Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Creation 70 X’Press loose-lay vinyl laminaat: kwaliteit en design gaan hand in hand

Een Gerflor Creation 70 X'Press vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Vele designs voor elke ruimte. En dat gaat niet ten koste van de kwaliteit! Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, dus u kiest voor een prijs winnende designvloer van de hoogste kwaliteit.

Geen filters geselecteerd
€ 41,52 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Gerflor is een van de wereld marktleiders op het gebied van hoge kwaliteit PVC laminaat, en heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, en steeds weer verbeteren van haar vloeren, om iedere ruimte te kunnen vullen met authentiek ogende vloerpanelen. Het gemak dat loose-lay vinyl geeft samen met de kwaliteit van Gerflor. Hier gaat de hoogste kwaliteit hand in hand met natuurlijke, karaktervolle designs.  

De prijs winnende designs van de Gerflor Creation 70 X’Press PVC laminaat collectie

De Gerflor Creation 70 X’Press collectie is bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische  verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteits zegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Deze loose-lay vinyllaminaat vloer zal u verbazen met haar veelzijdigheid, verfijnde details, en verbluffende kleuren. Gerflor biedt 15 designs in deze veelzijdige collectie, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. Creation 70 X’Press biedt een breed palet realistisch gedetailleerde designs voor uw renovatieprojecten. Omdat er zowel lichte als donkere designs zijn, bij zowel de steen designs als de hout designs, zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen. Elegante, donkere hout designs brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineer een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Ontdek deze geweldige collectie en kies uw favorieten!

Loose-lay vinyl vloerelementen: makkelijk te installeren en makkelijk te verwijderen

Het loose-lay PVC ontwerp van de Gerflor Creation 70 X’Press staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces makkelijker dan ooit te voren. Voor de installatie van een Gerflor Creation 70 X’Press vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een lineaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. De installatie van deze loose-lay vinyl laminaat vloeren kan door iedereen gedaan worden, zelfs als hij of zij weinig tot geen voorgaande ervaring heeft in het installeren van vloeren. Er is geen extra lijm of speciaal gereedschap, omdat de delen stevig samen passen zoals bij een puzzel. Omdat er geen lijm gebruikt wordt, is er ook geen droogtijd om rekening mee te houden. Na het leggen kan de vloer dan ook meteen in gebruik genomen worden.

Gerflor geeft om de natuur met hun ecologisch loose lay vinyl laminaat

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Creation 70 X’Press productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gecertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormen ze geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze loose lay vinyl vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste Europese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het, op een verantwoorde wijze, weggooien van een oude Gerflor vloer, zodat deze volledig gerecycleerd word tot een nieuwe vloer.

Creation 70 X’Press: duurzaam en betrouwbaar loose-lay PVC laminaat

Creation 70 X’Press is duurzaam, veelzijdig, en gaat lang mee dankzij een aan aantal uitstekende technische eigenschappen en de samenstelling. De geschiktheid voor installatie van vinyl laminaat in commerciële ruimtes en industriële situaties, aangetoond door de slijtklasse van 34/43, maakt deze vloer een uitstekende en veelzijdige oplossing voor veel situaties. In showrooms, kantoren, winkels, hotels, of in onderwijsinstellingen, deze vloeren leveren hoge prestaties, vele jaren lang. In al deze situaties voelt een Gerflor Creation 70 X’Press vloer zich prima thuis. Dat komt door de innovatieve constructie. De vloerelementen zijn 6 mm dik, waarvan meer dan 10%, 0,7 mm, slechts de slijtlaag is. Daar door zijn de vloeren uiterst vorm- en slijtvast, en weerstaan dagelijks gebruik met vlag en wimpel. Dankzij de PUR+ oppervlaktebehandeling zijn Gerflor Creation 70 X’Press loose lay PVC vloeren ook excellent bestand tegen deuken, schuren, en krassen. Ook tegen chemicaliën, bijvoorbeeld diegenen die gebruikt worden in de meeste commerciële schoonmaakmiddelen, schaden de vloer niet. De vloeren zijn bovendien brandwerend, slipverminderend, en waterbestendig, waardoor ze een veilige, betrouwbare keuze zijn voor iedere ruimte.

BRICOFLOR verkoopt de volledige Gerflor Creation 70 X’Press collectie

U kan de verschillende kleuren en texturen van deze loose-lay vinyl vloer bij ons online ontdekken. We hebben producten van alle topfabrikanten en leveren enkel de hoogste kwaliteit PVC laminaat. Maar niet alleen de Creation 70 X’Press collectie staat bij ons online: ook andere collecties van Gerflor en andere fabrikanten. Blader, vergelijk, bestel een sample, en bel of email voor een persoonlijke prijsopgave.

+ lees meer