, trendy, en innovatief, en daarom ook uiterst populair bij doe-het-zelf renovaties. Maar makkelijke installatie is natuurlijk niet het enige wat Gerflor te bieden heeft. Ook de kwaliteit van het oppervlak en de algehele constructie zijn uitstekend. Door simpelweg de vloerelementen op hun plaats te leggen, kunt u in no time een hele ruimte van een nieuwe vloer voorzien. Er zijn geen speciale lijmen of gereedschappen nodig, en kan gedaan worden zelfs door iemand met weinig of geen voorgaande ervaring in het installeren van vloeren. Het inhuren van een vakman is dus verleden tijd. Gerflor PVC vloeren legt zich toe op het méér bieden dan slechts een vloer: een product dat aangenaam en gebruikersvriendelijk is door de hele productcyclus.

BRICOFLOR verkoopt alle Gerflor collecties van loose lay vinyl

In de online shop van BRICOFLOR vindt u de nodige materialen voor al uw renovatieprojecten. BRICOFLOR levert hoge kwaliteit vloerelementen, gemaakt met toewijding, expertise, en innovatie. Deze eigenschappen komen ook terug in de Gerflor collecties die u vindt in onze online catalogus. Omdat wij alle collecties leveren die Gerflor op dit moment in haar assortiment heeft, heeft u keuze uit zo veel kleuren, tinten, patronen en texturen, dat wat u zoekt, er zeker tussen zit.

Plus icon lees meer