Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Gerflor Creation 55: meer dan lijm PVC vloeren

Gerflor gebruikt haar expertise om uiterst gevarierde li…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Met deze vloeren zal u dryback vinyl vinden dat lang mee gaat, van hoge kwaliteit is, en uiterst aantrekkelijk oogt, en u zal inspireren. De Gerflor Creation 55 collectie heeft een indrukwekkende lijst uitstekende technische specificaties, robuste eigenschappen, en een breed design spectrum. Lijm PVC vloeren van de Gerflor Creation 55 collectie is méér dan slechts nog een PVC vloer – kijk zelf en laat u verbazen.

Een vinyl laminaat vloer voor diverse ruimtes door de verscheidenheid aan designs

Dankzij de lijm PVC vloer van de Gerflor Creation 55, kan u een PVC laminaat vloer hebben in vrijwel elke ruimte. Dankzij de slijtklasse van 33/42 kan deze designvloer toegepast worden in diverse ruimtes. Deze hoge slijtklasseaanduiding geeft namelijk aan dat de vloer geschikt is, niet alleen voor thuisgebruik, maar ook in commerciële ruimtes met veel voetverkeer en industriële ruimtes met gemiddeld voetverkeer. De Gerflor Creation 55 PVC laminaat collectie heeft vele duurzame en stabiele eigenschappen, zoals de 5 mm dikke basis, met daar bovenop een slijtlaag van 0,55 mm. Plus een PUR+ oppervlakte behandeling. Dit alles maakt deze vloerelementen stevig, rubust, en uiterst vormvast. Bovendien is een Creation 55 vloer uitzonderlijk goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken. Ook op het gebied van brandeigenschappen en antislipeigenschappen scoort een Gerflor Creation vloer hoog, waardoor ze een veilige keuze zijn voor uw woning, of commerciële ruimte. In een (thuis)kantoor, bijvoorbeeld. Want ook bureaustoelen zijn geen competitie voor deze vloeren: ze blijven er als nieuw uitzien. Een ander veel voorkomend probleem is dat vinyl laminaat niet samen gaat met vloerverwarming. Maar ook daarvan heeft een Creation 55 vloer geen last. De warmtegeleiding is namelijk zo goed, dat het de efficiëntie van vloerverwarming niet aantast. Een Gerflor Creation 55 vloer is dus niet een standaard PVC laminaat vloer, maar een die geschikt is voor vrijwel iedere ruimte én er uitzonderlijk goed uit ziet.

Hout of steen: de Gerflor Creation 55 collectie heeft het in grote variëteit

De Gerflor Creation 55 collectie vinyl laminaat is indrukwekkend dankzij de gedetailleerde reproductie van de natuurlijke textuur van hout en steen. Door de brede variëteit van hout en steen designs, heeft u de keuze van iedere stijl die u maar wenst. Beschikbaar in meer dan 60 verschillende designs, is er een passende keuze voor iedere smaak, stijl, en sfeer. Van zachte beige tinten die een ruimte verhelderen, tot diepe, rijke bruin tinten die een rustieke sfeer geven. Maar ook de minerale designs zijn bepaald niet ondervertegenwoordigd. Van stijlvol moderne betontinten tot tijdloze hardsteen, deze collectie heeft het allemaal. En niet alleen de kleur is met opvallende accuraatheid gerepliceerd, ook de oppervlaktestructuur van zowel de hout als de steen designs dryback PVC voelt overtuigend echt aan. U haalt dus echt een kwaliteitsproduct in huis dat, zonder enige twijfel, moeiteloos uw wensen op gebied van esthetische prestatie en praktischheid zal voldoen.

Een slijtvaste vloer die lang mee gaat: lijm PVC vloeren

De Gerflor Creation 55 collectie bestaat uit te lijmen vloerelementen, ookwel "dryback" of "glue-down" genoemd, en is daarmee uiterst geschikt voor toepassingen die zware belasting met zich mee nemen, bijvoorbeeld industriële en commerciële toepassingen. Die uitzonderlijke slijtvastheid komt door het feit dat ze uiterst dik zijn, en een extra laag lijm vereisen. Lijm PVC vloer tegels en stroken zijn een permanente oplossing vanwege de uitzonderlijk sterke lijmlaag. Bijgevolg is dat ze op vrijwel elke ondergrond gelegd kunnen worden, mits goed geprepareerd. Dit bovendien zonder speciaal gereedschap. Installatie is simpel en snel, waardoor de nieuw gelegde vloer vrijwel meteen in gebruik genomen kan worden.

Gerflor Creation 55 is milieuvriendelijk vinyl laminaat vanwege de ecologische productie

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar PVC laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het milieu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Gerflor is ook toegewijd aan het gebruik van zuivere, en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen, wat bijdraagt aan de 100% recycleerbaarheid van de eindproducten, en zo de ecologische voetafdruk minimaliseert. De fabrieken waarin Gerflor haar producten maakt zijn opvallend ecologisch verantwoord, en voldoen volledig aan de Europese standaards en wetgeving. Bovendien hebben de vinyl laminaat vloeren van Gerfor een A+ emissie label, wat wil zeggen dat ook de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft. De weekmakers die gebruikt zijn in het productieproces zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Ook heeft Gerflor een speciaal programma op poten gezet dat haar klanten helpt bij het weggooien van oude vloerpanelen, wat niet alleen de recycleerbaarheid van de producten ten goede komt, maar ook u zelf de touwtjes in handen geeft, zodat u er zéker van kan zijn dat uw vloer minimale impact heeft op het mileu.

Vind Gerflor Creation 55 Dryback PVC vloeren bij BRICOFLOR

Wij werken al vele jaren samen met Gerflor en kunnen hun beste producten leveren voor de laagste prijs die er online te vinden is. Alle producten van deze collectie, en andere Gerflor vinyl laminaat collecties staan bij ons klaar in de webshop, klaar om naar uw woonruimte verscheept te worden. Maak gebruik van onze sample service om de levendige kleuren en aangename feel zelf te ervaren. En twijfel vooral niet om ons te bellen, of een email te sturen met uw vragen over de Gerflor Creation 55 collectie, of één van de vele andere producten. Onze vriendelijke en vaardige staf staat klaar om u te helpen.

Plus icon lees meer