Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Adjust - loose-lay vinyl laminaat, de nieuwste innovatie in vloerenland

De loose-lay vinyl laminaat vloeren van de Senso Adjust collectie zijn de innovatie van het jaar. De Franse fabrikant Gerflor is een van de wereld marktleiders in stijlvolle PVC vloeroplossingen. Haar productgamma is dan ook uiterst flexibel in toepassing. De Senso Adjust collectie is specifiek geschikt voor zowel thuisgebruik als industrieël gebruik, en dankzij de zelf leggende eigenschappen is de installatie ook een van de makkelijkste systemen op de markt. U kan alle planken en tegels in deze collectie natuurlijk bekijken, vergelijken, en bestellen op de site van BRICOFLOR.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Loose-lay vinyl vloerelementen: makkelijk te installeren en makkelijk te verwijderen

Het loose lay PVC van de Gerflor Senso Adjust collectie staat toe iedere tegel of plank te leggen, zonder dat het verbonden dient te worden met andere planken of tegels. Dit maakt het installatieproces makkelijker dan ooit te voren. Voor de installatie van een Gerflor Senso Adjust vloer zijn maar drie gereedschappen nodig: een stanleymes, een liniaal, en een duimstok. Ieder vloerelement is individueel te vervangen, wat de kosten en moeite die normaal gepaard gaan met een reparatie nihiliseerd. Maar een Gerflor Senso Adjust vloer is niet alleen makkelijk te installeren, deze hoge kwaliteit vloeroplossing is ook prachtig om te zien. De premium look en feel brengen een high end sfeer naar uw thuis, met een veelzijdigheid die andere producten ver achter zich laat. Deze top kwaliteit collectie is beschikbaar in diverse hout- en steendesigns, zoals "Sunny White" en "Pecan".

De los liggende vloeroplossingen van Senso Adjust: technisch geavanceerd en hoge kwaliteit

Gerflor Senso Adjust vloeren zijn slechts 4 millimeter dik, wat hen uiterst geschikt maakt voor renovaties. De los liggende vloerelementen kunnen geplaatst worden op vlakke oppervlakken, zoals een stortvloer of ondervloer, maar ook op, bij voorbeeld, een bestaande tegelvloer. Het gewicht van de tegels (7600 g/m²) zorgt er voor dat iedere tegel stevig op haar plaats blijft liggen. Het slijtvaste PUR behandelde oppervlak verzekerd u er van dat de vloer de beproevingen van het dagelijkse leven met vlag en wimpel doorstaat. Echter, in tegenstelling tot echt hout, blijft een Senso Adjust vloer er als nieuw uit zien met weinig tot geen extra onderhoud, en zijn elementen die toch beschadigd raken makkelijk te vervangen. Bovendien kan een Senso Adjust vloer tegen vocht en water, waardoor zij ook geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld een keuken of badkamer. En dankzij het unieke oppervlak van dit vinyl laminaat is het slipgevaar, wanneer de vloer nat is, ook tot een minimum beperkt. Maar dat is nog steeds niet alles, want deze unieke vloeroplossing is ook geluiddempend, én toepasbaar in combinatie met vloerverwarming.

Niet alleen stijlvol maar ook ecologisch verantwoord - Gerflor loose lay PVC laminaat

Het PVC laminaat dat een Gerflor Senso Adjust vormt, zijn niet alleen prachtig om te zien. Gerflor heeft er namelijk zorg voor gedragen dat haar producten ook 100% recyclebaar zijn, waardoor het niet alleen een goede keuze is voor uw ruimte, maar ook voor de natuur. Eco vriendelijk, maar zonder dat het gebruiksgemak of dessin daar onder lijdt, dat is het motto van Gerflor. Een ecologisch verantwoorde vloer, hoeft zeker niet onder te doen voor een vervuilend product van een concurrent. Want de planeet-vriendelijke vloeren van Gerflor zijn ook brandwerend, vrij van schadelijke chemicaliën, en makkelijk schoon te maken. Maar ook de productie gebeurt met minimale impact op het milieu. Top kwaliteit, prachtig, en eco vriendelijk, dat zijn de kernwaarden van de Senso Adjust collectie loose lay vinyl.

BRICOFLOR biedt hoge kwaliteit loose lay vinyl voor een uiterst competitieve prijs

Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit loose-lay vinyl zoals de Gerflor Senso Adjust, zoek niet verder dan BRICOFLOR. Onze online shop verwijderd de tussenhandel, zodat u de hoogste kwaliteit kan kopen voor de laagste prijs. BRICOFLOR heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vloerindustrie en heeft de kunst van het u de beste kwaliteit leveren, tot in de puntjes geperfectioneerd. Wees uitgenodigd onze online catalogus door te bladeren, te kijken en te vergelijken. Als u, voor het vergemakkelijken van de uiteindelijke keuze een sample wil zien en voelen met uw eigen ogen en handen, twijfel dan niet er een te bestellen. De samples worden rechtstreeks tot uw deur bezorgd, zodat u niet de buitenwereld hoeft te trotseren om naar een winkel te gaan.

+ lees meer