Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Gerflor Creation 70 lijm PVC vloeren: kwaliteit en design gaan hand in hand

Gerflor is een van de wereld marktleiders op het gebied van hoge kwaliteit lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een Gerflor Creation 70 vloer beloofd realistische designs met adembenemende details, en maakt die belofte ook waar. Bovendien, is deze collectie bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, dus u kiest voor een prijs winnende designvloer van de hoogste kwaliteit.

De prijs winnende designs van de Gerflor Creation 70 collectie

De Gerflor Creation 70 collectie is bekroond met een Red Dot Design Award in 2016, waardoor zij garant staat voor een onderscheidende mate van innovatie, duurzaamheid, kwaliteit, ecologische verantwoordheid, en functionaliteit. Ze heeft een kwaliteits zegel voor goed design en innovatie dat wereldwijd erkent is. Deze lijm PVC vloer zal u verbazen met haar veelzijdigheid, verfijnde details, en verbluffende kleuren. Gerflor bied meer dan 60 designs in deze veelzijdige collectie van vinyl laminaat, waardoor er voor iedere stijl en smaak wel iets is. Creation 70 biedt een breed palet realistisch gedetailleerde designs voor uw renovatieprojecten. Omdat er zowel lichte als donkere designs zijn, bij zowel de steen designs als de hout designs, zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen. Elegante, donkere hout designs brengen verfijndheid en charme naar iedere ruimte, en dragen toch bij aan een gezellige, warme sfeer. Steen designs met een uitgesproken oppervlaktetextuur geven iedere ruimte een modern stedelijke charme. Combineert u een licht grijs steen design met bijvoorbeeld verchroomd meubilair en de vloer zal de indruk wekken van een betonnen vloer, maar dan zonder het verlies van fysieke warmte. Ontdek deze geweldige collectie en kies uw favorieten!

Een slijtvaste vloer die lang mee gaat: dryback PVC

De Gerflor Creation 70 collectie bestaat uit te lijmen vloerelementen, ookwel "dryback" of "glue-down" genoemd, en is daarmee uiterst geschikt voor toepassingen die zware belastig met zich mee nemen, bijvoorbeeld industriële en commerciële toepassingen. Die uitzonderlijke slijtvastheid komt door het feit dat ze uiterst dik zijn, en een extra laag lijm vereisen. Lijm PVC vloeren zijn een permanente oplossing vanwege de uitzonderlijk sterke lijmlaag. Bijgevolg is dat ze op vrijwel elke ondergrond gelegd kunnen worden, mits goed geprepareerd. Dit bovendien zonder speciaal gereedschap. Installatie is simpel en snel, waardoor de nieuw gelegde vloer vrijwel meteen in gebruik genomen kan worden

Gerflor en hun milieuvriendelijk vinyl laminaat samengaand met de productie

Gerflor neemt gezondheid, veiligheid, en ecologische verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom voldoet ook het Creation 70 productgamma aan een reeks regels en certificeringen die haar veiligheid en natuurvriendelijkheid vastleggen en aantoonbaar maken. ISO gecertificeerd en 100% recycleerbaar, zijn deze vloeren geproduceerd met zorg voor onze planeet. Bovendien vormt dit lijm PVC vloeren geen risico voor u en uw naasten omdat ze geen formaldehyde, lood, zware metalen, of schadelijke oplosmiddelen, weekmakers, en lijm bevatten. Ook de VOS-emissie van deze vloeren is uitzonderlijk laag en voldoet daarmee aan de strengste Europese richtlijnen, aangetoond door het A+ emissielabel. Bovendien heeft Gerflor een programma op poten gezet dat haar klanten helpt in het, op een verantwoorde wijze, weggooien van een oude Gerflor vloer, zodat deze volledig gerecycleerd word tot een nieuwe vloer.

Creation 70: duurzaam en betrouwbaar lijm PVC vloer

Creation 70 is duurzaam, veelzijdig, en gaat lang mee dankzij een aan aantal uitstekende technische eigenschappen en de samenstelling. De geschiktheid voor installatie in commerciële ruimtes en industriële situaties, aangetoond door de slijtklasse van 34/43, maakt deze vloer een uitstekende en veelzijdige oplossing voor veel situaties. In showrooms, kantoren, winkels, hotels, of in onderwijsinstellingen, deze vloeren leveren hoge prestaties, vele jaren lang. In al deze situaties voelt een Gerflor Creation 70 vloer zich prima thuis. Dat komt door de innovatieve constructie van het lijm PVC vloeren. De vloerelementen zijn 6 mm dik, waarvan meer dan 10%, 0,7 mm, slechts de slijtlaag is. Daar door zijn de vloeren uiterst vorm- en slijtvast, en weerstaan dagelijks gebruik met vlag en wimpel. Dankzij de PUR+ oppervlaktebehandeling zijn Gerflor Creation 70 ook excellent bestand tegen deuken, schuren, en krassen. Ook tegen chemicaliën, bijvoorbeeld diegenen die gebruikt worden in de meeste commerciële schoonmaakmiddelen, schaden de vloer niet. De vinyl laminaat vloeren zijn bovendien brandwerend, slipverminderend, en waterbestendig, waardoor ze een veilige, betrouwbare keuze zijn voor iedere ruimte.

BRICOFLOR verkoopt de volledige Gerflor Creation 70 collectie

U kan de verschillende kleuren en texturen van deze dryback PVC vloer bij ons online ontdekken. We hebben producten van alle topfabrikanten en leveren enkel de hoogste kwaliteit PVC laminaat. Maar niet alleen de Creation 70 collectie staat bij ons online: ook andere collecties van Gerflor en andere fabrikanten. Blader, vergelijk, bestel een sample, en bel of email voor een persoonlijke prijsopgave.

Plus icon lees meer