Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Lijm PVC vloeren: perfect voor veel verkeer in de outlet

Onze gunstige prijzen zijn nu nog lager vandaar deze aanbiedingen. Hier vindt u tijdelijke aanbiedingen van te verlijmen PVC. Op deze producten krijgt u volledige garantie, net zoals bij alle andere producten in ons assortiment. Neem contact met ons op om te vragen naar de hoeveelheid! Dit kan eenvoudig via telefoon of met een e-mailtje.

Geen filters geselecteerd
origin-claim
€ 18,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Ruimtes in bedrijven die blootgesteld worden aan grote hoeveelheden belasting en druk hebben sterke vloerbedekking nodig. Extreem loopverkeer komt bijvoorbeeld voor in winkels, hotels, kantoren en openbare ruimtes. Voor deze ruimtes is er glue-down vinyl laminaat.

Glue down pvc laminaat met vele voordelen

Het lijm PVC laminaat is een zeer duurzaam en sterk product. De grote keuze in ontwerpen zorgt ervoor dat voor elke ruimte wel een lijm PVC vloeren te vinden is. Door het gebruik van hoge kwaliteits materialen bent u ervan verzekerd dat deze vloer lang mee gaat zonder lelijk te worden. De lage en sterke bouw van glue-down PVC laminaat maakt het stabiel, krasbestendig en makkelijk om schoon te maken. Daarnaast wordt het gevoel van moderne lijm vinyl planken versterkt door de innovatieve productie processen. Dit heeft als gevolg dat de oppervlakten steeds realistischer en natuurlijker eruizien. Bovendien is er een behandeling toegepast waardoor de oppervlakte krasbestendig gemaakt is. Terwijl de vloer compleet vlak is is er ook anti-slip op deze vloeren. Dit zorgt voor extra veiligheid in de ruimte.

Stijlvolle en natuurlijke designs – lijm PVC laminaat

Bij PVC laminaat hebt u de keuze uit vele practige designs die natuurgetrouw zijn. Voor iedere ruimte is er het juiste ontwerp te vinden. Dit betekent dat door de ontwikkeling over de jaren ondertussen bijna iedere kleur en textuur bestaat. Zo is het mogelijk voor iedere stijl of smaak een bijpassende design te vinden. Wij bieden u alleen de beste en hoogste kwaliteit aan.

Kwaliteit over de jaren – Glue-down PVC laminaat

In tegenstelling tot andere soorten PVC laminaat zijn er extra materialen nodig om deze vloer te plaatsen. Waaronder een speciale lijm voor PVC stroken en een zware roller om het geheel glad te strijken. Nadat de lijm verspreid is kunt u hier de planken op leggen en met de roller de vloer gladstrijken. Na het drogen zal de vloer niet meer kunnen bewegen en heeft u een stevige vloer die lang mee gaat. Omdat de vloer direct contact maakt met de ondergrond is vloerverwarming uitermate geschikt. Bovendien is de lijm en het PVC materiaal waterbestendig. Het is wel mogelijk om zelf de vloer te leggen. U zult hiervoor wel genoeg tijd moeten plannen en de handleiding goed doorlezen om dubbel werk te voorkomen.

Nu in de aanbieding bij BRICOFLOR – glue-down PVC laminaat

Op dit moment in de speciale aanbieding. Ook op deze producten geeft BRICOFLOR natuurlijk volledige garantie en de uitstekende klantenservice die u van ons gewend bent. Twijfel niet langer, want deze aanbiediedingen zijn zó weer weg.

+ lees meer