Close icon

Project Floors Looselay PVC: De moeiteloze vloeroplossing!

Wil je een vloer die zowel stijlvol als gemakkelijk te installeren is? Ontdek Project Floors Looselay PVC, dé oplossing vo…

lees meer
-57%
In stock:
165,6 m²
1 - 5 van 5 Producten

Looselay PVC van Project Floors: Eindeloze ontwerpmogelijkheden

Het Looselay PVC van Project Floors biedt u talloze ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte. De collecties Project Floors Looselay/30 en Project Floors Looselay/55 bieden een uitgebreide selectie van PVC vloer houtlook die kunnen worden gecombineerd met vrijwel elke interieurstijl. Naast warme bruintinten zijn er ook rustieke decors die een gezellige charme aan elke ruimte toevoegen. Daarnaast zijn er contrastrijke lichte en donkere houtdecors, evenals luxe houtvarianten die het assortiment aanvullen. Met het PVC laminaat van Project Floors creëert u authentieke oppervlakken die met het blote oog niet te onderscheiden zijn van hoogwaardige parketvloeren.

Zelfs qua gevoel lijken de elastische planken tot in het kleinste detail op het materiaal van hun natuurlijke tegenhangers. Dankzij geavanceerde productiemethoden worden zachte nerven en zelfs de fijnste knoesten voelbaar weergegeven op het oppervlak, wat resulteert in een nog natuurlijker totaalbeeld. Kies voor klassiek eikenhout-look, een subtiel PVC oppertvlak met een dennenlook of een moderne betonlook vloer. Geef uw ruimtes een compleet nieuwe uitstraling en ontdek de verschillende collecties van Project Floors in onze BRICOFLOR webshop!

Project Floors Looselay/30: De PVC collectie voor residentiële ruimtes

Het PVC laminaat van Project Floors Looselay/30 is speciaal ontworpen voor residentiële ruimtes en commerciële ruimtes met een lichte belasting (gebruiksklassen 23/31). Met een totale dikte van 4,2 mm heeft het Looselay PVC een slijtlaag van 0,3 mm die het gelijkmatige decorbeeld beschermt tegen krassen en slijtage. Bovendien is de hoogte van deze PVC vloeren zo gering dat de meeste deuren niet hoeven te worden geschuurd voor de installatie.

Ook technisch gezien overtuigt deze PVC vloer met hoogwaardige kwaliteitskenmerken. De heterogene planken zijn geclassificeerd met brandveiligheidsklasse Bfl-s1 en zijn dus moeilijk ontvlambaar. Daarnaast zijn ze voorzien van een bijzonder resistente PU-afwerking, waardoor de Looselay vloer zeer robuust en krasbestendig is. Dit maakt ook de reiniging een stuk eenvoudiger. Zelfs bij gebruik van gangbare huishoudelijke reinigingsmiddelen en een beetje water blijft het fijne oppervlak van het PVC onbeschadigd. Vergemakkelijk uw dagelijks leven en kies uit de ruime selectie decors van de Project Floors Looselay/30 collectie degene die het beste bij u en uw interieur past!

Project Floors Looselay/55: Looselay PVC voor intensief gebruikte ruimtes

Voor ruimtes die intensiever worden belast, biedt Project Floors een hoogwaardig alternatief: de Project Floors Looselay/55 collectie. Deze Looselay collectie is ontworpen om zelfs in industriële omgevingen vele uitdagingen aan te kunnen (gebruiksklasse 23/33/42). Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft de PVC vloer een slijtlaag van 0,55 mm, die moeiteloos bestand is tegen zware belastingen. Geschikt voor installatie op vloerverwarmingssystemen en voor gebruik met bureaustoelwielen (Type W), weerstaat het PVC laminaat vrijwel elke uitdaging.

Kies nu uw favoriete design en kleed uw ruimtes aan met het praktische PVC van Project Floors. Voor bijzonder opvallende accenten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het antracietkleurige PVC van Project Floors Looselay/55 "PW 3620". Het donkergrijze houtdecor oogt bijzonder elegant door zijn iets lichtere houtnerf en kan uitstekend worden gecombineerd met witte meubels. Een contrastrijke inrichting kan de donkere houtimitatie accentueren, maar ook een rustiek interieur kan, afhankelijk van de interieurstijl, goed samengaan met het design van Project Floors. Probeer verschillende combinaties uit en ontdek telkens opnieuw uw eigen smaak.

Project Floors Looselay PVC: Renoveer elke ruimte in een handomdraai!

Afhankelijk van de uitvoering kan de vloer van Project Floors bijna overal worden gelegd. Zelfs zwaar belaste ruimtes in de industrie kunnen worden bekleed met de Looselay PVC uit de Project Floors Looselay/55 collectie (gebruiksklassen 23, 33, 42). Maar ook woonkamers, eetkamers, slaapkamers of kantoorruimtes kunnen in een mum van tijd worden getransformeerd tot compleet nieuwe blikvangers met de elastische vloer van Project Floors.

In tegenstelling tot PVC van andere installatiesystemen kan Looselay uiterst snel en zonder lijm worden gelegd. Hierdoor kunnen zelfs doe-het-zelvers de renovatie in een handomdraai voltooien. Door het ontbreken van een kliksysteem kan de vloer eenvoudigweg naast elkaar op de ondergrond worden gelegd, zonder enige complicaties, en is de renovatie al voltooid. Door het hoge gewicht hebben de Looselay PVC tegels en -planken geen extra fixatie nodig. Bovendien kunnen individuele PVC vloer delen indien nodig worden verwijderd, vervangen of gereinigd. Laat u nu overtuigen door de Looselay collectie van het merk Project Floors!

De juiste voorbereiding - Stap voor stap naar nieuwe oppervlakken

Voordat u begint met het leggen, is het raadzaam om uw ruimtes grondig voor te bereiden. Aangezien PVC een thermoplastisch materiaal is, is het aan te raden om uw nieuwe vloerbedekking al 24 uur van tevoren in de betreffende ruimte te leggen. Door de Looselay collectie van Project Floors in kleine stapels naast elkaar te plaatsen, kan het voldoende acclimatiseren en op zijn werkelijke grootte uitzetten. Dit voorkomt latere scheuren bij temperatuurschommelingen en bespaart u zowel tijd als geld.

Daarnaast is het belangrijk om de ondergrond waarop u uw nieuwe PVC wilt leggen grondig schoon te maken. Dit omvat niet alleen het verwijderen van stof en vuil, maar ook het egaliseren van oneffenheden zoals gaten en scheuren. Met een egaliseermiddel kunt u de ondergrond egaliseren, waardoor u een oppervlak krijgt waarop uw Loose lay PVC vloer nog beter kan hechten.

Project Floors: Moderne PVC vloeren bij BRICOFLOR!

Wilt u uw renovatieproject niet langer uitstellen en het vandaag nog zelf aanpakken? Ontdek dan het uitgebreide assortiment Project Floors Looselay in onze BRICOFLOR online winkel en vind gemakkelijk uw favoriete vloer vanuit huis.

Bij vragen over onze PVC vloeren kunt u altijd terecht bij onze deskundige en vriendelijke klantenservice, en maak zels gebruik van onze gratis stalenservice voor een beter idee over de exacte kleuren. Zij staan voor u klaar via e-mail, telefonisch of via ons contactformulier. Als u een groter oppervlak met het handige Looselay van Project Floors wilt voorzien, kunt u contact met ons opnemen voor een individuele offerte met onze beste prijsgarantie. Geef uw ruimtes de kans om een geheel nieuwe uitstraling te krijgen en vind uw renovatiepartner bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer