Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Projectvloeren plakvinyl - De praktische lijm vinylvloer voor alle gevallen

Voor nieuwe renovatieprojecten zijn de lijm vinylvloeren van Project Floors de ideale keuze. Dankzij de eersteklas technische eigenschappen is het mogelijk de elastische planken en vinyltegels in bijna elke ruimte te plaatsen. Gecombineerd met de natuurlijke designs is het resultaat een grote verscheidenheid aan dessins die u in alle kamers kunt gebruiken!

Lees verder

PROJECT FLOORS

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De lijm vinylvloeren van Project Floors bieden hoogwaardige plak vinylvloeren in een brede reeks collecties met aantrekkelijke designs en vooral talrijke technische kwaliteitskenmerken. Zoek nu uw Project Floors vloer en kies vandaag nog uw favoriete design!

Projectvloeren lijm vinylvloeren - Vinyl van hoge kwaliteit in tal van designs 

Vandaag de dag zijn vinyl vloeren verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Maar ondanks de ruime keuze raken twee decors nooit uit de mode: hout- en steendecors. Deze twee decors zijn even veranderlijk als de renovatiemarkt zelf - en ze zijn niet meer weg te denken. Het maakt niet uit of klassiek, modern, stedelijk of ongewoon: In de BRICOFLOR online shop vindt u een ruim assortiment aan te verlijmen vinylvloeren van Project Floors.

Gebruik vinyl vloerbedekking voor het lijmen in uw kamers

Met de collecties [email protected]/20, [email protected]/30 en [email protected]/40 biedt Project Floors een breed scala aan zowel klassieke als moderne ontwerpen voor de woonruimte, die afhankelijk van het ontwerp ook beschikbaar zijn voor de projectruimte of de industriële ruimte. Maar ook met de collecties [email protected]/55 en [email protected]/80 biedt Project Floors u de mogelijkheid om de meest uiteenlopende ruimtes in te richten, van woonruimtes tot drukbezochte industriële ruimtes.

[email protected]/20 - De betaalbare vinylvloer in instapkwaliteit

Bij de grote [email protected] kunt u kiezen uit drie selecties: [email protected]/20, [email protected]/30 en [email protected]/40. Met de Project Floors [email protected]/20-collectie krijgt u een lijm vinylvloer die perfect is afgestemd op de behoeften van de woonruimte. De gebruiksklasse 22 geeft aan dat de designvloer geschikt is voor normaal gebruik in privéruimten. Dit betekent dat het plak vinyl een plaats heeft in keukens en woonkamers, maar ook in gangen en slaapkamers. De PU-afwerking van het oppervlak zorgt voor een grotere robuustheid. Van moderne dennenlook vinylvloeren tot klassieke eiken vinylvloeren en mediterrane plak vinyltegels, er is een decor voor iedereen.

[email protected]/30 - Het lijm PVC voor thuis en daarbuiten

Het plak vinyl in de Project Floors [email protected]/30 collectie is ideaal voor drukke woonruimten en licht belopen commerciële ruimten. De vinyl designvloerbedekking van Project Floors, die is ingedeeld in de gebruiksklassen 23 en 31, is er in een rijke keuze aan decors en is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte ruimten in de particuliere sector.

De lijm vinylvloer is 2 mm dik en biedt met zijn met PU afgewerkte slijtlaag een hoge weerstand tegen dagelijkse slijtage. Bovendien kan het plak vinyl van Project Floors overtuigen met zijn brandveiligheidsklasse Bfl-s1 en chemische weerstand.

De Project Floors [email protected]/30 collectie omvat een bijzonder rijk repertoire aan vinylvloeren in houtlook. Deze is verkrijgbaar in rustieke, subtiele, moderne en nostalgische versies en biedt een bijzonder authentieke aanblik met afgeschuinde randen rondom. Voor wie de voorkeur geeft aan een klassiek stenen decor of een moderne betonlook, omvat de collectie plak vinyl van Project Floors ook lijm vinyltegels in een stenen look.

[email protected]/40 - De slijtvaste designvloer voor elke ruimte

Geschikt voor installatie in vrijwel elke ruimte, biedt [email protected] ook lijm vinylvloeren die kunnen worden gebruikt in ruimtes met gebruiksklassen 23, 32 en 41. Dankzij de 0,4 mm dikke, met PU afgewerkte slijtlaag is de robuuste vinylvloer voor verlijming van Project Floors [email protected]/40 klaar voor bijna elke uitdaging. Dankzij de rondom afgeschuinde randen biedt het lijm vinyl uit de collectie van [email protected]/40 een natuurlijke look die voor bijna elke woonstijl kan worden gebruikt.

ProjectFloors [email protected] - Nieuwe glans voor uw bedrijf of kantoor

Project Floors biedt met de grote collectie [email protected] ook een breed segment voor zwaarder belaste ruimtes, zoals commerciële en industriële ruimtes. Met wel 102 verschillende designplanken is er voor elke smaak een geschikte lijm vinylvloer. Naast klassieke tegeldecors bieden de Project Floors collecties [email protected]/55 (NK 23, 33 en 42) en [email protected]/80 (NK 23, 34, 43) talloze houtdecors die zowel klassieke als modern-urbane ontwerpen in al hun designrijkdom weerspiegelen.

