Close icon

Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus: Tijdloze schoonheid met plak PVC

Ontdek de perfecte combinatie van design en kwaliteit met Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus. Deze PVC plakvloeren bieden een…
lees meer
1 - 4 van 4 Producten

Moderne levensstijl - De Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie

Elke ruimte heeft zijn eigen unieke kenmerken. Een vloer moet zich aanpassen aan deze kenmerken en in staat zijn om onverwachte belastingen op de beste manier te weerstaan, zodat u op de lange termijn een prachtig totaalplaatje heeft. Met de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie van plak PVC bent u altijd voorbereid op alle denkbare situaties en kunt u ontspannen door het dagelijks leven gaan. Dankzij jarenlang onderzoek en een groeiende expertise hebben de PVC vloeren van Quick-Step uitstekende eigenschappen die u in alle opzichten zullen bevallen.

Maar niet alleen technisch, ook visueel hebben deze mooie planken veel te bieden. Het nabootsen van natuurlijke plak PVC houtlook en steenvloeren is al lange tijd een specialiteit van Quick-Step. Daarom biedt de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie een breed scala aan comfortabele kwaliteitsvloeren die het harmonieuze uiterlijk van klassieke vloerbedekking combineren met de voordelen van een synthetisch product.

Prachtige vloeren - Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus

Wilt u genieten van de natuurlijke schoonheid van hout- en steenvloeren zonder de hoofdprijs te betalen? Met de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie krijgt u authentiek ontworpen oppervlakken tegen een betaalbare prijs. Dankzij geavanceerde druk- en reliëftechnieken is deze gerenommeerde fabrikant in staat om de karakteristieke vloerbedekkingen tot in het kleinste detail na te bootsen, waarbij zelfs het gevoel niet te onderscheiden is. Van lichte natuursteenimitaties tot elegante plak PVC steenlook, het uitgebreide assortiment van Quick-Step heeft bijna alles.

Geef uw ruimtes een tijdloze elegantie met Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus "AMGP40035 Schiefer Schwarz". Het donkere steendecor oogt bijzonder exclusief en kan goed gecombineerd worden met verschillende interieurconcepten. Ontdek bijvoorbeeld de trendy industriële look, die perfect samengaat met de gezellige leisteenkleur. Door een slimme interieurinrichting en contrasterende decoratie creëert u boeiende effecten en brengt u uw ruimtes moeiteloos in beeld.

Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus - Innovatieve technologie in plankformaat

Wilt u niet alleen visueel, maar ook technisch profiteren van de voordelen van een PVC vloer? Dan is de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus de perfecte keuze. Deze PVC plakvloer zit boordevol geavanceerde kenmerken die uitstekend geschikt zijn voor zowel uw privé- als commerciële ruimtes. In tegenstelling tot parket of stenen tegels heeft de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie een natuurlijke uitstraling zonder de negatieve eigenschappen van deze materialen.

Renoveren met lijm - Kies voor Plak PVC als nieuwe vloer

De keuze aan installatiesystemen voor PVC vloeren is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met PVC kliklaminaat, Looselay PVC of zelfklevende PVC kan zelfs de ervaren doe-het-zelver vloeren leggen als een professional. Toch loont het nog steeds om te kiezen voor de klassieke plak PVC. Gelijmde PVC vloeren zijn bijzonder geschikt voor nieuw aangelegde renovatieprojecten, omdat ze het beste kunnen worden gelegd op een gereinigde en geëgaliseerde ondergrond. De geringe opbouwhoogte van Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus PVC plakvloeren is slechts 2,5 mm. Hierdoor hoeven deuren niet te worden afgeschuurd bij de installatie, wat vooral handig is bij glazen deuren. Bovendien kan door het minimale hoogteverschil met andere ruimtes ook rekening worden gehouden met een drempelloos gebruik.

Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus - Plak PVC voor elke ruimte

De belastbaarheid van PVC wordt, net als bij laminaat, aangeduid door middel van gebruikersklassen. De stijlvolle vloeren uit de Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie is bekroond met de hoogste gebruikersklassen (NK 23/33) voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Dit betekent dat u de Plak PVC vloer vrijwel overal kunt leggen. Of u nu de prachtige oppervlakken in uw slaapkamer, hal of kantoor wilt plaatsen, Quick-Step biedt u volledige vrijheid om uw ruimte naar eigen wens in te richten.

Omdat plak PVC een kunststofproduct is, kunt u zelfs uw badkamer of keuken een nieuwe glans geven. De PVC is volledig bestand tegen vocht en water, waardoor het reinigen ervan ook eenvoudig is. Met Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus kunt u genieten van een duurzame en stijlvolle vloer in elke ruimte van uw huis of kantoor. Ontdek de mogelijkheden en creëer een unieke uitstraling voor uw interieur.

Optimaal comfort - Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus

Geniet van ultiem comfort met elke stap die je zet dankzij Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus, de PVC plakvloer die jou een ontspannen dagelijks leven biedt. Bij het belopen van deze vloer ervaar je direct de warme en geluiddempende eigenschappen van PVC. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over koude voeten in betegelde ruimtes, en bovendien is deze vloer perfect geschikt voor installatie boven een warmwater-gestuurde vloerverwarming.

Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus - Duurzaam mooi Plak PVC

Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus is een baanbrekende vloer van plak PVC, met innovatieve Scratch- en Stain-Guard technologie. Deze technologie beschermt het oppervlak van het decor tegen krassen, slijtage en drukbeschadigingen, waardoor uw vloer er langdurig mooi en egaal uitziet. Of het nu gaat om hakken, spelende kinderen of pootafdrukken, dankzij de volledige oppervlakteafwerking zijn er geen zichtbare sporen van eerdere belastingen op uw PVC vloer, zelfs na jarenlang gebruik.

Ontdek Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus - Plak PVC vloeren bij BRICOFLOR!

Bent u enthousiast om uw nieuwe Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus PVC plakvloer te leggen? Bestel dan gemakkelijk uw favoriete vloer in onze BRICOFLOR online winkel. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze deskundige en vriendelijke medewerkers. Wij staan klaar om u telefonisch, via e-mail of via ons contactformulier te helpen en advies te geven over uw renovatie.

Op verzoek stellen wij graag een individuele offerte voor u op met onze laagste prijsgarantie. Geef uw ruimtes een upgrade met hoogwaardige Plak PVC vloeren en ontdek de diversiteit van Quick-Step, nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer