Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett iD Essential 30 lijm PVC vloeren – Vinyl laminaat voor de beste uitstraling

Zoekt u een nieuw idee waarbij het design u aanspreekt? Kijk dan bij de iD Essential 30 collectie van Tarkett. Deze PVC laminaat collectie is één van de trendzetters op het gebied van design. Deze elastische vloeroplossing is zo ontworpen dat het ieder van uw wensen vervullen kan, waarbij de hoge kwaliteit aantoont wat het u biedt.  De collectie hout en steen decoren geven u grote mogelijkheden om de betreffende ruimte de juiste en langdurig mooie uitstraling te geven die deze verdiend.

Lees verder

Tarkett iD Essential 30

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De technische kwaliteit zullen u laten genieten, waarbij de optische aspecten u zullen aanspreken en uw ruimte zal opfleuren. Bovendien is Tarkett niet alleen op de technische kwaliteiten gericht. De ontwerpers zijn constant bezig de ontwerpen te verbeteren en zowel trends te voorspellen als tijdloze dessins maken. Daarmee weet u zeker dat u de juiste zult vinden voor de toepassing of die bij uw smaak past.

Natuurlijke ontwerpen van PVC laminaat met de vloeroplossingen van Tarkett

Het meest ideale gevoel is als u na een stressvolle dag thuiskomt in een oase van rust. De feel-good factor van deze ruimte wordt eenvoudig verhoogd als de omgeving u een rustgevend gevoel geeft. Met de selectie van lijm PVC vloeren van Tarkett kan u nu een gezellige en natuurlijke sfeer kan ontwikkelen. Deze collectie is voorzien van een zeer grote hout collectie aan decors, waarbij er ook enkele stenen decoren er te vinden zijn.

De verschillende hout uitstralingen geven u de optie om, bijvoorbeeld met de lichte kleuren een ontzettend frisse en heldere uitstraling te creëren. U heeft daarbij de ontwikkeling dat de vloeren het licht mooi weerkaatsen en zo de ruimte zeer licht maken, hierdoor speelt de zon ook een grote rol natuurlijk. Echter, zoekt u liever een gezelligere en knusse sfeer, dan kunt u zeer goed bij de donkere hout decors terecht. Deze donkere kleuren van geven u de optie om zo uw omgeving gezelliger te maken door middel van het gebruik van deze tinten. U ontwikkelt hiermee minder weerkaatsing van de zon en het neemt de warmte beter in zich op.

De verschillende tegel uitstralingen geeft u een adellijke en neutrale creatie in uw ruimte. De tijdloze en comfortabele designs zorgen ervoor dat uw ruimte een klassiek en stedelijke uitstraling krijgt. Met de verschillende tinten PVC laminaat van Tarkett kunt u precies bepalen, hoe uw ruimte opgevuld wordt door middel van het licht.

Tarkett iD Essential 30 vinyl laminaat – PVC laminaat voor uw renovatie

Tarkett brengt een nieuwe collectie van vloeroplossingen op de markt, die optimaal afgestemd zijn op de eisen die moeten voldoen, om geplaatst te worden in uw woonkamer. Daarbij is het ook mogelijk om deze vloeren te plaatsen in kleine commerciële ruimtes. Met de gebruiksklasses 23 en 31 wordt het bovenstaande aangetoond en zorgt het ervoor dat dit vinyl laminaat langdurig dit gebruik kan weerstaan. U kunt door middel van deze vloeroplossing dus iedere ruimte in uw huis een nieuw leven in blazen. Het elastische vinyl geeft u de mogelijkheid om, met hun slijtlaag van 0,3 mm en een totale dikte van 2 mm, ieder huiselijke uitdaging aan te gaan. De coating zorgt daarbij voor een bescherming tegen beschadigingen, zoals krassen, deuken en scheuren. De dagelijkse lasten zullen hierdoor goed worden weerstaan en dit creëert dus een ideaal comfort. Iedere huiselijke ruimte, en de gebruikers hiervan geniet van dit PVC laminaat, zoals het hoort.

PVC laminaat met de ideale legwijze biedt een eenvoudige techniek – Tarkett iD Essential 30

Tarkett biedt u met deze collectie, een ideale vloer, waarbij u natuurlijk een hoog genot en resultaat ontvangt. De permanente hechting, vanwege de lijm, biedt u een langdurig sterke vloer, zodat u eenvoudig en snel genieten kan van uw renovatie. Echter, voordat u hiervan kan genieten, moet de ondervloer wel voorbereid worden. De vloer moet egaal en vrij van onzuiverheden zijn, aangezien deze met de lijm in contact kunnen komen en dit zou voor een afwijkend legcomfort kunnen zorgen. Natuurlijk, zodra de vloer gebruiksklaar is gemaakt, dan kunt u beginnen met het leggen van uw nieuwe genot. De legwijze is simpel, maar vereist wel concentratie, de vloerelementen moeten goed aan elkaar worden gelegd, wat ervoor zorgt dat de lijm egaal verdeeld wordt en u zo een goede ondergrond geeft.

De technische aspecten zijn daarbij van groot belang, aangezien zij van talrijke kwaliteiten zijn voorzien. Met de verschillende functies van de technische kwaliteiten, zoals de klasse lichte kleurvastheid ≥ 6, ontvlambaarheid van BFL-s1 en de slip weerstand die R9 van de PVC laminaat vloeren u zullen moeten overtuigen, kunnen bijna alle gebieden van het dagelijks leven. De vinyl laminaat van deze collectie heeft ook de geschiktheid om te gebruiken van stoelen met wielen bijvoorbeeld met bureaustoelen, en ook meubels voeten en gemeenschappelijke huishoudelijke reiniging chemicaliën brengen met normaal gebruik geen schade aan. De vloerelementen zijn daarbij ftalaatvrij en draagt aldus bij aan betere luchtkwaliteit door de gewetensvolle praktijk van de fabrikant van Tarkett. Ook is het vinyl 100% gerecycled basis en kan zeer duurzaam voor mens en milieu zijn. Tarkett iD iD Essential 30: waardevolle technische kwaliteiten en een plichtmatige productie praktijk - alles wat u nodig hebt voor uw welzijn.

Dan is er natuurlijk ook nog de EIR versie, die een extra realistische reliëf oppervlak heeft. Deze variant biedt u een nóg realisticher gevoel van een conventioneel laminaat. lijm PVC vloeren biedt u daarbij een eenvoudig alternatief, waarbij de kwaliteit even mooi blijft. 

Tarkett iD Essential 30 lijm PVC vloeren – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

U kunt genieten van de beste variant van lijm PVC vloer met de iD Essential 30 collectie van Tarkett. Deze collectie biedt u de beste opties om te verleggen in uw residentiële ruimtes. Verder krijgt u bij BRICOFLOR meerdere services, waarmee wij uw ervaring nog beter willen laten worden. U krijgt namelijk bij ieder product, de beste prijsgarantie. Hiermee betaalt u voor ieder product, niet te veel en krijgt u daarbij natuurlijk de beste kwaliteit aangeboden. Ook maken wij, bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte waardoor u een nóg scherpere prijs kunt krijgen. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten of ideeën, dan kunt u eenvoudig ons competente service team contacteren, die u daarbij goed te woord zullen staan. Wij horen graag van u, bij BRICOFLOR!