Quick Step Livyn Ambient Glue Plus – hoge kwaliteit lijm PVC vloeren

Quick Step Livyn Ambient Glue Plus is een tegel met extra weerstand, bestemd voor glue down inst…

lees meer

Deze rechthoekige PVC tegels hebben een afmeting van 130,5 x 32,7 cm met een dikte van 2,5 mm. Quick Step vloeren zijn zo ontwikkeld, dat het lijm PVC vloeren eenvoudig schoon te maken is, te installeren is en te onderhouden is gelange de levensduur van de vloer. Niet alleen aan de ontwikkeling van technische aspecten is gedacht, ook de ontwerpen zijn niet vergeten.

Perfecte kwaliteit van imitatie steen en beton met het vinyl laminaat van Quick Step

De Ambient Glue Plus collectie van Quick Step biedt u een geringe maar prachtige selectie van kleuren en structuren beton en steen designs aan, die realistisch en natuurlijk uitzien, net zoals een echte tegelvloer. De collectie verschilt van een modern licht vinyl laminaat tot een klassieke, donkere en elegante variant. Deze verscheidenheid geeft u de optie om elke ruimte op te vullen met de simpele noodzakelijkheden. Dankzij het driedimensionale uiterlijk van het oppervlak, is het design zeer authentiek en vergelijkbaar met de conventionele variant. Het lijkt hierdoor alsof u een echte tegelvloer hebt liggen, maar dan met het comfort en de voordelen van dryback PVC.

De technische aspecten bieden lange duurzaamheid – Quick Step Livyn Ambient Glue Plus lijm PVC laminaat

Het PVC laminaat van Quick Step is ontworpen om het lang uit te houden, waarbij de technische aspecten u zullen verzekeren van duurzaamheid en een lange levensduur. Met een gebruiksklasse van 33, kunt u deze vloeren gebruiken in commerciële ruimtes waarbij er een gemiddeld loopverkeer is. Het vinyl laminaat is voorzien van een coating waarbij de vloer bestand is tegen krassen en vlekken. Dit versterkt ook de weerstand tegen water en dergelijke. De Livyn Ambient Glue Plus collectie is daarom waterdicht, wat hun een perfecte optie maakt om te leggen in een badkamer of keuken. Daarbij zorgt deze water afstotende vloer ervoor dat het bij normaal gebruik een zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken vloer is. Dit lijm PVC vloeren is voorzien van een bovenlaag, die een zachte en stille structuur aanbiedt die uw stappen licht en rustig laten klinken en voelen. U kunt deze vloeren installeren ook installeren bij vloerverwarming, wat het comfort nogmaals vergroot. Deze hoge kwaliteit van Quick Step is een standaard waar zijn altijd aan zullen blijven voldoen omdat ze ervoor zijn gemaakt om uw ruimtes te verbeteren en op te fleuren.

Livyn Ambient Glue Plus van Quick Step: Installatie van dryback vinyl eenvoudig gemaakt

De installatie van deze soort vinyl laminaat is een van de meest eenvoudige soorten installaties die er te vinden is. Aangezien een vloer aanleggen door iemand die dit nog nooit gedaan is, is dit begrijpelijk niet eenvoudig. Quick Step heeft hierop geanticipeerd en probeert het zo een van de meest eenvoudige manieren te maken om een vloer te leggen. Het dryback PVC zorgt voor een flexibele manier van leggen en te transporteren. Deze vloer laat u daarbij ook deze varant installeren bovenop uw oude vloer. Dit aspect elimineert het lange tijdverdrijf om de vloer klaar te maken voor plaatsing. Met de gedetailleerde instructies van Quick Step, speciale lijm en innovatieve tegels, kunt u de Ambient Glue Plus zonder moeite in uw huis installeren.

Ecologisch ontworpen met een blik op de natuur – Quick Step PVC laminaat

Quick Step kijkt bij het produceren van hun producten naar de natuur, waarbij ze daar veel rekening mee houden. Ze realiseren zich hoeveel effect het productieproces kan hebben op het milieu, waar zij rekening houden en een constante moeite doen om de invloeden en uitstoot, ook bij het lijm PVC vloer, te verminderen. Ze gebruiken grondstoffen en hebben geïnvesteerd in verschillende materialen die actief het energieverbruik vermindert tijdens de productie. Het Quick Step vinyl laminaat voldoet daarbij ook aan verscheidene standaarden en eisen om zo zeker er van te zijn dat de producten aan de milieuvriendelijkheid voldoen.

Quick Step vinyl laminaat van hoge kwaliteit: Nú bij BRICOFLOR verkrijgbaar

Als u zoekt naar een hoge kwaliteit vloer, dan kunt u zich goed vinden bij een vloer van Quick Step. Het PVC laminaat is voorzien van vele optische en haptische voordelen waar u dagelijks van genieten zal. U krijgt bij ons de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betalen zal voor uw renovatie. Mocht u nog niet zeker zijn van de juiste kleur, dan kunt u bij ons gebruik maken van onze gratis sample service. U krijgt een voorbeeld van de vloer waardoor u de kleur en de uitstraling al ervaren kan. Zou een grotere bestelling doen, dan kunt u bij ons een persoonlijke offerte aanvragen waardoor u een nóg scherpere prijs krijgt op uw producten. U kunt ons eenvoudig contacteren via ons telefoonnummer of via onze mail, waarbij ons competente service team op u zit te wachten. Wij horen graag van u bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer