Tarkett iD Essential 30 - Plak PVC op zijn Best!

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is? Zoek dan niet verder dan Tarkett iD Essentia…
lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Kwaliteit en Design in één: Ontdek de Vloeren van Tarkett

Tarkett biedt kwaliteit en design in één. De technische kwaliteit van de vloeren zorgt voor een duurzame en comfortabele vloer die u lang zult waarderen. Daarnaast zijn de optische aspecten van de vloeren prachtig en zullen ze uw ruimte opfleuren. Tarkett besteedt niet alleen aandacht aan de technische aspecten van de vloeren, maar ook aan de designs. De ontwerpers zijn constant bezig met het verbeteren van de ontwerpen en het voorspellen van trends om zowel tijdloze als trendy dessins te creëren. Of u nu op zoek bent naar een vloer die past bij uw smaak of de juiste toepassing, Tarkett heeft het allemaal. Kies voor een PVC vloer van Tarkett.

Tarkett's Essential 30 collectie met natuurlijke ontwerpen voor een ontspannende thuisomgeving

Uw huis moet een oase van rust zijn waar u kunt ontspannen na een stressvolle dag. De sfeer van uw huis speelt een cruciale rol bij het creëren van een comfortabele en rustgevende omgeving. Met Tarkett's selectie van Plak PVC kunt u nu een gezellige en natuurlijke sfeer in uw huis creëren. De collectie biedt een uitgebreide reeks hout- en steendecors die uw ruimte een natuurlijke uitstraling geven.

De Tarkett Essential 30 collectie is ontworpen om aan de behoeften van elke huiseigenaar te voldoen. De collectie omvat een breed scala aan decors, variërend van lichte tot donkere houttinten en stenen ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten vloer of een moderne Plak PVC betonlook, Tarkett's Plak PVC biedt het allemaal. Bovendien is het PVC laminaat duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren, waardoor het de perfecte keuze is voor elk huis.

Door te kiezen voor Tarkett's Plak PVC, kiest u voor een vloeroplossing die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel. De hoge kwaliteit van de PVC vloer van Tarkett garandeert dat uw vloer jarenlang meegaat zonder aan schoonheid en kwaliteit te verliezen. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer of keuken wilt renoveren, Tarkett Plak PVC is de perfecte keuze voor elk huis.

Tarkett iD Essential 30 biedt de ideale legwijze voor PVC laminaat

Als u op zoek bent naar een duurzame en eenvoudig te leggen Plak PVC, dan is Tarkett iD Essential 30 de ideale keuze. Met deze collectie krijgt u niet alleen een prachtige vloer met een natuurlijke uitstraling, maar ook een vloer die langdurig sterk blijft dankzij de permanente hechting van de lijm. Het leggen van deze vloer is echter niet zo eenvoudig als het lijkt en vereist wat voorbereiding. Zo moet de ondervloer eerst egaal en vrij van onzuiverheden zijn om te voorkomen dat dit de kwaliteit van het legcomfort beïnvloedt.

Voorbereiding is essentieel voor een goed resultaat

Als u ervoor zorgt dat de ondervloer goed voorbereid is, dan kunt u beginnen met het leggen van uw nieuwe PVC vloer. Het leggen van Tarkett iD Essential 30 is eenvoudig, maar vereist wel de nodige concentratie. De vloerelementen moeten goed aan elkaar worden gelegd om ervoor te zorgen dat de lijm egaal verdeeld wordt en dat u zo een goede ondergrond krijgt. Kies daarom voor een ervaren en deskundige installateur of volg de instructies nauwkeurig op om te zorgen voor een perfect resultaat. Zo kunt u genieten van uw nieuwe vloer en zorgen dat deze jarenlang mooi blijft.

Tarkett iD Essential 30: Ontdek de kwaliteiten

De technische aspecten zijn van groot belang bij het kiezen van een PVC vloer. De kwaliteiten van het product zijn talrijk en bieden verschillende functies. Zo heeft de klasse lichte kleurvastheid ≥ 6, ontvlambaarheid van BFL-s1 en de slipweerstand R9 die u zullen moeten overtuigen, en zijn bijna alle gebieden van het dagelijks leven geschikt. De PVC laminaat van deze collectie is ook geschikt om te gebruiken met stoelen met wielen, zoals bureaustoelen, en de meubels voeten en gemeenschappelijke huishoudelijke reinigingschemicaliën brengen bij normaal gebruik geen schade aan. De vloerelementen zijn ftalaatvrij, wat bijdraagt aan betere luchtkwaliteit, en het PVC is 100% gerecycled, waardoor het zeer duurzaam is voor mens en milieu. Tarkett iD Essential 30 heeft waardevolle technische kwaliteiten en een plichtmatige productiepraktijk die bijdragen aan uw welzijn.

Naast de standaard versie is er ook een EIR versie beschikbaar, met een extra realistisch reliëf oppervlak. Deze variant biedt u een nog realistischer gevoel van een conventioneel laminaat. Plak PVC vloeren bieden u daarbij een eenvoudig alternatief, waarbij de kwaliteit even mooi blijft. Dankzij de EIR-technologie hebben de planken een textuur die vergelijkbaar is met echt hout, waardoor uw vloer er niet alleen uitziet als hout, maar ook aanvoelt als hout. Het reliëf oppervlak is ook antislip, wat het veilig maakt om op te lopen, zelfs als de vloer nat is. Dit maakt het ideaal voor badkamers en andere vochtige ruimtes in huis. Met de EIR-technologie kunnen planken ook in verschillende patronen worden gelegd, waardoor u uw vloer een unieke uitstraling kunt geven.

Tarkett iD Essential 30 lijm PVC vloeren – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

U kunt genieten van de beste variant van Plak PVC met de iD Essential 30 collectie van Tarkett. Deze collectie biedt u de beste opties om te verleggen in uw residentiële ruimtes. Verder krijgt u bij BRICOFLOR meerdere services, waarmee wij uw ervaring nog beter willen laten worden. U krijgt namelijk bij ieder product, de beste prijsgarantie. Hiermee betaalt u voor ieder product, niet te veel en krijgt u daarbij natuurlijk de beste kwaliteit aangeboden. Ook maken wij, bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte waardoor u een nóg scherpere prijs kunt krijgen. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten of ideeën, dan kunt u eenvoudig ons competente service team contacteren, die u daarbij goed te woord zullen staan. Wij horen graag van u, bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer