Tarkett lijm PVC vloeren – altijd een sterk vinyl laminaat van hoge kwaliteit

De voordelen van PVC lamina…

lees meer

Deze simpele legwijze doet natuurlijk de kwaliteit niet ten slechte. De planken en tegels van dit lijm PVC vloeren, zorgt voor een goede vloer, wat de basis van een loopgenot is. Het begon allemaal met de zelfklevende variant, echter heeft dit gezorgd voor een nieuwe tijd, waarbij lijm op de ondervloer moet worden geplaatst en de vloer erop moet worden geïnstalleerd. De constante kwaliteit van Tarkett laat u zien dat deze fabrikant een zeer sterke marktgigant is, zonder dat daarop de kwaliteit op achteruit gaat.

PVC laminaat voor een langdurig en blijvend rendement – Tarkett vloeren om te verlijmen

Bij ons kunt u vele verschillende collectie vinden van vinyl laminaat van Tarkett. Ieder heeft hun eigen ontwerpen en eigenschappen wat ervoor zorgen dat uw ruimte op zijn eigen manier gerenoveerd wordt. Hierdoor creëert u met ieder design een eigen doel zodat u daarbij de beste combinatie maken kan. De talrijke kleuren, structuren en design zorgen ervoor dat u een nieuwe en natuurlijke uistraling ontwikkeld, waarbij de vloer uw ruimte een warm en fris gevoel geeft. Hier kunt u genieten van de voordelen van het PVC laminaat, met de uiterlijkheden van conventioneel parket of laminaat. Wij kunnen u garanderen dat er wel een kleur tussen te vinden is die bij uw ruimte past en waar u mee kan leven, het geeft nou eenmaal zó veel keuze.

De iD collecties lijm PVC vloeren van Tarkett – iD Essential 30/30EIR en iD Inspiration 40/55/70

De vinyl laminaat collectie van Tarkett bestaat uit vijf verschillende assortimenten, waarbij ieder een eigen uitstraling heeft en zo uw ruimte op hun eigen manier opvult. Iedere selectie van producten heeft een breed scala aan designs en structuren die met hun technische aspecten u zullen verbazen. Iedere collectie is voorzien van een palet, waarbij de kleuren lopen van lichte tinten, tot aan donkere hout en tegel ontwerpen. U kunt met de lichte en frisse kleuren, een zeer moderne en heldere uitstraling scheppen in uw omgeving. Dit geeft uw ruimte een positieve look, die eenvoudig te combineren is met het desbetreffende lijm PVC vloeren. U kunt met de donkere kleuren, een nóg gezelligere en warme sfeer scheppen door het te combineren met de gemoedelijke tinten en designs. U heeft de optie om met de tegel variant ook een totaal andere uitstraling te ontwikkelen, waarbij u een nette en deftige look creëert. U heeft door deze uitstralingen nog meer keuze, welke uitstraling en wat voor idee u wilt maken, door het grote palet aan kleuren en structuren.

De technische aspecten zorgen voor een technisch genot – Tarkett PVC laminaat

De vloeren van Tarkett zijn voorzien van een sterke slijtlaag, echter per collectie kan dit verschillen van 0,3 mm tot aan 0,7 mm. Met daarbij, deze verschillende slijtlagen wordt aangeduidt dat de verschillende vloerelementen kan worden gebruikt bij ander loopverkeer. Dus hierbij zijn niet alleen de optische aspecten van hoge kwaliteit, daarnaast zijn ook de technische aspecten van dit vinyl laminaat een waar genot om te ervaren. De assortimenten kunnen gebruikt worden vanaf ieder residentieel gebied tot aan hoogwaardig industrieel gebruik. Dit is natuurlijk per collectie verschillend, dus u moet kijken of dit mogelijk is tot aan het desbetreffende loopverkeer wat u zoekt. Het lijm PVC vloer zorgt voor een groot genot wat ervoor zorgt dat u uw nieuwe vloer voor een lange tijd gebruiken kan. Iedere vloer is bestand tegen thuisgebruik van bureaustoelen, die daarbij zonder enige moeite erop los kunnen worden gelaten.

Ook is ieder design geschikt om te plaatsen met vloerverwarming, waardoor u zelfs in de koude jaargetijden een aangenaam loopcomfort ontwikkelt in uw ruimte. Het antistatisch effect heeft daarbij ook nog een ervoor gezorgd dat er geen elektrische schokken ontwikkeld worden. U kunt daarbij nog ervan uitgaan dat u veilig bent, aangezien het vinyl laminaat een brandwerendcertificaat van Bfl-s1 heeft gekregen. Dit certificaat wordt toegevoegd aan vloeren die een goede brandvertragende werking hebben. Deze technische aspecten vergroten het comfort en de veiligheid meer en meer, waardoor u zonder twijfel van uw vloer kan genieten.

Tarkett lijm PVC vloeren – Ecologie en milieuvriendelijkheid staan centraal

Tegenwoordig zijn de bijdragen aan het milieu zeer belangrijk, dit weet ook Tarkett. Tarkett is constant bezig met het verbeteren van hun producten, ecologisch én kwalitatief gezien. Ze zijn hierdoor steeds sterker teruggekomen, aangezien de producten alleen maar groener zijn geworden. De producten zijn grotendeels recyclebaar en bieden u een hoog comfort. Ze voldoen ook aan de Europese standaarden, wat aangegeven wordt door het CE-keurmerk.

Tarkett lijm PVC vloer – Nú online verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Verschillende collecties en kleuren van vinyl laminaat zorgt voor een grote keuze aan designs waar u van genieten kan. Heeft u nog niet de exacte keuze kunnen maken, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, waarbij u een sample ontvangt en de vloer al onder de ogen nemen kan! Met onze beste prijsgarantie krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, maar betaalt u daarbij ook niet te veel voor uw renovatie. Als uw optie van lijm PVC vloerendaarna nog niet zeker is, dan kunt u ons eenvoudig contacteren via het telefoonnummer of via onze mail. Ons competente service team zal u daarbij helpen om de juiste keuze te maken. Voor grotere orders kunt u ook nog een persoonlijke offerte aanvragen, waardoor u een nóg scherpere prijs krijgen kan voor uw nieuwe vloer. Wacht niet langer en wij horen graag van u!

Plus icon lees meer