Close icon

Gerflor looselay PVC: De keuze voor kwaliteit PVC vloeren

Transformeer uw vloer met gemak en stijl met Gerflor's revolutionaire Looselay PVC! Geen lijm, geen zorgen - de unieke gri…

lees meer
-15%
In stock:
4,46 m²
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 73 Producten

Gerflor - Het topmerk voor PVC vloeren

Met meer dan 70 jaar ervaring en een wereldwijde aanwezigheid, is Gerflor een onmisbare speler geworden op de vloerenmarkt. Gerflor is een top fabrikant van PVC laminaat, en stelt haar sterke reputatie en vakkennis ten toon in diverse collecties vloerelementen. Deze vloerelementen zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook beschikbaar in een breed palet van kleuren, tinten, en texturen. Van diverse sferen hout, tot natuursteen. Ook zijn de vloerpanelen geschikt voor elke situatie, met dat er voor thuisgebruik, commercieel gebruik, en zelfs industrieel gebruik producten beschikbaar zijn.

Moderne designs voor iedere ruimte - Gerflor Senso Natural looselay PVC vloeren

De selectie designs van deze looselay PVC vloeren bewijst dat Gerflor precies weet wat haar klanten verlangen. Zowel hout als steen designs, van heldere beuk, tot donkere keramiek, kunt u alles wat uw hart begeerd vinden in deze collecties. Gerflor heeft nauwe banden met ontwerpers en grafisch vormgevers van overal op de wereld om u de laatste en grootste trends te kunnen bieden. Dit stelt hen ook in staat de anticipatie te scheppen voor "the next big thing" van Gerflor. Nieuwe kleuren, texturen, en stijlen zijn altijd in ontwikkeling, om een nóg completer aanbod van producten aan te kunnen bieden.

De designs zijn ontwikkeld om er uit te zien alsof ze de oppervlakte structuur van echt hout of steen hebben. Deze imitatie is zo doeltreffend door de aandacht voor detail in reproductie van de textuur van de natuurlijke materialen waar de vloerdesigns hun inspiratie vandaan halen.

Gerflor presenteert daarmee patronen en kleuren, die nog die sterke verbintenis met de natuur hebben, en daardoor die natuurlijke charme van warme, zachte kleuren overbrengen en zo een contrastrijke atmosfeer creëren. Met het brede palet van designs, tinten, details, texturen, en kleuren waar in deze looselay PVC vloeren beschikbaar zijn, bewijst Gerflor nogmaals haar toewijding naar het maken van hoge kwaliteit producten.

PVC vloeren van Gerflor - Hoge kwaliteits eigenschappen

Gerflor bied hoogwaardige en duurzame vloer die gebruikt kan worden in verschillende situaties. De PVC vloeren zijn, dankzij de hoge slijtklasse en stabiele constructie, stevig en duurzaam. De vloeren zijn slip verminderend en brandwerend, hetgeen ze een veilige en betrouwbare toevoeging maakt aan iedere ruimte.

De looselay PVC vloeren zijn gecoat met een PUR oppervlaktebehandeling wat het contactgeluid en de kansen op beschadigingen, in de vorm van krassen, schuren, en deuken, verminderd. Deze oppervlaktebehandeling geeft de vloer ook een gesealde beschermlaag, waardoor een deel van de vloeren ook toepasbaar is in vochtige en natte ruimtes, zoals badkamers en keukens. Bovendien zorgt het dat de vloerelementen makkelijk schoon te maken zijn. Slechts een basis schoonmaakroutine is voldoende om uw Gerflor PVC vloer in topvorm te houden.

Een scala aan Gerflor PVC collecties - verschillende PVC vloer designs

Hoewel er verschillende loose lay collecties zijn in het brede productgamma van Gerflor, zijn er enkele die er nóg hoger bovenuit steken. Alle collecties hebben de eigenschappen die Gerflor als standaard hanteerd, en bieden voortreffelijke designs en complex geëmboste oppervlakken die uitmunten in natuurlijk aanvoelen. Met diverse desins om uit te kiezen, is iedere collectie uniek.

Senso Adjust - eenvoudig PVC vloeren verleggen van hoge kwaliteit

De looselay PVClaminaat van de Senso Adjust Premium Easy collectie zijn de innovatie van het jaar. De Senso Adjust collectie is specifiek geschikt voor zowel thuisgebruik als industrieël gebruik, en dankzij de zelf leggende eigenschappen is de installatie ook een van de makkelijkste systemen op de markt. Voor de installatie van een Gerflor Senso Adjust PVC vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een liniaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. Maar een Gerflor Senso Adjust vloer is niet alleen makkelijk te installeren, deze hoge kwaliteit vloeroplossing is ook prachtig om te zien. De premium look en feel brengen een high end sfeer naar uw ruimte. Top kwaliteit, prachtig, en eco vriendelijk, dat zijn de kernwaarden van de Gerflor Senso Adjust collectie.

Creation 70 X'Press - PVC vloer wat eenvoudig en snel gelegd kan worden

Gerflor is een van de wereld marktleiders op het gebied van hoge kwaliteit PVC laminaat, en heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, en steeds weer verbeteren van haar vloeren, om iedere ruimte te kunnen vullen met authentiek ogende vloeren. Hier gaat de hoogste kwaliteit hand in hand met natuurlijke, karaktervolle designs. Een Gerflor Creation 70 looselay PVC beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, dus u kiest voor een prijs winnende designvloer van de hoogste kwaliteit.

Gerflor looselay PVC: De bestseller van BRICOFLOR

Bij het kiezen van vloerbedekking voor uw huis, wilt u iets dat er goed uitziet en gemakkelijk te installeren is. Met onze PVC laminaat, hoeft u niet te kiezen tussen stijl en gebruiksgemak. Het losliggende PVC vloeren zijn eenvoudig te leggen, waardoor u veel tijd bespaart. Bovendien kunt u met de brede keuze aan kleuren en patronen uw creatieve verbeelding de vrije loop laten.

Onze PVC laminaatvloeren zijn niet alleen stijlvol en gemakkelijk te leggen, maar hebben ook uitstekende technische eigenschappen. Ze zijn breed inzetbaar en blijven er lang als nieuw uitzien. Bij BRICOFLOR hebben we een ruime keuze aan kwaliteitsproducten om uit te kiezen. We begrijpen echter dat het aanbod overweldigend kan zijn, daarom zijn we er om u te helpen bij het maken van uw keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies of om een sample te bestellen. Ons team staat klaar om u te helpen via telefoon, e-mail of terugbelafspraak. Met onze PVC laminaatvloeren kunt u genieten van een stijlvolle en gemakkelijk te leggen vloer in uw huis.

Plus icon lees meer