Close icon

Tarkett Plak PVC: Plak je vloer in een handomdraai en geniet!

Welkom bij de snelste en gemakkelijkste manier om je vloer te vernieuwen! Tarkett Plak PVC is de perfecte oplossing voor i…

lees meer
1 - 5 van 5 Producten

Ontdek de vele voordelen van Tarkett Plak PVC voor een stijlvolle en praktische vloer!

Als het gaat om het upgraden van je huis, zijn er weinig dingen die een grote impact hebben als het veranderen van de vloer. Maar het kiezen van de juiste vloer kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig is er nu een optie die zowel stijlvol als praktisch is: Tarkett Plak PVC! In deze tekst zullen we je meenemen door de vele voordelen van deze innovatieve vloerbedekking en waarom het de perfecte keuze is voor jouw huis.

Stijlvol en veelzijdig: Tarkett Plak PVC past bij elke inrichting!

Of je nu houdt van een klassieke, moderne of rustieke inrichting, Tarkett Plak PVC past bij elke stijl. Met zijn hoge kwaliteit afwerking, biedt Tarkett Plak PVC een realistische en natuurlijke uitstraling van hout of steen, waardoor het lijkt alsof je een echte houten vloer of stenen tegels hebt geïnstalleerd. Het komt in vele verschillende kleuren en patronen, zodat je altijd de juiste stijl kunt vinden die bij jouw huis past.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Tarkett Plak PVC gaat lang mee!

Een andere geweldige eigenschap van Plak PVC is dat het een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking is. PVC is van nature slijtvast en bestand tegen krassen, vlekken en deuken. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen door huisdieren, kinderen of het verplaatsen van meubels. Bovendien is Tarkett Plak PVC eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor het ideaal is voor mensen met een drukke levensstijl.

Gemakkelijk te installeren: Tarkett Plak PVC is de perfecte doe-het-zelf vloer!

Het installeren van een nieuwe vloer kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Maar met Tarkett Plak PVC hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocedures. Plak PVC is ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor het perfect is voor doe-het-zelfers. Met de plakkende achterkant kun je de planken gemakkelijk op de vloer plakken, zonder dat je speciaal gereedschap nodig hebt. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk een nieuwe vloer kunt installeren zonder professionele hulp.

Milieuvriendelijk: Tarkett Plak PVC is een duurzame keuze voor het milieu!

Bij Tarkett zijn we toegewijd aan het creëren van duurzame producten die het milieu niet schaden. Tarkett Plak PVC is een milieuvriendelijke keuze voor mensen die waarde hechten aan duurzaamheid en het milieu. Het wordt geproduceerd met behulp van gerecyclede materialen en is 100% recyclebaar aan het einde van zijn levensduur. Bovendien zijn de productiefaciliteiten van Tarkett ontworpen met een minimale impact op het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energiebronnen en afvalrecycling. Dus bekijk onze PVC vloeren collecite voor een stevige maar duurzame vloer!

Tarkett Plak PVC vloer – Nú online verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Verschillende collecties en kleuren van PVC laminaat zorgt voor een grote keuze aan designs waar u van genieten kan. Heeft u nog niet de exacte keuze kunnen maken, dan kunt u gebruik maken van onze gratis salenservice, waarbij u een staal ontvangt en de vloer al onder de ogen nemen kan! Met onze beste prijsgarantie krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, maar betaalt u daarbij ook niet te veel voor uw renovatie. Als uw optie van Plak PVC vloeren daarna nog niet zeker is, dan kunt u ons eenvoudig contacteren via het telefoonnummer of via onze mail. Ons service team zal u daarbij helpen om de juiste keuze te maken. Voor grotere orders kunt u ook nog een persoonlijke offerte aanvragen, waardoor u een nóg scherpere prijs krijgen kan voor uw nieuwe vloer. Wacht niet langer en wij horen graag van u!

Plus icon lees meer