Vanuit technisch oogpunt zijn de selecties overtuigend dankzij hun hoogwaardige kenmerken. Met eigenschappen zoals de PU oppervlakteafwerking is de designvloer klaar voor alle uitdagingen. De [email protected]/55-collectie biedt een slijtlaag van 0,55 mm dik, terwijl de [email protected]/80-collectie zelfs een klevend vinyl met een slijtlaag van 0,80 mm heeft. Dit beschermt de houtlook plak vinylvloer tegen slijtage en scheuren.

Bovendien heeft de te verlijmen vinylvloer details zoals brandgedrag Bfl-s1, slipweerstand R9 en geschiktheid voor gebruik met stoelwielen (type W), zoals die op de meeste bureaustoelen worden aangetroffen. Ook uit ecologisch oogpunt is de designvloer voor verlijming een van de top bekledingen op de markt. Vervaardigd zonder weekmakers en ftalaten, is het te lijmen vinyl onschadelijk voor de gezondheid en recycleerbaar!

Stijlvol interieurontwerp met plak vinylvloeren in plankenlook

Naast de grootschalige collecties [email protected] en [email protected] biedt Project Floors stijlvolle lijm vinylvloeren in parketlook met de collecties Chevron, Herringbone en Groutline. De collecties omvatten vinylplanken in een speciaal formaat die uitnodigen tot creatieve en individuele installatie patronen. Terwijl het visgraatvinyl van de Project Floors visgraatcollectie in een hoek van 90° wordt geïnstalleerd, wordt de chevronvinylvloer voor het lijmen van Project Floor in een hoek van 45° geïnstalleerd.

De Chevron-collectie hier omvat linker- en rechter balken. Het plak PVC in visgraat- en chevronlook zorgt voor een stijlvolle uitstraling en doet denken aan Franse adellijke huizen uit de 17e eeuw.

Het wordt een beetje levendiger en rustieker met de Groutline vinyl vloerbedekking om vast te lijmen. Met drie verschillende plankbreedtes biedt dit een speciaal soort lijm PVC. Want de bijzonder diepe en rondomlopende profiel afschuining brengt de donkere nuances van de middenlaag naar voren.

Dit accentueert de individuele lijm vinyl planken en geeft ze een onvergelijkbaar uitzicht. Met gebruiksklassen 23, 33 en 42 zijn de lijm PVC vinylvloeren in plank-look niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar zelfs voor commercieel en licht industrieel gebruik.

ProjectFloors - Een eersteklas reputatie in design, oppervlak en kleuren

De gerenommeerde vloerenfabrikant Project Floors biedt een breed assortiment plak vinyl vloeren die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de particuliere, de openbare en de industriële sector. Bovendien hecht de fabrikant veel belang aan een aantrekkelijke designkeuze en biedt hij met de talrijke authentieke houtdecors een ruime keuze voor woon- en inrichtingsstijlen van allerlei aard.

Project Floors onderscheidt zich ook op het gebied van vinyl vloerbedekking voor verlijming door innovatie, kwaliteit en service en zet ook maatstaven op het gebied van milieubescherming.

De fabrikant uit Hürth gebruikt onder meer zonne-energie voor de productie van de lijm vinylvloeren en laat zijn producten regelmatig testen op emissies. Het "Indoor Air Comfort Gold"-zegel bevestigt dat de ftalaatvrije vloerbedekkingen onschadelijk zijn voor de gezondheid.

Project Floors' lijm PVC wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die met zorg worden behandeld, er wordt aandacht besteed aan de bescherming van lucht- en waterkwaliteit, en regelmatige, vrijwillige controles van de producten aan de hand van de strengste en meest actuele normen zijn voor Project Floors een vanzelfsprekendheid.

Project Floors lijm vinyl - Koop vinyl vloeren van hoge kwaliteit bij Bricoflor!

Project Floors heeft één ding op haar lijf geschreven: kwaliteit. Dit strekt zich uit van de keuze van de materialen via het gehele productieproces tot elk afzonderlijk product - de hoogste kwaliteitsnormen op alle gebieden. U kunt de hoogwaardige vinyl vloerbedekking voor het lijmen vandaag nog online bestellen bij BRICOFLOR en profiteren van praktische diensten!

Als u van plan bent om grotere oppervlakken te voorzien van Project Floors' lijm vinyl, stellen wij graag samen met u een individuele offerte op. In principe geldt voor alle Project Floors lijm vinylvloeren een beste prijsgarantie! En als u niet honderd procent zeker weet of u de voorkeur geeft aan een klassieke eiken vinylvloer of een vinylvloer met tegel-look, kan onze gratis sampleservice u helpen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers. U kunt ons per e-mail, telefoon of via ons contactformulier contacteren en om advies vragen over uw renovatieproject. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen de juiste lijm vinylvloer van Project Floors te vinden!