Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor lijm PVC vloeren – een vaste oplossing voor het sterkste resultaat vinyl

De grootste voordelen van een vinyl laminaat om te verlijmen zijn de prijs en de lage montagehoogte. Door deze aspecten bespaart u niet alleen geld, maar ook nog eens veel gedoe om hem goed aan te leggen. Het Franse bedrijf biedt u simpele opties waarbij er een sterk en goed resultaat geleverd wordt. Deze vloer is de ideale grond om zo u een voorbeeld te geven van kwaliteit.

Lees verder

Gerflor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De lijm pvc  planken en tegels zijn de basis voor een goede vloer geworden. De zelfklevende tegels waren een begin van een nieuw tijdperk waarbij Gerflor de grond heeft gelegd. Tegenwoordig biedt het bedrijf u verscheidene opties om uw ruimtes te decoreren, waarbij u uw fantasie op los kan laten gaan.

De innovatieve designs en kwaliteit die constant geleverd blijven worden, zijn de meest bekende aspecten van deze gigant. Gerflor is, ondertussen, in méér dan 100 landen te vinden die iedereen overtuigt met hun hoge kwaliteit vloeren. Overtuig nu nog uzelf met deze PVC laminaat vloeren van Gerflor en de hoge kwaliteit en de technische voordelen waar u van zult genieten bij het dagelijks gebruik.

Het vinyl laminaat van Gerflor om te verlijmen – vloeren voor een blijvend rendement

In onze online shop vindt u een aantal verschillende collecties van lijm PVC vloeren, die ieder met hun eigenschappen u verbazen zullen en zo tot een schitterend resultaat komen. Ieder design is ontworpen met een doel – een moderne uistraling creëren, dit zorgt voor de gewenste uistraling waar u natuurlijk naar zoekt. De stijlvolle hout en steen decoren zorgen voor een moderne look die, met hun scala aan talrijke kleuren, iedere ruimte kunnen opvullen.

Met de natuurlijke structuur, lijkt het net alsof u de conventionele variant geïnstalleerd heeft. U krijgt daarbij het warme gevoel, wat u zou hebben bij een laminaat of parket vloer, maar dan met de voordelen van het vinyl laminaat. U kunt eenvoudig bij iedere collectie, de juiste kleur vinden waarbij u comfortabel en gerust kan leven.

Gerflor Creation lijm PVC vloeren collecties – Creation 30, Creation 55 én Creation 70

Het vinyl laminaat om te verlijmen bestaat uit drie verschillende collecties, waarbij ieder een originele uitstraling met zich meebrengt om zo uw ruimte te voltooien. Iedere collectie heeft een breed scala aan kleuren en structuren die met hun technische aspecten u zullen verbazen. Iedere collectie is voorzien van een palet, waarbij de kleuren lopen van lichte kleuren, tot aan donkere hout en tegel uitstralingen.

Met de lichte en frisse kleuren, kunt u een moderne en heldere uitstraling scheppen in uw ruimte. Dit zorgt voor een positieve look van uw ruimte, die eenvoudig te combineren is met het desbetreffende lijm pvc vloer. U kunt daarbij, met de donkere kleuren, een gezelligere en knusse sfeer scheppen door het te combineren met de gemoedelijke kleuren. U kunt met de tegel variant ook een totaal andere uitstraling ontwikkelen, waarbij u een nette en deftige look creëert. U heeft hierdoor nog meer keuze, welke uitstraling en wat voor idee u wilt maken, door het grote palet aan kleuren en structuren.

De voordelen van het vinyl laminaat van Gerflor zorgen voor een technisch hoogstandje

Niet alleen de optische aspecten zijn van hoge kwaliteit, daarnaast zijn ook de technische aspecten van dit PVC laminaat een waar genoegen om te gebruiken. Iedere vloer en soort is voorzien van een sterke slijtlaag, per collectie verschilt dit van 0,3 mm tot aan 0,7 mm. Met deze verschillende slijtlagen wordt ermee aangeduidt dat de verschillende vloeren te gebruiken zijn bij ander loopverkeer.

De collecties kunnen gebruikt worden vanaf ieder residentieel gebied tot aan industrieel gebruik. Dit is natuurlijk per collectie verschillen waarbij u moet opletten of dit mogelijk is tot aan het desbetreffende loopverkeer. Het lijm PVC vloer zorgt voor een groot comfort wat zorgt dat u lang genieten kan van uw nieuwe vloer. Iedere vloer is bestemd voor een thuisgebruik van bureaustoelen, die zonder enige moeite erop los kunnen worden gelaten.

Verder is ieder design geschikt om te plaatsen met vloerverwarming, waardoor u zelfs in de wintermaanden een aangenaam loopcomfort creëert. Het antistatisch effect zorgt daarbij ook nog een ervoor dat er geen elektrische schokken ontwikkelen. U kunt daarbij nog ervan uitgaan dat u veilig bent, aangezien het vinyl laminaat voorzien is van een brandwerend certificaat van Bfl-s1.

Dit certificaat wordt uitgereikt aan vloeren die een goede brandvertragende werking hebben. Deze technische aspecten vergroten de veiligheid en het comfort alleen maar, waardoor u meer en meer kan genieten van uw vloer.

Ecologie en milieuvriendelijkheid – een standaard waar het vinyl laminaat van Gerflor zich aan houdt

Gerflor kijkt altijd naar de ontwikkelingen wat betreft milieu en ecologie. Daar hebben ze voor gezorgd, dat hun vloeren aan alle Europese eisen voldoen en zo uw gezondheid en die van uw naasten, niet schaden zullen. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat uw vloer aan de gezondheidsaspecten voldoet en ervoor zorgt dat u zonder enige zorgen of moeilijkheden kunt genieten van uw nieuwe vloer. De vloer is daarom ook voorzien van een A+ certificaat, wat aantoont dat dit PVC laminaat van zeer hoge kwaliteit is, met minimale emissie.

Gerflor lijm PVC vloeren – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Het palet van verschillende collecties en kleuren van Gerflor vinyl laminaat zorgt voor een grote keuze aan designs waar u van genieten kan. Met onze beste prijsgarantie krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, maar betaalt u daarbij ook niet te veel voor uw nieuwe renovatie. Heeft u nog geen exacte keuze kunnen maken, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, waarbij u een voorproefje krijgt en de vloer al ervaren kan!

Als uw keuze van lijm PVC vloer daarna nog niet zeker is, dan kunt u ons eenvoudig contacteren via onze mail of via het telefoonnummer. Ons competente service team zal u daarbij helpen om de juiste keuze te maken. Voor grotere orders kunt u ook nog een persoonlijke offerte aanvragen, waardoor u een nóg scherpere prijs krijgen kan voor uw nieuwe vloer. Aarzel niet langer en wij horen graag van u!